Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
neatzaaaaa.............
vad ca ati dat-o pe greturi si dureri de cap............. un leac babesc eficient pt dureri de cap, sunt feliile de cartof crud puse pe frunte......eu in sarcina n-am avut odata o greatza.....doar soacra imi mai creea niste "deranjamente"
cafera, ce faci fata draga? ....bantui dupa apusul soarelui pe net? te-ai intalnit cu karligutza cumva? ceva semne pe gat? sunt curioasa daca dupa vizita de ieri incepe si dana cu bantuielile nocturne!!!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
CarlaV spune:
'Neata, zice bine Cafera, cand am timp nu am ce citi, si cand sunt ocupata pana peste cap atunci se anima subiectul. De zis as avea multe, o sa o fac pe parcurs, cand nu ma vede "seful" .
Stefania, felicitari pentru sarcina, sa fie bine pana la capat , ma bucur mult pentru tine.
Vivela, te felicit si aici pentru sarcina .
Flerul meu a mirosit ceva inca de cand mi s-a povestit la telefon, "miros" intarit aseara de lectura, dar fiindca Oanamada doreste sa incheiem subiectul, voi spune doar doua lucruri: 1.) sunt sigura ca autoarea este dintre noi, nu de la alte subiecte si 2.) nimeni nu este anonim pe net, se poate afla destul de usor ip-ul si providerul de net al persoanei, dar nu stiu ce beneficii ar fi in identificarea acesteia.
Marea la jumatatea lui octombrie pentru mine este mai frumoasa decat in sezon, pentru ca nu este atat de aglomerata. Noi am realizat sezonul pe care si-l dorea Mme Udrea, din mai pana in octombrie . Am avut 8 zile superbe de plaja, in 12 oct. faceam baie in mare si m-am ars pe piept, am vizitat capul Kaliakra si Balcik-ul, am si muncit si ne-am si relaxat. Cel mai bine ne-a prins izolarea, am stat fara tv, radio si internet si ne-am regasit mai mult pe noi insine.
Oanamada, iarta-ma ca am mai scris ceva pe marginea subiectului, din partea mea este inchis daca si tu doresti asta. Nu te supara pe Vivela, e fata buna.
A fost interesant sa fiu la mare de ziua mea pentru prima data in viata, am facut o plimbare lunga pe plaja, m-am bucurat de fetele mele si de sot, am avut un tortulet, sotul a facut pe bona si eu am avut ragazul sa ma ocup de un puzzle mare de care nu am loc decat acolo... a fost frumos si sper sa se mai repete. Petrecerea va fi sambata, cu tort asa cum trebuie si cu niste prieteni de suflet.
Despre motivele plecarii Patriciei sunt sigura ca Madalina stie de la sursa, cum de altfel stiu si eu si alte fete de pe aici.
N-am citit mare lucru, mai raspund pe parcurs, am vazut ca a revenit Madabout (bun revenit!) si mi se parea cunoscuta Maraza (mi-a picat fisa mai tarziu ). Pupici si ganduri bune tuturor.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
'Neatza! Cafea?
De greturi recomand cu mare drag copiii cu tati diferiti. La Cosmin n-am avut nimic, nu tu greturi, dureri, eram fresh mereu. Ei la Adelise mi-am vomitat tot, nici nu vreau sa-mi amintesc.
Toata lumea recomnada Ginger (ghimbir) pe care eu nu-l suport si ma apuca greata si mai rau.
Eu am o problema, poate ma ajuta cineva: Adelise se trezeste pe la 5 si cere pipi. Eu nu stiu daca ar fi bine sa o pun pe olita sau sa fac cum am facut in ultimile 2 nopti, i-am zis ca are pampers si i-am zis sa faca in el. Ma gandesc ca totusi ar fi bine sa o pun pe olita nu?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Mazara, NMA, Arhdy, Violetan Valen, Loredana, Andicu, Oanamada, Sunflower, Luna, Simo78 va multumim pentru urarile voarte de bine
Mazara ma bucur sa vad ca nu numai Catarina e asa de agatatoare. Zici ca e lipita cu superglue de mine. Am fost cateva zile la Amsterdam cu parintii mei in vizita la sora mea si crede-ma ca desi sunt parintii mei care ar vrea sa se joace cu ea nu da nici o importanta la nimeni. Doar calare pe mine mereu
Loredana sentimentele la a doua sarcina sunt multe. Ma bucur enorm, e un copil pe care mi l-am dorit la fel de mult ca pe Catarina. Dar ma simt vinovata daca ma gandesc prea mult la bebe in timpul zile, simt ca ii iau din timpul Catarinei. Am 8 luni sa o pregatesc pe Catarina si sa ma pregatesc eu sufleteste pt ca stiu ca nu voi mai putea sa ii dau tot timpul meu.
Oanamada esti o norocoasa, buburuza mea rar se joaca singura.
La capitolul violenta la copii eu ma lupt cu ea de ceva timp. Catarina ii musca pe copii la cresa, se certa cu ei pe jucarii. Si mai nou ridica mana sa loveasca imediat cand ii spun nu sau ca nu are voie.
Si eu incerc sa folosesc time out dar nu il folosesc des. Am cautat sa inteleg de ce face ceea ce face. La noi e problema comunicarii. Si a frustrarii. Asa ca ii explic la nesfarsit ca nu e bine.
Pupici si inca o data multumesc de urari sunteti niste fete speciale
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
bun venit, Carla!
noi ne-am tot plimbat, dar la mare in octombrie n-am ajuns niciodata. sunt sigura ca e cel putin interesanta asa, pustie, dezolanta, probabil liniste sa-ti poti auzi si gandurile... ehhh, nu ca a venit frigul, da' parca mi s-a facut dor de mare .
Oanamada, scuze . si scuze si ca n-am putut sa ma sperii. e doar o diferenta de conceptie, am invatat - voluntar si involuntar - sa pun pret doar pe vorbele persoanelor care conteaza pentru mine . restul, merita doar ironie, sarcasm si multa indiferenta. sper ca esti suficient de matura sa poti accepta aceasta diferenta de conceptie si sa nu o (mai) interpretezi gresit .
Luna, super sfat contra greturilor . dar nu puteai sa-l zici si tu inainte de jumatea lui septembrie?
despre trezitul lui Lis la ora 5, nu stiu ce sfat sa-ti dau, inca nu sunt in situatia asta, dar cred ca as pune copilul pe olita, chiar daca as muri de somn, sa nu interpreteze apoi ca noaptea trebuie sa faca in pampers.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, . Nasol cu greturile, si mie imi place sfatul Lunei . Nu vreau sa te descurajez, oricum nu mai ai ce face , dar la mine nu a functionat cu nimic la ambele sarcini, am avut greturi de la 5 la 19 saptamani. Ma gandeam ca in eventualitatea unei a 3-a sarcini sa incerc acupunctura.
Cu pampersul noi n-am facut nimic pana la 2 ani, cand am lasat-o fara in timpul zilei si a facut la olita fara probleme. In acelasi stadiu suntem si acum, pentru ca eu sunt prea comoda sa ma trezesc noaptea sa o pun pe olita sau sa o schimb pana la piele. Asta e, ma bucur ca cea mica doarme toata noaptea si nu sunt pregatita sa re-incep trezirile pentru cealalta. In masina iar ii pun pampers, ca se intampla sa nu am unde sa opresc in intervalul de cateva minute cat se poate tine ea. Probabil ca pana la 3 ani o sa mai stea cu pampers.
Saby mi-a facut aseara o faza dulce: dormea sora-sa si ea era amortita cand s-a trezit ca vrea suc de portocale si insista cu vocea atat de ridicata incat ma temeam ca o trezeste pe Larisa. I-am zis "inchide gura si asteapta-ma in pat", la care fata zice "eu am gurita si te astept in patut, mami, nu in pat".
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maraza spune:
Luna, si eu as trimite-o pe fii-mea in alta parte decat in camera ei, dar din pacate nu avem decat 2 camere, deci singura alegere este in cealalta camera decat cea in care stam noi. Pe hol nu ar functiona pt ca ne-ar vedea si sigur nu ar intelege nimic. Promit ca atunci cand vom avea mai multe camere ( sper sa se intample la anu') sa gasim un loc de pedeapsa special pt ea.
Stefania, inteleg sentimentul frustrant de a avea pe cineva calare pe tine. Pe mine ma enerveaza cel mai mult ca dc incerc sa ma joc cu ea, ea nu doreste joaca, ci stat pe carne de om. Oricum fata mea sta mai mult calare pe taica-su decat pe mine, asa ca mai am timp sa mai fac ceva prin casa. Poate i-o trece pana s-o marita, conform proverbului.
Carla, mai bine mai tarziu decat niciodata. Mi-am ales un nickname cat mai simplu si mai apropiat de adevar, ca sa nu-l uit, ca am maaaare problema cu id-urile si cu parolele. Zici ca am buton de delete si uit repede.
Nma, eu am o conceptie privind urmatoarea sarcina: singurul lucru care s-ar mai putea intampla ar fi un cerclaj, ca in rest le-am facut pe toate. Oarecum nu-mi mai e asa teama. Insa mai am o mica speranta, vie inca, ca poate sarcina viitoare voi reusi s-o duc cu zambetul pe buze, nu cu stres-ul ca se poate intampla ceva rau in fiecare secunda.
Astazi fii-mea s-a apucat de parasutism, drept pt care a plonjat de pe salteaua de schimbat de la gradi direct pe jos, iar salteaua este la o inaltime apreciabila. Nu stiu cum s-a intamplat, ca nu eram de fata, cert e ca are boticul umflat si o imita bine pe Angelina Jolie la volumul buzelor. De sangerat nu a sangerat si nici la dinti nu s-a lovit. Abia astept sa se termine saptamana asta ca numai prostii a facut zilnic. Poate isi revine in week-end.
Antoanela23 spune:
Buna neata,
Absentuiesc de multa vreme pe motive medicale, pitici si parinti bolnavi, ce sa-i faci, asa e toamna la Brux. Plus ca am o stare generela cam ... bleaga.
Oana, m-a oripilat msj pe care l-ai primit, cand vad asa ceva ma intreb unde gasesc oamenii atata timp sa stea sa compuna asa "dragalasenii". Bleah, sa fie la ea acolo si vorba lui Miky, "medicamente.... multe medicamente...". Ca sa inchei discutia ma bucur ca nu i-ai dat satisfactia de a nu mai scrie pe DC. Scuze ca nu ti-am mai scris, dar am stat mai mult pe langa casa, nu am iesit decat la cumparaturi si serviciu cand am fost in stare.
Stefania, felicitari pentru bebe2, iti urez sarcina usoara si copilas sanatos si cuminte. Ca si Timi, ai toata admiratia mea pentru cum va descurcati singurei sa cresteti unul si in curand doi copii la mare depare de familie si fara ajutoare externe.
La Multi Ani, Carla, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.
Tanti mama lui Anya, nu stiu daca ai timps a citesti pe aici, La Multi Ani si sa-ti traisca printesa de 4 ani.
Maraza, bine ai (re)venit!
Luna, imi pare tare bine ca am reusit sa-ti admir comorile in poze, ma omoara Lissy ce trendy este!
Pup fetele, o zi buna,
Poze 2009
Poze 2008
oanamada spune:
Neata!
Caferutace faceai maica in miez de noapte? Eu pazeam placintele si ma relaxam dupa o zi de lego si plastilina!
Luna si eu am crezut la inceput ca o sa innebunesc de cap daca ii tot pun pampers. Dupa ce am ajuns aici am fost nevoiti sa umblam mai multe ore, prin diferite magazine si nu imi prea vine s-o bag in wc public. Ca atare, dupa vreo 2 pisu pe ea...am decis sa-i pun pampers cand sunt plecata mai mult de 3 ore de acasa si nu am wc in apropiere. Noaptea ii pun pampers numai cand ii spal protectia de saltea ...ideea este ca nu am zapacit-o! Acum, daca simte ca are pampers in timpul zilei, nu vrea sa faca in el, dar noaptea face...deci face diferenta. Asa ca eu zic ori sa ii lasi pampers noaptea (cel putin pana cand se regleaza cu pipiul, ori sa o pui pe oala inainte de culcare si s-o lasi sa stea pana face. Cati dupa laptele de seara cere automat pe oala si peste noapte mai face foarte rar.
Carlati-am mai zis eu ce visez legat de chestia cu marea....ce frumos trebuie sa fi fost! Bravo voua! Asteptam poze!
Vivelamultumesc pentru intelegere si da, cred ca sunt suficient de matura ca sa inteleg diferentele de conceptie, dar sunt si suficient de realista ca sa-mi dau seama ca "sperieturile" mele legate de acest subiect sunt de fapt niste lucruri dureroase spuse in primul rand vis-a-vis de copilul meu. Daca era vorba despre copilul tau nici tu nu ai fi trecut usor peste chestiile asta oricat ti-ai fi propus tu sa nu pui pret pe cuvintele celor care nu conteaza...gata...hai sa inchidem ca am senzatia ca iar acordam prea mult interes unui subiect urat!
O zi buna fetelor...noi plecam la Muzeul de stiinte Naturale pentru ca afara e urat si ploua si nu avem ce face! :D
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Luna1 spune:
Anto sanatate multa multa.
Carla si eu am crezut ca o voi tine in pampers pana la vara viitoare, pe cuvant, numai ca fie-mea a avut alte planuri, isi da singura pampersul jos in casa, iar in chiloti am ajuns deja in faza in care nu o mai intreb eu, nu ii mai amintesc, avem olita la indemana ea isi da pantalonii si chilotii jos, face, apoi si-i ridica si ma anunta ca a facut. La fel si la plimbare, spune, cere. Asa ca eu nu am niciun merit, sincer, la lenea pe care o aveam cred ca era in pampers si la 5 ani daca vroia.
Oanamada noaptea nu o pot lasa fara pampers, doarme in camera ei si eu si asa am somnul superficial, daca as sti-o si fara pampers as dormi ioc, as merge sa o controlez la fiecare 5 min sa nu doarma uda. Ziua nu-i pun pampers ca am olita de voiaj, mana cereasca e, daca vrei iti dau linkul sa vezi, poate vrei sa cumperi.
Maraza asa e si fie-mea calare pe noi nonstop. Nu stiu frate ce are, lipici. Cu time out, seara il zgaria pe Cosmin, n-am mai rezistat si am pus-o pe hol, a urlat dar se pare ca a inteles, ca s-a potolit. Pana uita.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)