Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Carla, mi-ai facut dor de mare. Abia astept poze. Si vreau si de la botez, daca nu cer prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Michi, esti memorabila, fata draga!Nu stiu cum de nu apreciaza soacra-ta asa mandrete de nora.

Vivela, eu am incercat sa-i explic Marei cum e cu binele si cu raul. Insa ori se uita cu o privire "goala", de ma intreb dc se invarte ceva in capusorul ala, ori rade la mine, ori imi intoarce spatele si pleaca. Am incercat si noi sa-i distragem atentia, insa a facut mai rau decat inainte. Crizele parca se amplifica dc ii arati altceva. So, time out-ul pare cea mai buna solutie.

Luna, am vazut ce zicea de pipi de noapte. Eu cred ca Adelise este pregatita sa renunte la scutec. N-o forta sa faca in scutec dc nu vrea. Pune-o pe olita si asta e. Stiu ca e ciudat sa te trezesti in miez de noapte pt pipi, dar dc organismul ei este pregatit, cu atta mai bine pt ea. Go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Andra, "memorabila" sau nu.........soacra tot nu ma iubeste, sau ma iubeste cam asa ca Iuda pe Hristos......cu toate ca am vazut io un documentar cum ca nu iuda l-ar fi tradat pe Hristos, asa ca mai exista o sansa sa ma iubeasca si pe mine soacra! ...si nu se poate sa nu-ti amintesti de mine cu faza cu "confuzia"!...fetele aveau fluturasi si eu.......gaze . saracu andrei a trebuit sa-si faca simtita prezenta vreo saptamana pana l-a bagat si ma'sa in seama! ce vremuri.......
offfffff, ce discutati voi despre olite si cerut....aseara iar se kkcise a la grande! si pauza..........

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Am ras de am murit. Vedeti sa nu va ia la alergat fetele gravide
Nu am nici gaze, nici ingigestie, nici bebe

Mamica de printese

gaze nu, indigestie nu, bebe nu... hmmmm, nu-i a buna...
dar ce se plimba totusi prin burta ta?

michy, esti mortalaaaa

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

dar ce se plimba totusi prin burta ta?

dupa parerea mea avizata si experta cred ca se plimba boscorodelile soacrei de genu': sa faci, sa patesti , sa ti se plimbe.......etc etc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

sa mai zic si eu cat esti de haioasa, micky? auzi...cum il iubeste Iuda pe Hristos... lasa ca pe tine are cine te iubi, nu-mi fac griji.

am primit bancul asta pe mess, sa fiu asa in ton cu micky:
Ce spune femeia: - Locul asta e mizerabil. Haide, sa curatam amandoi. Toate lucrurile tale sunt pe podea, si ai sa ramai fara haine daca nu le speli chiar acum
Ce aude barbatul: - Bla bla bla bla. HAIDE, bla bla AMANDOI. Bla bla bla bla PE PODEA, bla bla bla FARA HAINE bla bla bla bla CHIAR ACUM.

off, ca lung e programul asta la servici...prea mult timp petrecem la munca...vreau acasa!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979
Ce spune femeia: - Locul asta e mizerabil. Haide, sa curatam amandoi. Toate lucrurile tale sunt pe podea, si ai sa ramai fara haine daca nu le speli chiar acum
Ce aude barbatul: - Bla bla bla bla. HAIDE, bla bla AMANDOI. Bla bla bla bla PE PODEA, bla bla bla FARA HAINE bla bla bla bla CHIAR ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Buna neata,

Absentuiesc de multa vreme pe motive medicale, pitici si parinti bolnavi, ce sa-i faci, asa e toamna la Brux. Plus ca am o stare generela cam ... bleaga.

Oana, m-a oripilat msj pe care l-ai primit, cand vad asa ceva ma intreb unde gasesc oamenii atata timp sa stea sa compuna asa "dragalasenii". Bleah, sa fie la ea acolo si vorba lui Miky, "medicamente.... multe medicamente...". Ca sa inchei discutia ma bucur ca nu i-ai dat satisfactia de a nu mai scrie pe DC. Scuze ca nu ti-am mai scris, dar am stat mai mult pe langa casa, nu am iesit decat la cumparaturi si serviciu cand am fost in stare.

Stefania, felicitari pentru bebe2, iti urez sarcina usoara si copilas sanatos si cuminte. Ca si Timi, ai toata admiratia mea pentru cum va descurcati singurei sa cresteti unul si in curand doi copii la mare depare de familie si fara ajutoare externe.

La Multi Ani, Carla, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.

Tanti mama lui Anya, nu stiu daca ai timps a citesti pe aici, La Multi Ani si sa-ti traisca printesa de 4 ani.

Maraza, bine ai (re)venit!

Luna, imi pare tare bine ca am reusit sa-ti admir comorile in poze, ma omoara Lissy ce trendy este!

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Poze 2009

Poze 2008

Anto...no problem...stiu cum e! Si eu zic mereu ca am timp si cand colo, desi stau acasa si nu ma duc la vreun job ceva...parca tot nu am timp! Ne vedem noi pana la urma!
Ce face Victor, ce face Sonia? Ati scapat de raceli?
Pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Stefania...da, din fericire Catinca se mai joaca si singura...e totusi un fel de a spune..pentru ca indiferent ce face simte nevoia ori sa-mi arate de o suta de ori...si le taraste prin toata casa pana in camera unde sunt eu, ori sa stea cu mine in aceeasi camera (daca sunt in bucatarie este stresant pentru ca am oale pe foc si alte din astea!), ori sa ma strige de circa 500 de ori "mami vino repede sa vezi ce am facut!" (ceea ce nu poate fi "ocolit" pentru ca striga non-stop pana ma duc!). Mai are insa si momente (scurte 15-20 min) in care dispare la ea in camera si face ea pe acolo de-ale ei...si o strig si nu-mi raspunde si ma panichez ca unde e copilul!Nu mai departe de acum doua zile s-a bagat in cort si se prefacea ca doarme...am strigat pana mi-a cazut limba si cand m-am dus la ea in camera si am intrebat-o de ce nu raspunde mi-a zis ca "nu pot, il trezesc pe bebe...noi dormim acum.."

Am si eu o intrebare: ati facut vreuna din voi vaccinul ala cu pneumococul? Ceva efecte secundare? (ma intereseaza in primul rand febra!). Mie pediatrul nostru din Romania mi-a zis sa nu-l fac, dar tocmai am aflat ca aici este inclus in schema obligatorie de vaccinuri...vreau sa ma interesez daca voi avea probleme la inscrierea la gradinita...ca daca am trebuie sa i-l fac!Daca nu, parca nu l-as mai face!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristina, super tare si foarte real in multe cazuri.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput