Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
musso17 spune:
mychy,m-am ras tare..si eu ma intreb de ce nu te iubeste soacra..dar na,vorbesc din pozitia norei...io nici nu concep sa nu ma iubeasc soacra,cu forta si tot trebuie s-o faca.
noi am fost plecati de la 1 pana acu..la un prieten sa-i vedem apartamentul,apoi la verisoara mea,la piata,la caine si la o vecina..din toate locurile l-am luat pe sus...e rupt,n-a dormit de pranzca na,prinutl s-a trezit la 10.30 si ar fi trebuit sa-l culc la 17..asa ca am zis pas,e cam teleghidat.
seara buna
oanamada spune:
Hey!
Noi ne-am cam plimbat azi! Uite pe aici:http://oanamada.wordpress.com/2009/10/22/am-fost-la-animale/
Iar asta facem de doua zile incoace!:http://oanamada.wordpress.com/2009/10/22/activitati-langa-calorifer/
Pup fetele!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Buna, buna!
Hai, Michi, te iubeste, te iubeste, dar tu esti vinovata ca nu intelegi dragostea ei
Confruntare intre doua tabere:
Tineri casatoriti se muta in casa lor, dupa o lunga sedere la parintii tanarului. Dupa trei zile sunt chemati de soacra. Pe drum, un sofer neatent ii rupe piciorul si ii invineteste ochiul tinerei neveste. Cu ultimele pureri tanara nevasta vrea sa ajunga la cina orgnizata de soacra.
-Dragul mamei, esti tras la fata, nedormit, ochii iti sunt dusi in fundul capului, stomacul lipit de coaste, nu arati bine deloc. Hai, intra ti-a facut mama mancarea preferata, te pun rapid pe picioare.
Catre nora:
-Vai, draga mea, iubita mea, asa repede a fost ziua ta?
Oanamada, foarte mult mi-au placut activitatile voastre. M-am minunat ce frumos modeleaza Catinca .
Noi folosim plastilina care dupa modelare se intareste si astfel nu mai murdarim toata casa si ramanem si cu jucariile modelate.
Noi am trecut le etapa de tuse.
mychydutza spune:
neatza.......
pt inceput un sfat despre cum sa va comportati daca vine sotzul "sifonat" acasa!
http://www.bastarzii.com/node/view/42719
oanamada, faine activitati aveti.....e o idee cu plastilina asta. nu stiu cat de mult l-ar interesa dar ar trebui sa-i cumpar.....al meu e mai mult interesat de activitati casnice: sters mobila, scos/bagat rufe in masina...etc!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
ddanagh spune:
In sezonul rece, tusea se reactiveaza, adica revine la moda mai ales in randul micutilor, care obisnuiesc sa stea cu gurita deschisa mai tot timpul. Dupa cateva zile de guturai apare tusea iritativa, numita uscata sau seaca, fara expectoratie. Curand ea se transforma in tuse productiva sau grasa cu secretii abundente si ascensiuni febrile moderate. Cand vezi ca odorul tau a inceput sa fie necajit de o tuse uscata, treci imediat la atac.
Prepara-i ceaiul pentru tusea seaca!
In faza iritativa, cea mai simpla, se recomanda plante cu actiune calmanta si emolienta, ce contin mai ales mucilagii. Una dintre cele mai simple si mai eficace formule de amestec de plante este formata din:petale de mac rosu de camp, 3 parti; rostopasca, o parte; talpa gastei, 4 parti; fructe de anason, 2 parti. O parte poate fi considerata, de pilda, o lingurita.
Infuzia se prepara dintr-o lingurita de amestec de plante la o cana cu apa, se indulceste cu miere de albine si se dau copilului , la fiecare ora, cate trei lingurite de ceai. Intr-o zi copilul poate bea o cana de ceai.
Arsenalul contra tusei grase
Daca tusea a devenit productiva, poti apela la o a doua categorie de plante, cu proprietati expectorante, de fluidizare a seretiilor bronsice.
Ii poti prepara micutului o infuzie ce contine: flori de nalba, flori de tei, flori de lumanarica, frunze de podbeal si frunze de patlagina, in parti egale.Adica din amestecul de plante se pune cate o lingurita la o cana cu apa.
Nota Articol publicat in revista "Mami" - Mariuca Dinu
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
musso17 spune:
neatza
si mihnea tuseste,de la muci care sunt multi sau vreun rosu'n gat,ma duc cu el la medic..imi pare si un pic ragusit si am obsesia cu laringita.
ddanagh spune:
Am vazut si eu ce fac Cati si mamica ei, f frumos. Si DAria se joaca cu plastilina, insa ca sa faca niste 'chestii' frumoase trebuie sa-i arate cineva, totusi, ori eu sunt antitalent. Insa mi-ai dat niste idei acum .
MIchi dupa cate se vede Andrei al tau se perfectioneaza pe curatenie. La majorat va avea sigur firma de curatenie.
Ma dispera reclama asta de la Tnuva. Nu inteleg de ce trebuie sa fie asa agresive, nu sunt impotriva reclamelor absolut deloc, insa sa fie facute respectand cititorul. Acum nici macar nu mai dispare cand ii dau close.
ddanagh spune:
Bine, e bine sa te duci la medic insa atunci cand are laringita face asa precum magarusul, atat de rau se aude in gat, e o raguseala grava.
Raguseala aia de care zici cred ca i se trage de la mucozitatile din gat. Bineinteles ca-mi dau si eu cu parerea, acum, normal ca mai bine il duci la medic, chiar sunt curioasa ce-ti zice.
Eu ii dau de tuse acum Erdomed, vad ca e pe drumul cel bun, mai tuseste de max 10 ori pe zi si din ce in ce mai usor. In plus ii mai dau si sinupret. Am fost cu ea la dr si mi-a spus ca nu are nimic la plamani si atata timp cat nu-mi face febra sa-i dau siropelul asta de tuse.
Sanatate lui MIhnea si sa ne spui cum evolueaza.
Va pup, ma duc sa-mi fac tema la engleza.
musso17 spune:
multumesc dana...tusea e seaca,asta ma pune pe ganduri,ma gandesc ca daca ar fi de la mucozitati ar fi trebuit sa fie productiva..eu stiu,vedem.
mychydutza spune:
musso, de la mucozitati andrei tusea "productiv" nu uscat! oricum si fetita prietenei mele tuseste asa de ceva vreme. a fost la dr, n-are nik la plamani si cica asa se manifesta viroza asta....cu tuse! ii da nush ce sirop!
am si io 3 poze cu andei.......http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/AndreiIOR#
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*