Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Kossir draga,

sa va traisca puiuta

Eu am un papagal "marele alexandru", pe care il cheama kiki. Are cam 3 anisori, l-am invatat sa vorbeasca si acum nu-i mai tace pliscul. In fiecare dimineata isi spune tot repertoriul Mai nou im spune "ce frei ma? nebunule!" "cine-i iubitu lu' mama? KIKI!!!" si asta nu-i nimic, sa-l vezi cum fluiera, zici ca-i birjar. L-a invatat al meu sot sa fluiere ca si cand ar fluiera dupa fete si ...gata circul. Cand este nervos si vrea sa merg la el incepe si striga iubitu pana nu mai poate
gata, nu mai zic nimic

20+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliemi23 spune:

dr mi-a zis ca o vom trata dupa primul trimestru de sarcina
iau UNTROCEGTAN de la 4 sapt. elevit si acid folic

In rest nu am niciun fel de problema, doar greata insuportabila, am slabit 5 kg intr-o luna
Voi ce ati facut pentru greata??

Multumesc mult de raspunsuri

Ali 11 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Am sa nasc prin cezariana la termen sper eu adica...se rupe apa.....hop la spital ptr cezariana.
Nu vreau cezariana programata. Nu imi place ideea.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

16+ Maria Madalina

Doamne ajuta asa sa fie! Iar refacerea sa fie grabnica!
Carmen felicitari pentru catelusa-bebelus! Cred ca-i tare scumpica... sa pui poze!! Se va obisnui in timp sa isi faca nevoile afara si va deveni jucausa dar dureaza pana mai creste nitelus!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Oana pana sambata e cale lunga si banuiesc ca te vei stresa foarte tare intre timp. Nu mai bine mergi la dr de familie sa te lamureasca cat de cat?? Gandesc ca va stii sa interpreteze rezultatele! sa fie totul bine!

Mami de Luca si17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of andira, imi pare rau ca sufera fetitele! sanatate multa, ai sa vezi ca ce e mai rau a trecut acum isi vor reveni

ioanact sanatate si voua! parca ioana e mai bine totusi

rebiana, ivan in filmuletul ala era mic nici 1 an jumat nu avea:) luca e baiat mare
sa stii ca nici eu nu l.am dat la gradinita anul asta tot de frica sa nu.mi aduca ceva

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

Mie mi se pare super ideea rebianei cu id-ul de mess, mai ales ca eu folosesc mess- ul. Ate ti-am trimis si eu id-ul, si te rog sa imi dai si mie adresa si parola comuna de pe gmail.Multumesc

Fetelor, daca va referiti la yahoo mess, vedeti ca cine are profilul care sa includa informatia, are un Y rosu cu semnul exclamarii deasupra mesajului postat si i se poate trimite mesaj pe Ymess...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aliemi23

dr mi-a zis ca o vom trata dupa primul trimestru de sarcina
iau UNTROCEGTAN de la 4 sapt. elevit si acid folic

In rest nu am niciun fel de problema, doar greata insuportabila, am slabit 5 kg intr-o luna
Voi ce ati facut pentru greata??

Multumesc mult de raspunsuri

Ali 11 Saptamani

Bine ai venit pe forum! Incearca sa intri si la gravidutele de mai-iunie 2010, ele te vor lamuri mai bine pentru ca aveti aceeasi perioada de sarcina!
Pentru greata nu stiu sa existe un remediu miraculos... insa poti incerca cu lamaie multa, incearca sa mananci dimineata, eventual si ceva dulce, rontaie des biscuiti, covrigi; unele fete au mestecat guma si li s-a ameliorat greata. Mai e putin si trec simptomele astea deranjante; vei intra curand in al doilea trimestru de sarcina!

Mami de Luca si17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana analizele au iesit foarte alterate? departe de limite? ca altfel nu cred ca e vreo problema, in sarcina e normal sa nu iasa totul perfect, ma gandesc ca daca tie iti lipseste ceva sigur e la bebe si el e bine

kossir felicitari pt catelus, sa va traiasca!
eu am crescut de mici cativa catelusi si.s ca niste copii, ma trezeam sa ma jos cu ei, sa le dau sa manance, cand eu cand mama:) oricum cresc mult mai repede, faza asta nu o sa te tina mai multe de.o saptamana doua, pana cand se obisnuieste si el cat de cat....apoi vine rosul pantofilor, mobilei etc dar trece si asta:) sunt niste copilasi si ei

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Lindal cum mai esti? Da un semn ca totul e ok si odihneste-te cat mai mult!!
Ella zic eu ca esti ocupata, altfel intrai pe forum, asa-i?

Mami de Luca si17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Buna fetele,

va citesc si eu din umbra dar acum mi-am facut si eu curaj sa va scriu.
Daca se poate sa ma treceti si pe mine pe lista, va rog
DPN: 29.03.2010, UM:22.06.2009.

Ca sa spun asa si eu 2 cuvinte despre mine, din semnatura se vede ca mai am 2 copii, Olivia e cea mai mica are 1 an si 5 luni, acum e in perioada cand cred ca se intarca singura, de cand am ramas insarcinata nu prea i-a mai placut gustul laptelui si nici nu mai aveam asa mult, aveam impresia ca gata nu o sa mai suga, dar acum de cateva zile vad ca iar vrea si nu stiu ce sa fac. Probabil, dupa cum ziceati si voi apare colostrul sau cine stie, ceva sfaturi in privinta asta daca aveti, sunt binevenite.

In rest, eu am trecut de prioada cu greturi, nici nu am avut asa cine stie ce, m-am simtit f bine de la inceput, bebe misca deja il simt f bine, de fapt l-am simtit de foarte devreme, desi pare imposibil, dar cred ca aveam 12 sapt cand l-am simtit prima data.

Aaa, iar sexul noi nu vrem sa-l stim de data asta, vrem sa vedem cum e si surpriza, desi nici nu conteaza, important este sa fie sanatos si atata tot.

Bun venit! Vad ca avem acelasi DPN...super. Mai e si nikole din Japonia cu acelasi DPN, dar nu a mai postat de mult aici.
Cred ca trebuie sa vorbesti cu medicul tau despre intarcat, dar cred ca o sa-ti spuna sa o intarci pe Olivia, ca deja ai intrat in 5 luni cu noul bebe.
Ai fost o norocoasa...auzi, fara greturi!
Si eu l-am simtit pe Bebedoi foarte devreme, cred ca aveam vreo 11 saptamani...dar probabil noi stim deja la ce sa ne asteptam, iar muschii nu mai sunt atat de fermi.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput