Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,

Hai la cafeluta.
Eu am nevoie de una tare azi, sunt franta.
Am luat caine, o catelusa, superba, un bulgare negru. E bebelusha. Problema e ca nu sta deloc singurica, isi face nevoile peste tot si daca nu esti cu ea si ea nu doarme, plange. Asa ca azi noapte pe la 3.45 s-a trezit singurica in baie si a inceput sa planga. Dupa ce am mers la ea, a facut pishu si de toate, am sters, iar ea avea chef de joaca. Si uite asa o ora, dupa care a adormit multumita, ea in cosuletul ei, iar eu pe WC .
Asta e, stiam ca asa va fi o perioada, deci nu ma plang, doar ca o sa beau o cafea mai tare.
Ziceam ca am fatuca de servici care-mi va face curat. Ash!!!!! Ii e sila rau, asha ca eu sterg prima tura, iar ea da cu dezinfectant si otet.
Problema e ca nu prea stiu ce sa-i dau sa manance, cica laptele ii face diaree, i-am luat cerelac si branzica topita.
Azi mergem la dr. la vaccin, control si toate cele.

Hai ca iar m-am intins. Dar si voi ati scris o gramada, iar pe mine ma doare spatele, sper sa pot citi ceva si revin.
Pana atunci va pupic pe toate pe burticute

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliemi23 spune:

Aveti idee cat de grava e infectia cu ureaplasma, eu am avut-o am trata-o a disparut dar acum a reaparut

Ali 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- sa sti ca ii lipsea o pata de culoare la faianta aia . Are gusturi Ivan .

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana eu ma chinui sa deschid link-ul si nu reusesc!! Vroiam sa stiu la ce sa ma astept de la fii-miu . Luca e mare pictor dar pe coli si sub supravegherea mea, altfel ce-ar fi fost de el....... I-am pastrat capodoperele in mape de plastic si le-am pus intr-un dosar. Am folosit dactilopictura (a pus el tot soiul de culori intr-un amalgam) si am facut amprente din palme. Era asa haios sa pictam impreuna dar acum de cand sunt consemnata sa stau mai mult intinsa in pat am cam neglijat activitatile astea!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kossir bravo felicitari sa iti traiasca pitica. ce rasa e? poate pui si poze. legat de mnacre exiusta speciala pt puppy la magazinele de specialitate. depinde si daca e talie mica sau mare.
roxana haios foc piticul tau sa iti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Uite ca am gasit :
HCT - 33.9 low. - asta sunt hematocitele
MCV - 81,7 low-
MCH 26,5 low
LY- 18,2 low- limfocitele
nu gasesc cum se prescurteaza eritrocitele , dar probabil si pe alea le am mici.

Eu m-am dus speriata la doctora la care ea : '' sunt analize bune pt o femei insarcinata care a mai avut si greturi.''

POZE

Denisa eu am asa:

Rbc(eritrocite) 3,5
Hct (hematocrite) 30,49
Limfocite 23,2
Hemoglobina 10.03

Restul is ok.

Am vorbit cu dra si ma asteapta sambata in spital ca e de garda.
Eu iau Elevit de la inceputul sarcinii si la analizele de primul trimestru erau toate ok.

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Kossir= sa-ti traiasca catelusa.
Puii sunt ca copii, vor sa fie in preajama cuiva ca sa se simta in siguranta.
Honey a dormit pana la 4 luni cu noi in pat dupa care la ea pe pernuta langa pat. Acum doarme in alta camera la ea in cos.
Gandeste ca ai luat-o dintr-un mediu unde era cu alti catei si cu mama si ai adus-o intr-o casa straina unde nu cunoaste pe nimeni.

Depre pipi and Co. Vezi unde are tendinta sa faca mai mult si acolo pui o paturica absorbanta. De obicei fac cat mai departe de locul unde doarme. Cand vezi ca da sa faca in alta parte o iei si o pui pe paturica.

La capitolul mancare eu nu i-as da altceva decat mancare speciala pt pui, eventul Royal Canin starter, cel putin pana la 4 luni.
Lapte dupa 1 an , la fel si branza topita. O sa aiba a viata sa pape branza, lapte ,pui si altele.
Daca un pui de catel face diaree sau indigestie se deshidrateaza foarte repede si e aproape imposibil de pus o perfuzie in venele alea subtiri ca sa-l hidrateze. Si toate astea pt ce ? pt o gura de lapte sau mai stiu eu ce care poate sa le manance mai tarziu fara probleme.
Bafta. Sa pui poze cu fetita

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALI - Ar trebui sa te vada medicul tau si sa-ti prescrie un tratament cu Sumamed. Este un antibiotic recomandat in sarcina si care trateaza cu succes infectiile cu ureaplasma.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

aliemi23- trateaz-o repede !!!
Mie doctora mi-a spus ca poate duce la pierderea sarcinii.
Caz concret nu stiu.
Oana- in trim 2 nu am repetat analizele inca.
Alea sunt din primul.
Eu aveam hemoblobina buna dar fierul mic.
Dr a spus ca daca vreau pot sa iau supliment de fier , dar nu se asimileaza prea bine. Mai bine incerc sa il iau din alimentatie.

gata nu mai stau . Fug sa platesc niste facturi cu Honey ca sa se plimbe si ea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

KOSSIR - Felicitari pentru catelusa! E mai greu la inceput cand si ea e mica si nici voi nu suntetiinvatati cu ea. Dar totul se deprinde. Intr-adevar mancaricacea mai buna e cea bilute din comert speciala pentru pui, are de toate si asa evitati problemele. Poate il mai intrebati si pe veterinar zicandu-i ca sunteti incepatori.

Baiatul e bucuros?
Acuma ar trebui, daca tot si-a vazut visul cu ochii, sa-l responzabilizezi. Sa aiba grija de catelusa, sa stea cu ea cand plange. De fapt, in felul asta se si invata mai repede unul cu altul.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput