Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
miria_cristina spune:
Gata, mi-am activat si eu Y-ul. Si-s tare mandra, ca eu nu ma pricep de loc la chestiile astea.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bordeancavio spune:
rebiana, multumesc pt listuta cu cele necesare pt spital si bebe. fff utile info, mai ales pt mine, la prima sarcina.
oana, marfa cu hainutele primite! as vrea si eu, daca oi avea de la cine. cine stie, poate se iveste ceva. sa le faci si poze, sa vedem si noi.
miria, si mie mi-ai facut pofta cu ciocolata ta. am mancat ceva de pranz , ca mi-era cam foame, si cand citesc aici cioco, ma duc repede la dulap si scot cioco cu crema de rom. mmmm....
oana, sorry nu ma pricep la analize. poate stiu fetele, sau gasesti pe dr. multa sanatate.
jeni, eu nasc la polizu. la dr branescu. cica e destul de ok. sotia unui prieten a mai nascut acolo, si o fosta colega. daca aflu mai multe detalii te tin la curent. poate mai vb cu vre-una din ele. momentan nu prea am cum. eu ma gandeam cam cat mai costa acu o nastere?? cat e una normala? cat e o cezariana? si la cine mai se da in afara de dr si cat? cred ca tre sa incepem serios sa strangem, la ce scoruri or fi...
dayanara, wow ce pictor in devenire era, si ce haios e cum incerca si dupa frigider sa coloreze!! bine ca nu te-ai enervat!
kossir, uraaaa, ati gasit catelusssss. sa ne arati neaparat poze. cred ca e o scumpa.
vio asteptand pe bebe
13+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
ioanaa28 spune:
mai ...da ce spor aveti la scris...inca nu am citit ultimele pagini...
miria cristina, deci cunosti produsele naturiste de care vorbeam. E adevarat, fiecare le foloseste in functie de necesitati, ziceam doar ca pe noi ne-au salvat din multe situatii delicate, si eu sunt tare tare multumita de ele...
Cat despre desenat pereti...eu i-am dat lui Alex un spatiu special, pe un perete in camera lui unde poate picta
. a inceput cu un curcubeu acum nu pot sa-ti descriu ce reprezinta dar el vede tare multe acolo
. Acum legat de reactia sotului, nu te supara, asa sunt ei, barbatii, uneori mandrii de odraslele care fac nazbatii...dar sa nu uite sa repare..![]()
Castelana,tare m-am distrat de legile vietii..![]()
Felicitari pt baiat !!! tare mandrii cred ca sunteti..
Si vroiam sa-ti spun mai de mult ca-mi place nick-ul tau...ti se potriveste...desi te vad uneori si ca o domnita rasfatata ce se mai ascunde de treburile serioase ca sa se mai joace putin![]()
Dar m-am distrat tare cu toate glumele postate...si instructiunile..![]()
![]()
super...
jeni, imi pare rau ca ai probleme, dar vad ca nu te plagi, asa ca or sa treaca atata timp cat tu esti optimista.Dar vroiam sa te intreb, in afara de analizele si masuratotile facute de madic, tu te-ai simtit, te simti intr-un anumit fel? care sunt simptomele?
oanka,ai fost tare cu cofuzia,anca iary,ma gandeam ca n-o sa te superi...pe mine m-ati facut sa rad...pupici...![]()
stefana, si mie mi se intampla sa ma apuc de mai multe lucruri deodata, uit ce am inceput sa fac, si nu mai ajung la rezultatul dorit, din contra...!!! oare trece dupa ce o sa nastem..sau mai e si varsa..cum spunea cineva..??![]()
Nu vreau sa va gadil glandele salivare, eventual sa va dau niste idei despre ce mai mancam. Eu tocmai am terminat o farfurie mare de tortellini picanti, cu muuuulta smantana...delicios... Recunosc ca de cind sunt insarcinata, mananc mult picant, chiar si zacusca am facut-o picanta, si in toate muraturile am strecurat cate un ardei iute...acu, sper ca n-o fi rau, totusi, nu exagerez...
Ma intorc la citit...desi am multa treaba...azi am cam frecat menta..
Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
miria_cristina spune:
VIO - Eu stiu ca am mai dat la anestezist, iar de mana a doua n-am stiut (a improvizat sotul in timp util), acuma insa stiu. Plus ca am dat la asistente, inca din noaptea aia ca s-o vad, adicavnu eu, sotul. Eram inca adormita cand am luat-o in brate si-mi era frica s-o mangai, ca o cunosteam si nu prea. Ciudata senzatie si speciala!!!
Nu mai stiu scorurile, e drept, ca doar au trecut 5 ani.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf La mine nu mai merge treaba cu fructele. Tot o data la 4 zile merg la baie si tot... . Am incercat si iaurt, si supe, si teddy. Ata ete... |
Caise sau prune uscate ai incercat?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
miria_cristina spune:
IOANA - Ai curaj cu ardeiul iute si, in general, cu picanteriile in sarcina.
Ardeiul iute este total contraindicat pentru ca da contractii si provoaca avort. La fel, piperul, boiaua iute, cimbrul, busuiocul, dar aici intervin cantitatile.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
Rebiana27 spune:
Vio eu am avut, la nasterea lui Luca, plicuri pregatite pentru cine asista la nastere. Am dat doctoritei cu care am nascut, celor doua moase (au fost super dragute si f profi!), unei infirmiere care m-a transportat la salon, asistentei care ma toaleta in fiecare zi, asistentelor de la bebelusi (se schimbau turele si vroiam sa-mi stiu copilul ingrijit bine), dr neonatolog (desi nu cat a meritat, a fost deosebita!!) si cam atat. Daca nasti prin cezariana mai cotizezi la anestezist si la asistenta acestuia (mana a doua, cum se spune).
Cel mai mult primeste, insa, dr ginecolog.
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Liliana, Greenfrog, stiind ca voi nasteti la Filantropia, mi-am amintit ca luni am asistat la o discutie telefonica intre una din asistente si cineva care vroia sa participe la cursurile legate de nastere tinute, gratuit, in spital. Sotii prezenti, platesc 10 ron si primesc un certificat. Au prioritate cele care vor naste acolo insa mai vin si alte gravidute.
Sunati la spital si intrebati cand reincep cursurile. Se tin miercurea la ora 5 insa nu stiu cand vor reincepe. Eu nu pot sa ajung ca stau la ceva distanta de Bucuresti insa mi-ar fi placut; am auzit ca-s tare faine!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 mai ...da ce spor aveti la scris...inca nu am citit ultimele pagini... miria cristina, deci cunosti produsele naturiste de care vorbeam. E adevarat, fiecare le foloseste in functie de necesitati, ziceam doar ca pe noi ne-au salvat din multe situatii delicate, si eu sunt tare tare multumita de ele... Cat despre desenat pereti...eu i-am dat lui Alex un spatiu special, pe un perete in camera lui unde poate picta Castelana,tare m-am distrat de legile vietii.. Felicitari pt baiat !!! tare mandrii cred ca sunteti.. Si vroiam sa-ti spun mai de mult ca-mi place nick-ul tau...ti se potriveste...desi te vad uneori si ca o domnita rasfatata ce se mai ascunde de treburile serioase ca sa se mai joace putin Dar m-am distrat tare cu toate glumele postate...si instructiunile.. jeni, imi pare rau ca ai probleme, dar vad ca nu te plagi, asa ca or sa treaca atata timp cat tu esti optimista.Dar vroiam sa te intreb, in afara de analizele si masuratotile facute de madic, tu te-ai simtit, te simti intr-un anumit fel? care sunt simptomele? oanka,ai fost tare cu cofuzia,anca iary,ma gandeam ca n-o sa te superi...pe mine m-ati facut sa rad...pupici... stefana, si mie mi se intampla sa ma apuc de mai multe lucruri deodata, uit ce am inceput sa fac, si nu mai ajung la rezultatul dorit, din contra...!!! oare trece dupa ce o sa nastem..sau mai e si varsa..cum spunea cineva..?? Nu vreau sa va gadil glandele salivare, eventual sa va dau niste idei despre ce mai mancam. Eu tocmai am terminat o farfurie mare de tortellini picanti, cu muuuulta smantana...delicios... Recunosc ca de cind sunt insarcinata, mananc mult picant, chiar si zacusca am facut-o picanta, si in toate muraturile am strecurat cate un ardei iute...acu, sper ca n-o fi rau, totusi, nu exagerez... Ma intorc la citit...desi am multa treaba...azi am cam frecat menta.. ![]() Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.noi... Alexandru icoane pe lemn |
Buna Ioana,
nu stiu de ce , dar eu nu o percep ca pe o problema. Probabil ca m-am linistit pt ca a fost descoperita la timp ca o problema care ar fi aparut in viitor (ar fi dus la retard de crestere). Acum pt ca este sub observatie si iau tratament, sunt relaxata. Am stat un pic pe ghimpi la inceput, pana sa ajung sa vb cu Dr Uscatescu de la Spit Fundeni. M-a linistit, chiar mi-a spus ca dansa crede ca o sa se rezolve cu aspirina (sarcina este inca la o varsta frageda) Probleme de genul acesta pot aparea si mai tarziu in sarcina.
Simptome, absolut nici una. Daca nu vede ecografistul si dr meu ginecolog, habar nu aveam.
Mi s-a explicat ca sangele este ingrosat si alimenteaza mai greu bebelina. din fericire, in cazul meu, asta se intampla doar pe partea stanga si, suplineste dreapta. Dar, sunt cazuri cand ambele artere uterine sunt cu probleme.
Saptamana viitoare merg din nou la control si sper, cu ajutorul lui Dumnezeu si al medicilor care au grija de mine sa fie totul bine.
Mai este cineva - cu scuzele de rigoare, nu-mi amintesc numele - care face injectii cu Clexane (parca), din aceleasi cauze.
Hai ca m-am lungit ...cat o zi lunga de post.
Te pup, multa sanatate si o sa va tin la curent cu ce se mai intampla.

20+ Tamara Maria

. Am incercat si iaurt, si supe, si teddy. Ata ete...