Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

UVE multumesc de mesaj. Deci mie prima oara a inceput sa-mi cada Duminica seara. Pe urma s-a oprit. A mai cazut ieri la pranz de vreo cateva ori si gata. Pe urma , de azi la pranz tot cade. Acu' dupa ce a cazut grosul ala......am sa vad daca mai cade.......Poate maine dimineata ma ia si pe mine nasterea.
Alin e de noapte.....vom vedea cum merge noaptea asta......

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetele!

Am terminat si noi tura de alaptat de cu seara (ala de 11), Ana doarme, eu sunt fresh ca iar am dormit, ca de obicei, de la 8 la 11pm. Chiar ca sunt o norocoasa cu asa program.

Iulika, mami, multumim de intrabare, suntem bine. Mai, ce imi place de tine ca ieri te-ai "cinstit" ieri cu o baie regeasca, de relaxare. Bravo, mami! Eu tot zic ca dupa controlul de 6 saptamani o sa imi ofer si eu o tratatie din asta, in cada, cu lumanarele aromate si tot tacamul. Sper sa imi iese faza.
Felicitari pentru decizia de a da examenul pentru scoala de soferi, e lucru mare sa ai carnet, sa ne zici cand e examenul, sa iti facem galerie. Si ce imi plac si diversele activitati de grup pe care le aveti voi acolo... super. La noi de ce nu se organizeaza oare din astea, ma intreb? Eu m-as duce cu draga inima.

De azi avem si noi certificatul romanesc de nastere. Yupiii, suntem in rand cu lumea, ca taaaare greu a fost pana l-am obtinut (birocratia la romani e fenomenala peste tot, chiar si in strainatate ). Pasaport facem cand ajungem in Romania si sper din tot sufletul sa avem mai putina bataie de cap.

Ana e din ce in ce mai cuminte, dar cum ne apropiem de 6 saptamani, eu ma gadesc din ce in ce mai mult ca tu ai zis la un moment dat ca nu te mai intelegeai cu Bruce pe la 6 saptamani... sper sa nu fim si noi asa.

Ce mai face Bruce? Ce fete haioase mai face la mami?
Ce frumos ca vine mama la tine... te invidiez.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

CINE A PIERDUT DOPUL......CE CULOARE AVEA??? De obicei stiu ca e galbui spre verde.......sau uneori poti gasi firicele de sange......la mine e spre maro......E NORMAL????

Dana, si la mine dopul a fost spre maroniu. Am inceput sa il pierd pe 18, in mai multe reprize, iar pe 19 a venit Ana. Sper sa fie si la tine tot asa de repede, ca nu e o regula, poti pierde dopul si cu doua zile, si cu doua saptamani inainte de a naste. Sper sa fie prima varianta la tine! Tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Servus fetele!

Am terminat si noi tura de alaptat de cu seara (ala de 11), Ana doarme, eu sunt fresh ca iar am dormit, ca de obicei, de la 8 la 11pm. Chiar ca sunt o norocoasa cu asa program.

Iulika, mami, multumim de intrabare, suntem bine. Mai, ce imi place de tine ca ieri te-ai "cinstit" ieri cu o baie regeasca, de relaxare. Bravo, mami! Eu tot zic ca dupa controlul de 6 saptamani o sa imi ofer si eu o tratatie din asta, in cada, cu lumanarele aromate si tot tacamul. Sper sa imi iese faza.
Felicitari pentru decizia de a da examenul pentru scoala de soferi, e lucru mare sa ai carnet, sa ne zici cand e examenul, sa iti facem galerie. Si ce imi plac si diversele activitati de grup pe care le aveti voi acolo... super. La noi de ce nu se organizeaza oare din astea, ma intreb? Eu m-as duce cu draga inima.

De azi avem si noi certificatul romanesc de nastere. Yupiii, suntem in rand cu lumea, ca taaaare greu a fost pana l-am obtinut (birocratia la romani e fenomenala peste tot, chiar si in strainatate ). Pasaport facem cand ajungem in Romania si sper din tot sufletul sa avem mai putina bataie de cap.

Ana e din ce in ce mai cuminte, dar cum ne apropiem de 6 saptamani, eu ma gadesc din ce in ce mai mult ca tu ai zis la un moment dat ca nu te mai intelegeai cu Bruce pe la 6 saptamani... sper sa nu fim si noi asa.

Ce mai face Bruce? Ce fete haioase mai face la mami?
Ce frumos ca vine mama la tine... te invidiez.

mie imi place tare ca ai un program bine stabilit..si tu fresh mai mereu

asa e la 6 såptåmani a fost haos cu el..dar nu e musai så fie si Strutza cea frumoaså la fel..al meu avea ceva in popou inca mai are dar mai rårut..si mai nou se distreaza de minune cu tat-su care se stråmbå in toate felurie in care eu nu pot..azi la bibliotecå erau 2 bebei care efectiv urlau si el se uita la ei aproape råmåsese fårå respiratie asa se uita la ei si apoi radea de numa'

de abia asteptåm sa fim botezati, såmbåtå...

pupåm noi pe voi

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Of, ca mi-a amintit si mie Maria de botez. Sper din tot sufletul sa nu ma stresez si eu, ca mi-e teama exact de fazele pe care le-a povestit ea, cu suparari intre familii si din astea. Toti bine intentionati, de altfel, dar na.

Biaz, a luat foarte bine baietelul tau in greutate pentru prima luna. 1.4kg e suuuper bine! Multa bafta in continuare cu alaptatul. S-o tineti tot asa!

Andre, mami de Chiara Ada, tu cum te mai simti? Ne mai dai si alta reteta de paste, cand mai ai tu timp? Ca eu de 3 zile mananc carbonara la pranz, v-am zis ca am facut vreo 4 portii si acuma numai incalzesc si mai pun un pic de cascaval (eu sunt mare fan branzeturi).

Ellenuta, ma omori cu prajiturile tale! Te invidiez, zau! Cum mai esti cu maselutele, ai fost la dentist? Tot asa mancacioasa e Anna?

Am intrat si eu pe mailul comun si am vazut scrisorica de la Alex al Ralukai... ce frumoooos Abia o astept pe Raluk, sa isi intre in ritm si sa reuseasca sa isi mai revina, sa se obisnuiasca cu bebe si bebe cu ei... E atat de fericita, pur si simplu radiaza, cu toata oboseala.

Monique, deci am avut dreptate cu nasul, asa grijuliu a fost cu Andreea, s-a vazut si in poze, mi-a placut tare. Neaparat sa faca un copil, ca tare bine ii sade.
Cu sanii, eu schimb un pad la o zi, si ala mai mult ca mai curge din celalalt cand san cand Ana suge la unul si eventual seara, cand doarme mai mult de 2-3 ore (sanii sunt obisnuiti cu programul de doua ore de peste zi). In rest, nu imi curg.

Of, Dana, ma bucurasem ca nasti... sa facem o galerie, ceva, poate de hotaraste bebe sa vina mai repede...

Si ca veni vorba de galerie, eu vreau in mod expres sa ii fac, de pe acum, galerie Lilianei (de asta am si intrat, sa nu ratez cumva momentul, din cauza diferentei de fus orar).
Draga mea, iti tin pumnii maine, sa fie intr-un ceas bun si sa ne auzim cu bine dupa ce vine Radulescu cel frumos pe lume! Tinem pumnii tare tare.

HAI LILIANA!!! NASTERE USOARA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, imi trimite si mie cineva pe PM reteta de paste carbonara a lui AndreCj, pls??? O aveam intr-o fereastra deschisa si mi-a murit bateria in laptop . Apoi v-am auzit langandu-va degetele si vreau sa incerc si eu maine, mai ales ca deja a facut reclama si sotul si-a aratat interesul, el care nu rpea e cu pastele...

Pls help

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Adi, cum mai sunteti, toate bune, ce mai face cangurelu'?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
azi la bibliotecå erau 2 bebei care efectiv urlau si el se uita la ei aproape råmåsese fårå respiratie asa se uita la ei si apoi radea de numa'

Ce tare, mi-l si inchipui pe Bruce cum se uita la ei...

Gata, merem la somnic ca acus se trezeste Anuska babuska pentru tura a doua de laptic (e apropate 1 noaptea la noi).

Va dorim o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMAndre, mami de Chiara Ada, tu cum te mai simti? Ne mai dai si alta reteta de paste, cand mai ai tu timp? Ca eu de 3 zile mananc carbonara la pranz, v-am zis ca am facut vreo 4 portii si acuma numai incalzesc si mai pun un pic de cascaval (eu sunt mare fan branzeturi).
Cum sa nu, dar oare cu ce iti place? Hai sa-ti zic una cu ton, o fi bine? Ca e iar mega simpla. Varianta alba: Se prajeste ceapa in ulei, se adauga seminte de floarea soarelui decojite (nu e obligatoriu) si bucatele de ton din conserva, se stinge focul. Cand se raceste, se adauga smantana dupa gust. Intre timp se fierb pastele (la fel, sa nu fie netede), se amesteca si gata.Varianta rosie: se decojesc rosii din acelea mici (aruncate un minut in apa fiarta, sa vina coaja mai repede), se prajeste un catel de usturoi, se toaca rosiile si se pun peste usturoi la foc foarte mic, un pic de bicarbonat de sodiu sau o lingurita mica de zahar, se pune un pic de apa calda si se lasa sa se restranga pana cand devine sos, se adauga tonul si se mai lasa maxim 5 minute si gata. (Si aici semintele de floarea soarelui dau un gust foarte bun sau semintele de brad).Multumesc de intrebare, ma simt bine azi ca am fost la control, piscotzica are 1880, deci nu e asa pitica cum mi-a spus doctorita de dinainte. Si ce e mai important, e in grafic cu toate. Am rezolvat si cu "mita", ca nu stiam cum sa fac si am discutat azi cu medicul, bani pe consultatii nu-mi ia, la nastere eu una nu pot sa-i dau bani ca mi se pare degradant pentru amandoi, asa ca a zis ca vrea doar o noapte si rezolvam. Tin si eu sa o pup pe Liliana si sa ii transmit ca maine ma gandesc la ea cu mult drag si cu pumnii stransi. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Dragele mele, multam fain din suflet ca v-ati gandit azi la mine!!!
Imi cer mii de scuze ca abia acum revin cu mici amanunte...dar pe cuvant ca nu am reusit pana acum nici sa ma asez...
Am purces la plimbare...ca sa nu adorm, ca vreau in noaptea asta sa dorm bustean!!
Am "cazat" fata la maica-mea, am trasat sarcini pentru cei ai casei si eram convinsa ca la ora asta voi fi in pat...doar ca acum am musafiri
Face sotu' entertainment, eu am intrat doar sa va anunt ca va iubesc din tot sufletul pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat, sunt emotionata...
Maine dimineata la ora 7 trebuie sa-mi fac internarea. Am mai luat inca odata lista la bifat.

Eu voi incerca sa intru de pe tel sa va mai spun cateceva despre noi...
Va si va imbratisez cu mult drag...si dor, ca stiu ca voi iar o sa scrieti romane...

Acum...imi bag picioarele-n musafiri...si ma duc sa bag nanita

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LILIANA odihna placuta si nastere usoara ptr maine!!!

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput