LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Carpatina hai ca mai e un pic pana duminica.

Mah, se vede treaba ca tu ai un unghi mai optimist.. ca de la mine se vad mai multe picuri

Sper ca febra Mirunei sa treaca repede! tare

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Hai mai uita-te mai bine! Nu-s mai multe picuri, e un pic mai mare...
Multumim

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Citat:
de la mine se vad mai multe picuri

Cred ca ti s-a ascutit vederea de la atata inghetata

Ana, sanatate multa, tin pumnii sa fie ceva trecator la Veveritza, iar De-ce sa nu aiba nimic

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Multumesc
Aseara s-au dat cu biciletele prin toate baltile. Vlad era echipat cu cizme de cauciuc, dar donshoara a vrut sa fie donshoara pana la capat si a iesit in pantofi. Cand a intrat in casa era uda pana la genunchi. Acu' nici nu stiu cum s-o iau. Ca daca e de aseara, Vlad e ok, da' se lasa cu complicatii (din experienta) la Miru. Daca e viroza am rupto-n palarie ca bolesc sigur cu amandoi de-mi iese pe urechi. Si urmam noi, adultii, cu siguranta. O iau catinel spre gradi sa vad in ce stare o gasesc.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Carpatina, cum stati cu inghetatele? Va testati sau va imunizati?
Au revenit tati, bunica?

Multumi de intrebare, ne antrenam in continuare...

Ce citesc yo?
"Va testati sau va inmultzitzi?"
Nici raspunsul tau nu era rau deloc.
(Numa' suspect in conditiile in care tati e plecat pe perioade mai lungi...)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Ana draga, sanatate veveritzei!!!!!!
Sa mai trimit ceva cioco - mai putin direct domnisoarei cu pantofi, ca vad ca la Romanica sunt foarte precisi cei de la posta - si poate ii trece?

Mergi la inceput

Luy draga mea, merci! Oricum, e ca un demo IKEA camera lui - cred ca-s vreo 3 chestii care nu-s de acolo. Traiasca IKEA, anyway! (e reclama?)
Cu sotzul: mereu am fost multzumita daca place - hormonii nu mi-au activat alte laturi ale personalitatzii.
(Oricum, nu eram impreuna gravizi la ora asta, daca eram jeloasa: am avut perioade cu 70% din timpul de lucru peste oceane, culminand cu anul 2005: ne-am vazut 2 luni in tot anul, adunate zilele...) Sunt posesiva / "exclusivista", dar nu geloasa. Deci spune-mi, fara rezerve, ca-i grozav , pica bine!
Si mi-e dor de MEEEEEEE!

P.S. Da' ce-tzi veni cu tipessele alea cu talie de viespe?!!?! Alea da irresistible!
No lasa ca ma uit la 6 sapt dupa nastere zilnic de 10 ori la clip, vezi tu ce-oi slabi! Clip motivatzional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vad ca e cuscra in verva mare, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, ma intreb ce s-o fi intamplat la serviciu de face si ea o pauza asa maaaaaaaare??? S-or fi apucat aia de statuie, pesemne...hm....

Deci draga mea Picia, clatite nu am mai mancat, ca ajunsesem acasa si buni facuse gogosi, asa ca era culmea nesimtirii sa mai cer si clatite. Asa ca m-am resemnat infulecand...nu spun cati...Altfel, Sara e ardeleanca atipica, ca fan paine nu e, si nici alpte din pacate. Dar cioco cerseste si eaAici e clar cu cine seamana ca suntem fani amandoi!Deci tare ma bucur ca sunteti bine toti, toti, si da, Radu chiar e grozav!Dar nici tu nu esti mai prejos. Mai rar asa cuplu frumos, zau!

Luy, si eu o pup pe Me si ii mai spun odata: I love you!

Ana, sper sa nu trageti acum cu virozele, eu tin pumnii strans, sa nu!

In alta ordine de idei, pe mine ma ingrijoreaza rau fluturasul Nanei, nu au mai dat niiciun semn de aseara de cand plecasera iar l spital cu febra mare! Of! Doamne ajuta sa fi trecut cu bine peste tot!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Dar cioco cerseste si eaAici e clar cu cine seamana ca suntem fani amandoi!

Fani amandoi.. plus cel putin juma' de planeta.. asa ca mie nu mi-e tare clar cu cine seamana Sara

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
PS Ma uitam la tine ce hot mama esti...si eu am vrut tot timpul sa fiu mamica sexoasa, ca tare mult imi plac mamicile care parca nici nu au dus vreodata o sarcina, dar mie nu mi-a iesit...sunt cat casa, asa am fost si la Tudor, asa sunt si acum...dar parca nici nu-mi doresc altceva decat sa fie copii bine si sa slabesc dupa Bebedoi, de s-o putea!

Draga mea, nu stiu ce hot mama ai vazut si unde?!
Banuiesc ca cele de la ziua lui Micha? Oricum, daca ma vedeai netencuita si la ora 15 (cand cica era ora invitatziei) cum aproape plangeam de panica, smulgeam dramatic ciorapii de compresie si alergam sub dush, cu cearcanele pana sub barbie... iar apoi, traiasca smacurile!!! Rochitza aia decoltata e una care nu trebuie calcata si era singura optziune la ora 15:20...
Si stii cum e: ca mamica trebuie sa fii Duracell si tu, nu numai puiul. (Totzi imi spuneau ce bine arat, radianta, blah-blah - si eu eram ca iradiata, cu stressul pe mine de nu am gustat nici macar tort -decat resturile, dupa ce au plecat totzi.)

Iar "rotunjoara" ti-am zis de drag si de burtica ce _va_ incepe sa se vada, nu de altceva! Asa, ca de la belly la belly.
Auzi la ea: cat casa! Stai sa ma vezi cum raman cu alea 10 kile un an dupa... asta daca am noroc.
Si eu am ganduri mari, de gimnastica dupa, macar de refacere perineu, stabilizat coloana - dar parca vad...
Anyway, puii sa ne fie sanatosi si noua sa ne fie sufletul implinit - ca formele oricum, inerent!
(Ei, de-as fi Mrs. Jolie sau Frau Klum, te asigur ca as avea trii bone si patru personal trainers si-as fi in 3 luni ca noua - ca asta mi-ar fi jobul, sa arat iute bine si sa-mi vad de cariera! Asa, sa vedem cum si cand ne-om intrema...)

Picio, esti supla, numai burta de tine, arati tare bine. Asculta aici la baba si nu mai comenta "subect'", ca stiu ce vorbesc, cu sau fara rochie ce necesita calcare si cearcani si ce mai ziceai tu acolo...s-or fi speriat de Radu si au ramas toate la dus, ca ati aratat super toti 4...plus torturile! Tractoru' m-a impresionat rau de tot, super decorat! Asa-i ca resturile sunt cele mai bune? (intreba experienta similara)
10 kg?...as vrea eu doar 10! In rest, perfect de acord cu ce spui...la mine, planuri pe masura suncilor acumulate...adica mari. Dar executia...bat-o vina.
Hai, copii sa fie sanatosi, restul le rezolvam noi cumva, asa-i? (zise baba si mai manca 3 pretzels)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Piciulika, hai baga si mesajul nr 1000

Te informez ca mai nou Me stie sa spuna cum o cheama, cu ambele prenume si numele de familie ( nu-i meritul meu, a invatat-o bunica saptamana trecuta )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Piciulika , Yaia sunteti GORGEOUS si aveti niste copii atat de reusiti ... ( de soti nu scriu nimic ca cine stie ce va mai soptesc hormonii si ma trezesc cu vreo rosie storcoshita in cap )

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput