LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Fani amandoi.. plus cel putin juma' de planeta.. asa ca mie nu mie-tare clar cu cine seamana Sara |
Am auzit un banc la subiectul asta zilele trecute:
Ion merge la spital, la nevasta Marie dupa ce aceasta a nascut, dar cum nu e ora de vizite, sta afara si vorbeste cu Marie, aflata la geam:
- Ce e Marie, fata ori baiat?
- Baiat ii, ma Ioane, cum ti-am spus ca o sa fie!
- Si cu cine seamana?
- Degeaba iti spun, ca nu-l cunosti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Sanatate Veveritzilor si lui Meme care stie sa-si spuna numele intreg si care sper sa nu faca reactie dupa vaccin.
Si eu ma intrebam ce e cu Fluturasul...
Sanatate tuturor bolnavilor si refacere rapida!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Piciulika spune:
Mey, matematiciano agila! Ce stai sa ma numeri...!!! 
OK, mesajul 1000 cu dedicatzie pentru Mami de Me superba, isteatza si vorbareatza.
Deci noi cand om fi in clasa I poaaate om sti numele de familie - pe ala de la mine mai iute, ala de la Radu... 
Gabriela, ma dau in barci, ca ieri am avut sedintza de proiect si totzi sunt f multzumitzi, seful f pozitiv... ce mai, sa curga berea!
Si de aia imi dau in stamba si ma intind ca o placinta (cu vaza, de la Cluj) - ca Maruntzica cu mesajele ei succinte oricum intra in con de umbra. ![]()
Maruntzico, chiar ma intrebam die vorige Tage pe unde si cum va aflatzi - atata liniste... Vad ca e de bine, Energia isi mentzine numele cu demintate in topul cucuietelor! Bravo!
... zise ea, al carei plod duminica i-a suflat in lumanari Anei (1 an x 2 torturi) inainte sa se stinga chibritul - ce sa mai de cantat!
Si apoi, ca nu mai venea Mami de Ana cu cutzitul sa-l "tai!", a inhatzat si s-a dus el spre bucatarie cu cutia cu tortul (nr. 3). Bucatarie unde nu a mai ajuns, ca in hol tortul a evadat din cutie si a facut "poc!" de i-a sarit toata cacaoa... O jeeena! Noroc ca era unul compact, de ciocolata amara, si l-am halit desprafuit de cacao. Era mai bun trantit de fi-miu!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Yaia, deci asa, te alaturi corului laudatorilor de la ziua H.
Nu-i bai, ca totzi erau parintzi si stiu cum sta moralul (sa pice) al unei gravide...
Nu-i numesc "fatzarnici" - doar "ego-boosters". Merci! 
Rotunda pupa viitoarea rotunjoara (ca inca yo n-am vazut nimica la tine!)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Piciulika
Ce citesc yo? "Va testati sau va inmultzitzi?" Nici raspunsul tau nu era rau deloc. (Numa' suspect in conditiile in care tati e plecat pe perioade mai lungi...) |
Io zic sa ai o discutie serioasa cu subconstientul tau.. ca mi-e ca are ceva ganduri de .. antrenament
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
Hallo, hallo,
dragele mele, mi-e dor de voi, dar nu pot tine pasul
.
Iza (Eliza adica) e f energica, cum ma tot laud de ceva vreme incoace. Daca are ceva de zis si nu-s toti ochii atintiti spre ea, tipa de ne-aud toti vecinii. Ce sa mai, personalitate puternica
. Cu adormitul seara tot asa este - pe mine ma da afara din camera, numai taica-sau o adoarme. Aseara a durat nici mai putin de 2 ore
. Pe el il cam invarte pe degete, l-a trimis sa ii aduca vreo 3 sticle de lapte - asa ca pe la 3 era uda leoarca, a dat pe-afara din pampers si a trebuit sa o schimb pana la saltea.
Azi ne-a vizitat pt ultima oara asistena aia sociala. Ramasese sa se intereseze ea daca exista vre-o gradinita unde pot lasa copilul 2 ore pe saptamana sa se acomodeze cu alti copii. Mi-a gasit niste intalniri mama - copil care nu-mi convin, ca trebuie sa stau si eu acolo, cu Daniel de gatul meu. Si e sezonul virozelor, si Dani inca n-are nici u nvaccin facut si nu vreau sa il imbolnavesc de-acuma. Ma rog, ideea e la un moment dat o intreb pe tanti cat anume ii datorez pt vizitele astea. Si-mi raspunde ceva de genul: "haha, asta-i buna, sa ma mai si platiti dumneavoastra acum! Ma plateste statul pe mine.", de unde am tras concluzia ca de fapt era venita sa vada mai mult daca nu cumva tratez rau copiii. Dupa aia am remarcat ca de fapt imi punea intrebari la orice chichita - cum o adorm pe Eliza, ce facem ziua, cum se intelege cu Daniel, cand fac vaccinurile, daca le fac pe toate, daca i-am zis ca nu fac unul m-a intrebat de ce anume si tot asa.
Ieri am fost la dentist cu o masea de minte. Mi-a zgandarit-o, mi-a pus o chestie provizorie, daca se infecteaza nervul mi-o scoate, daca nu, imi pune nu stiu ce coroana, care ma costa o avere, ca nu e acoperita de casa de asigurari. Si-l intreb si eu ca omu' daca nu poate sa puna plomba de amalgam, cum a fost pana acum. Si-mi raspunde ca-n cabinetul lor se practica medicina moderna, si ei nu mai lucreaza cu amalgam, ca folosesc aparate si materiale de ultima generatie
... (asta dupa ce ma iradiase de 2 ori, ca mi-a facut radiografie care se vede pe monitor, si indianca aia de-acolo a incurcat ceva la soft si nu s-a salvat imaginea
.)
Yaia, si eu zic ca nu merita sa il dezveti de pampers. Cand o vedea ca bebe are, o sa vrea si el. Sa vezi ce tipa Eliza prin casa "kaka, kaka" de fiecare data cand trage Dani cate-un vant, insa ea tace malc cand face in pampersi
. Cand Dani suge, vrea si ea lapte (asta mai mult la somnul de pranz). Cateodata sunt asa obosita ca-mi ridic tricoul si-i arat ca a mai lasat Daniel una libera si pt ea
, daca se simte asa bebelus si vrea lapte in loc sa manance "shunchi, shoshii si ardei" (sunca, rosii si ardei - preferatele ei).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Roxana_G spune:
Buna seara. Sper ca nu v-am dat emotii azi, nu am reusit sa deschid forum si nici sa raspund la mesaje (Carpatina, am primit mail dar nu am apucat sa raspund). Dimineata am dat o raita la Ikea, apoi la birou ca au fost urgente (si aseara am stat 3-4 ore pe mail si telefon), apoi am ajuns si eu la doctor dupa aproape 2 ani de cand am sterilet dar macar totul e bine, si apoi iar la birou unde a fost potop. Potop am si lasat si am fugit sa iau fata de la balet, doar era zi de concediu pentru mine. Maine insa va fi crunt, deci sa stiti de ce lipsesc.
Alexe ok, si Andrei e mai bine. Tuseste insa destul de mult, probabil si de la eurespal si aerosoli, si l-am gasit si cam ragusit. Dar si tipa continuu, acum tocmai se capacesc unul pe celalalt. Nu prea mai pot scrie. Cam asta de la noi, va pupic, sa aveti o seara buna si sa se faca bine toti puii bolnaviori!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Dragi mamici ce activitate ce verva!!!
Vroiam sa scriu si eu Maruntzicai ca am citit cu mare drag despre nazbitiile Yannisei!!! Am vazut si pozica cu tiara pe afisul cu papanashii si mi-o si imaginam cum toarna pa in prajitor!!!
Stiu ca nu va plictisiti deloc cu ea!!!
Despre mincat, sa stii ca arata foarte bine,nu s-ar spune ca maninca putintel (acelasi paradox si la Daria
). Poate ei ii este deajuns atit, mai ales ca de energie nu poate fi vorba ca duce lipsa!!!
Nu stiu daca am mai scris darseamana taremult cu fetita unei prietene-ele traiesc in italia. Imi este taredrag cind scrii pentru ca imi amintesc de Cosmina.
Luy, sper ca nu a avut reactii mari la vaccin isteata Maria!!!
Ati facut doza unica? Vreau si eu sa ma interesez pentru Daria. Vom consulta si pediatrul din Piatra Neamt.
Celia, intotdeauna cu o vorba buna!!!
M-ai ghicit cu stresatul draga mea. 
Am decis ca nu mai pot astepta si am reprogramat pentru miine. Doamne ajuta!!!
La Daria faceam cite o ecografie la maxim 5 saptamini, acum nu am mai facut de pe 2 septembrie si mi se pare asa mult!!!Sper sa ma linistesc...
Mandarinutza, chiar ar fi super interesant sa avem paginile din Dr. Spock. Antonia e avansata la capitolul acesta!!! Pupam frumoasa dulce si pe mami super supla si cu par superb!!!
Cit despre optimismul meu,mi-am amintit ca am vazut citit ieri articolul acesta:
http://www.lyved.com/people/7-habits-of-really-happy-people/
Vreau sa te rog sa mai pui o data daca poti programul de la teatrele de papusi daca le mai ai!!! As vrea sa o duc pe Daria.
Gabriela, gogosi
. Acusi ma duc sa fac trei clatite ca pentru gogosi nu am drojdie!
Ma bucur ca sunt toate bune la Cluj. Sa iti fie de bine achizitiile noi. Eu am cautat ceva pulovere mai lungi dar nu am gasit nimic sa imi placa...Vazusem o haina cu o croiala interesanta (se preta la burtica)dar avea un pret
...peste 2000 de roni...In ce tara traim????!!!
Piciulika, in super verva astazi!!!
Sa stii ca nu esti mai prejos decit domnitele Jolie si Klum
(am inteles ce ai vrutsa spui despre prioritatea de a slabi).
Yaia imi pare rau sa aud ca ti-a fost rau din nou!!!
Pupicei cretulinului blondut!!!
Emma sper ca sunteti bine!!!
Noi am avut noroc de vreme insorita astazi si am iesit 1.5 ora in parc. S-a vazut diferenta. Daria a mincat mai bine si a dormit aproape trei ore la prinz!!!
SabinaY. Poate reuseti sa vii cu vesti astazi!
Daria a facut o pasiune pentru Hello Kitty (are vreo 4-5 DVD-uri si de fiecare data cind ii desenele ma gindesc la Japonia si la voi!!!
Ramonaiani, bafta maxima cu maseaua. Inteleg ca si Eliza si cerutul de laptic si pampers! Si eu sunt tare curioasa sa vedem cum va reactiona Daria!!!
Pacat ca nu ati gasit o activitatela care sa nu fii nevoitasa o insotesti pe Eliza. Iti inteleg prudenta cu Daniel, chiar ma gindeam ce atenti trebuie sa fim la al doilea copil-sunt atit de vulnerabili in primul an!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ana, sanatate Mirunei!!! Tare mi-a placut imagineai cu veveritii biciclind prin balti!!!
Roxana, o zi pe cit de usoar posibil miine. Ma bucursa ud ca Andrei e mai bine!!!
Nana, vreo veste de la voi???
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Felicitari Betty pentru BB2, sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, sa nu fie nimic serios.
Veveritei, sper sa nu fie viroza, deh, fudula domnisoara am si eu. Vaccinatii sa nu aiba reactii adverse!
Cat despre mancat, si al meu face mofturi la felul 2 mereu, la gradi insa mananca. Din pacate noi nu am scapat de biberon si nici nu m-am agitat ca nu vreau sa renunte de tot la lapte.
Cu olita suntem si mai deastruosi, il pun din cand in cand, uneori cere el, dar nu face mereu. Dar inca poarta pampers, mai asteptam, sa exersam cand o sa fiu eu acasa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi