LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Imi pare rau ca nu apuc sa raspund mai mult, astia deja isi sparg capetele. Deocamdata Andrei a spart buza sora-sii. Va pupic, noapte buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Ancasilv mi-am amintit de Helmiflores http://www.pcfarm.ro/produs/1776/Helmiflores
pentru Vladut.
Teodora, asa fugitiv!!!Asteptam vesti-povesti!!!
Adimercedes, am citit despre acomodare. Mie mi se pare ca se produce ca la carte!!! Pupicei ochioasei Lisa si blondutului Adam!!!
Astea fiind zise va doresc o noapte linistita! 

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ramonarosca spune:
si noi am scapat de pampers de o luna si ceva, cam cu 2 saptamani inainte sa faca 2 ani, si avem si un bebe mic in casa( adica fratiorul lui Robert care are aproape 6 luni). Dar eu cred ca asta ne-a ajutat, i-am spus frumos ca el e baiat mare acum si ca "pampers" e pentru Robi.Totul a durat o saptamana (de multi nervi si rabdare), dar efectiv nu i-am pus deloc scutec. Oricum am inteles ca asa ar fi bine, incerci o saptamana, daca nu ai rezultate incerci iar peste o luna. Si ce am fost eu sfatuita, si am si facut: am cumparat acel colac de wc special ptr ei si la fiecare 30-45 min il duceam la pipi si ii spuneam acum facem pipi, si daca protesta ii spuneam sa stea pana face, ideea e ca fiind "suspendat" pe wc nu prea putea sa se dea jos, asa ca statea pana facea, apoi zicea: "gata"... venea mami si ii canta "bravooooo" si batut din palme si tot tacamu' si primea si un sticker acolo pe perete in baie. Dupa 2 zile cand a inteles ca tre sa stea acolo pana face pipi, l-am mutat pe olita, si statea pe olita pana facea, chiar daca se oftica, dar statea. Asta inca 3 zile (dus din 45 in 45 min la buda), dupa care ultimele 2 zile l-am lasat pe el sa zica; am avut si accidente, dar ideea e ca pana la urma am reusit. In saptamana respectiva nu i-am dat pampers nici afara, si asa am avut accidente, dar cred ca l-au ajutat pe el sa inteleaga ca trebuie sa spuna. O buna perioada, vreo 2-3 saptamani nu zicea dar il vedeam ca se tine de putica, sau ca se batzaie, si il duceam la olitza. Ideea e ca acum dupa o luna si ceva, aproape 2, nu mai avem probleme.
Sper din suflet sa reusiti cand va propuneti!
Noi avem alta problema, mai nou, cam de cand mergem la gradi , adica de 2 luni: "tantrumul", adica acele minunate crize de trantit pe jos si tipat ca vrea in leagan, sau ca nu vrea acasa... Le face numai cand e super obosit si nu doarme la pranz, dar eu raman socata, sau ma stresez super tare si nu stiu cum sa mai reactionez, ce sa fac sa taca, asa ca vin sa va rog pe voi sa-mi dati ceva sfaturi.
Va multumesc si imi pare rau ca m-am intins cam mult sau ca poate pe alocuri nu am fost coerenta, dar...oboseala isi spune cuvantul. Asta e: nu e usor cu 2, dar sincer e o minunatie
.
Va pup!
Ramona cu Vlad si Robi
Celia spune:
Ana, sanatate Mirunei.
Nana, sper ca fluturasul e bine.
Luy, sper ca Me e fara reactii dupa vaccin.
Erina,
. Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa cu plimbare in parc si papat bine . Maine asteptam vestile bune si pe tine optimista.
Piciulika, felicitari pentru succesul la sedinta de proiect.
Roxana, ce atomici ai...se vede ca Andrei si-a revenit la ce nazbatii face...
Spor maine la birou .
Gabriela, ce ma bucur ca sunteti bine si buni o rasfata pe Sara si nu numai.
Mari, ma bucur ca tati de Iza ii face fata ...ce energie are dulceata.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Piciulika spune:
Eu intrasem asteptand noutatzi de la Nana si de la Luy!
Vad ca nu-s... no news - good news?! Asa sper!
Hai, spuneti-ne ca Me nu a facut febra, ca Fluturasului i-a trecut... Offf! 

Ramona, esti un model pentru mine: cu doi pitici, atat rabdare si consecventza! FELICITARI! Meritai reusita asta!
Cu tantrumul ala, astia pe aici spun sa nu faci deloc caz, nu atentie deosebita, nu primit ce vor [logic!], doar luatzi in bratze, asa, in criza, vorbit calm, spus ca ii intzelegi frustrarea, ca-tzi pare rau, dar... asta e! Nu stiu daca functzioneaza. Dar cred ca asta e singura "arma": calmul. Nu-i insa usor, de-asta sunt sigura.
Inspira-expira... 
(Cica si daca fac apnee/stop respirator, se albastresc, isi dau ochii peste cap sau se dau de nervi cu capul de pamant/perete, nu-si fac rau la modul serios - CALM. Ramai langa copil, don't panic.)
Celia draga, merci!
Chiar savurez reusita - si se si vede, nu, la ce destrabalare fac pe-aici! ![]()
![]()
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
AYUMI spune:
Fetele,am tot citit ca majoritatea ati scapat de pampersi.Ma cam bate gandul si pe mine desi,nu stiu cum voi reusi sa ii dezvat pe amandoi.Am "furat" de la voi tot felul de idei;si despre renuntarea la pampers si despre renuntarea la biberon.Ramane sa le mai pun in practica.
Sabina spune:
neata!
va las repede cafea si plec la facultate.
raportez una bucata Sofia cu febra mare si durere de cap. Azi ramane acasa.
Ufff :(
sper sa fie ceva trecator, s-a zbantuit ieri la herastrau fara masura.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina neata! va las repede cafea si plec la facultate. raportez una bucata Sofia cu febra mare si durere de cap. Azi ramane acasa. Ufff :( sper sa fie ceva trecator, s-a zbantuit ieri la herastrau fara masura. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Neata
Sabina, si eu am pus-o pe seama zbantuielilor pe afara, dar manifestarile sunt aceleasi: durere de cap si febra, fara nimic altceva. Asa ca risc sa te dezamagesc (si pe mine in acelasi timp) si sa ma hazardez sa cred ca-i viroza. La noi deocamdata e doar Miru.
Sanatate multa Sofiei.
Luy, cum ati trecut de vaccin?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Buna dimineata!
Sanatate bolnaviorilor!!! Si eu stau cu ochii pe Daria, sper sa nu se intoarca nici o viroza!
Ramonarosca felicitari pentru bebelus si pentru reusita cu pampersul!!!
Sabina ati fost aici linga mine...Imi imaginez ca mult mai dupa-amiaza, dupa scoala. Sanatate Sofiei!!!
Piciulika, o zi la fel de relaxata ca cea de ieri!!!
18+
Erina spune:
Celia multumesc din nou!
Astazi dupa 15.30 vin cu vesti! Azi-noapte la 2 nu dormeam...
18+