LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
Luy, exista un poster care ne asteapta, asa-i? 
Ce face Me, inapoi la gradi?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Carpatina, cum stati cu inghetatele? Va testati sau va imunizati? Au revenit tati, bunica? |
Multumi de intrebare, ne antrenam in continuare... io' ma gandeam ca eu mananc din cauza de depresie, insa eram nelamurita de ce manca Ioana.. acum am raspunsul pentru amanadoua - ne imuniza
Inca functionez 3 in 1 pana duminica - atunci apare bubu. Tati e plecat pe perioade mai lungi..
=====================
mihailescu teodora spune:
Va
iubitele si va multumesc din suflet pentru urarile si cadourile primite de Mihnea!!!!
Mi s-a dovedit pentru a nu stiu cata oara ce gashca minunata suntem si ce prietene de nadejde am aici!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
luy spune:
carpatina
, exista , exista . Da' tre' sa vii sa-l iei
ca-i greu de trimis cu posta.
Aaa, sa stii ca si 'Oana' este printre pozele ei favorite ( si stie ca am 3, ca dupa ce i-o pun pe aia 'clasica' imi cere 'inghetata' si apoi zice 'alta' )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy carpatina , exista , exista . Da' tre' sa vii sa-l iei |
Pai nu ziceam sa-l trimiti cu posta fata draga! Ma gandeam ca-l livrati personal
=====================
luy spune:
| citat din mesajul lui carpatina la Ploiesti, unde vom fi incepand cu 7 Decembrie |
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, am deja o idee clara unde vom petrece al doilea weekend din decembrie

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Carpatina hai ca mai e un pic pana duminica. Mai veti rezerve de inghetata?
Piciu ne-a placut si noua camera lui Micha. E luminoasa si vesela. Spre vara cred ca ne apucam si noi de camera lui Vlad. Sa mai tii pozele "la vedere" pentru inspiratie ![]()
Teo sper ca i-a placut lui Mihnutzu cadoul
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
La noi nu-i a buna traba... M-a sunat asistenta de la gradi ca Miru are febra. Sper ca macar Vlad sa fie ok.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Carpatina hai ca mai e un pic pana duminica. |
Mah, se vede treaba ca tu ai un unghi mai optimist.. ca de la mine se vad mai multe picuri
Sper ca febra Mirunei sa treaca repede!
tare=====================
luy spune:
| citat din mesajul lui carpatina de la mine se vad mai multe picuri |
Cred ca ti s-a ascutit vederea de la atata inghetata
Ana, sanatate multa, tin pumnii sa fie ceva trecator la Veveritza, iar De-ce sa nu aiba nimic

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )