LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sabina Teodora de mami Diciu

La multi ani , sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

(scuze de intarziere)

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Inca una si musai sa ma duc!

Cu Pampersii et. Co - pt Yaia, cu dedicatzie. (Si sa ma avizezi cand vii incoace, rotunjoaro! M-as bucura sa vina si Delfinasul, ca macarale rad si la noi in soare si tot ce are roti si aripi...

Deci cu pampersii cum stam - chiar stam, nu progresam! - noi, cashcavalitzii (dar si ciocolatitzii, mereu cerseste desert, dar mai mult baga cascaval.)

Micha are zile cand il amuza teribil sa se ceara la "peteu", fuge incolo, "mama-mama, peteu!", si apoi mai mult nu face! Ne spune sa iesim, sta si se concentreaza singur, si evtl.! face un pipi. Bucurie, urale. (Sau nu, si atunci face dupa, in scutec.) Apoi are zile cand subiectul nu-l mai intereseaza.
Sincer, nu ma stressez deloc. Orice carte am citit, totzi spun ca e ca mersul: fiecare are ritmul lui si nu-l poti 'antrena'. (Ma rog, daca il tot pui pe olitza, si-i prinzi momentul.) Dar sa zica el, sa controleze reflexul, e o treaba fiziologica: la unii mai iute, la altzii mai tarziu.
Pentru ai nostri, care fierbeau/albeau scutecele, motivatzia era mare. (Mereu aud, de la bunice, ce minuni faceam noi deja pe vremea asta...) Da, dar si scapam pe langa. Dar asta nu se mai spune! Dar toata lumea sincera si cu amintiri mai recente, neromantzate, au spus ca ai lor, dupa ce erau "uscatzi" de ceva vreme buna, au avut regrese cand nu mai voiau deloc la olitza.

Deci eu il astept pe al meu la cotitura. Asa cum spun psihologii: uneori in 2-3 zile deja s-a produs minunea, se hotarasc ca-s copii mari.
Deci nu ma orientez dupa venirea BB2 - care oricum il va mai bulversa si pe alte planuri, asta-i clar.

Cu biberonul cu lapte: si la noi e parte din ritual, laptele de seara & dimineatza. Nu ma deranjeaza.
Ce as scoate acum ar fi suzeta, cu care inca adoarme. (Peste zi nu o mai vrem de imdiat un an, chiar nu ii trebuie.) Apoi cred ca om renuntza si bibe, just for the sake of it, ca la cat ii place laptele nu cred sa renuntze la drogul alb nici din canitza.
Ah, daaa... as renuntza la laptele de dimineatza, doar ca sa manace si el ceva la micul dejun. Ca abia la 9-10 evtl. mai ciuguleste ceva. Pai daca e ca un rezervor: baga 280 - 340ml...!

Cum am spus, nu promit nimic cu venitul, ca acum circul destul de greu...prefer sa lenevesc pe canapea, ceea ce e premiera - sa spun nu unei calatorii.
Si noi avem probleme cu ciococlata si bomboanele si guma, mereu cerseste si ma tin tare, ii voi da doar un patratel mic de ciocolata o data pe saptamana, sa nu devina obisnuinta...ca la muma-sa!
Hotararea de guvern e publicata deja in monitorul oficial al familiei, de vineri incepem operatiunea 'Bibe out!' Nu de alta, dar il supara ultimele 4 masele si dupa ce-si termina sticla, incepe sa roada tetina, chestie care nu-mi place si mai bine i-l scot de tot si scapa si hubby de spalat biberoanele.
Am avut mare noroc cu suzeta, nu a fost fanul ei niciodata, o mai tinea cateva minute dupa ce-l imbracam pe el si pana imi luam haina si ieseam din casa pe la 4-5 luni, iar cum ieseam afara, o scuipa si se culca, asa ca nu i-am dat-o si nu a facut pasiune pentru ea.
Mult succes si in operatiunile voastre, daca intreprindeti ceva in acest sens. Se pare ca astia care scriu carti stiu ce fac...adica stiu ca eu nu am acum chef de stres cu dezvatatul de ceva.

PS Ma uitam la tine ce hot mama esti...si eu am vrut tot timpul sa fiu mamica sexoasa, ca tare mult imi plac mamicile care parca nici nu au dus vreodata o sarcina, dar mie nu mi-a iesit...sunt cat casa, asa am fost si la Tudor, asa sunt si acum...dar parca nici nu-mi doresc altceva decat sa fie copii bine si sa slabesc dupa Bebedoi, de s-o putea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Marunzika, asa deci, aveti si voi pereti desenati . Pupici multi Energiei, e o fetita exact pe gustul meu,temperamentul lui Ghighi .

Deci inca o vrei de nora, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Betty , felicitari si refacere rapida.
Bine ai venit , bebe brunetel,, sa fii sanatos si papacios.

Nana, sanatate multa fluturasului.

Rox, ma bucur ca Andrei e mai bine.
Felicitari Alexandrei pentru lectia deschisa.

Ana, succes in realizarea proiectului.

Cristina, ai grija de tine, sarcina usoara in continuare.

Adi, ma bucur ca a trecut starea plangacioasa si succes in tot ce-ti propui. Cum e Lisa cu Adam ?

Sabina , felicitari lui Ghe, are cui sa semene.
Succes in proiectele initiate.

Erina, felicitari Dariei pentru fredonari reusite.
Sa inteleg ca au trecut starile de rau? Sper ca de vineri te mai linistesti, dupa morfofetala...parca esti prea sresata...

Yaia, tu cum mai stai cu starile de rau? Compoturile care mai sunt?

Carpatina, cum stati cu inghetatele? Va testati sau va imunizati?
Au revenit tati, bunica?

Piciulika, felicitari lui Mi-cha pentru trecerea la canita.

Marunzika, multumim de vestile despre Energia. Felicitari ca-i faceti fata .

Emma, ma bucur ca Andrei e mai bine.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, tu cum mai stai cu starile de rau? Compoturile care mai sunt?

Saru' mana de intrebare, parca e ceva mai bine. Ma laudasem acum vreo saptamana si ceva ca nu mai vomasem de o saptamana si credeam ca am scapat, dar m-am laudat la voi prea devreme, ca apoi am avut vreo 3 zile oribile, de credeam ca o sa ma vomit toata! Acum a trecut si perioada aia, nu ma mai cert in 'camera singuratica' cu nimeni. Si nici compoturi nu mai bag...am trecut de ieri pe ciocolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
PS Ma uitam la tine ce hot mama esti...si eu am vrut tot timpul sa fiu mamica sexoasa, ca tare mult imi plac mamicile care parca nici nu au dus vreodata o sarcina, dar mie nu mi-a iesit...sunt cat casa, asa am fost si la Tudor, asa sunt si acum...dar parca nici nu-mi doresc altceva decat sa fie copii bine si sa slabesc dupa Bebedoi, de s-o putea!

Draga mea, nu stiu ce hot mama ai vazut si unde?!
Banuiesc ca cele de la ziua lui Micha? Oricum, daca ma vedeai netencuita si la ora 15 (cand cica era ora invitatziei) cum aproape plangeam de panica, smulgeam dramatic ciorapii de compresie si alergam sub dush, cu cearcanele pana sub barbie... iar apoi, traiasca smacurile!!! Rochitza aia decoltata e una care nu trebuie calcata si era singura optziune la ora 15:20...
Si stii cum e: ca mamica trebuie sa fii Duracell si tu, nu numai puiul. (Totzi imi spuneau ce bine arat, radianta, blah-blah - si eu eram ca iradiata, cu stressul pe mine de nu am gustat nici macar tort -decat resturile, dupa ce au plecat totzi.)

Iar "rotunjoara" ti-am zis de drag si de burtica ce _va_ incepe sa se vada, nu de altceva! Asa, ca de la belly la belly.
Auzi la ea: cat casa! Stai sa ma vezi cum raman cu alea 10 kile un an dupa... asta daca am noroc.
Si eu am ganduri mari, de gimnastica dupa, macar de refacere perineu, stabilizat coloana - dar parca vad...
Anyway, puii sa ne fie sanatosi si noua sa ne fie sufletul implinit - ca formele oricum, inerent!
(Ei, de-as fi Mrs. Jolie sau Frau Klum, te asigur ca as avea trii bone si patru personal trainers si-as fi in 3 luni ca noua - ca asta mi-ar fi jobul, sa arat iute bine si sa-mi vad de cariera! Asa, sa vedem cum si cand ne-om intrema...)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Piciulika , Yaia sunteti GORGEOUS si aveti niste copii atat de reusiti ... ( de soti nu scriu nimic ca cine stie ce va mai soptesc hormonii si ma trezesc cu vreo rosie storcoshita in cap )

Dedicatie speciala pt voi : www.youtube.com/watch?v=M3geoXOdnJQ" target="_blank">Simply irresistible

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Si vreau sa zic ca mi-a placut la nebunie camera lui Mi-cha ! A vazut si Meme pozele si zicea ca 'veau camera Mihael'

Mergi la inceput

Si ca tot veni vorba de copiii din gashca, ieri m-a innebunit ' veau poze Naoki'
Asa ca i-am pus iar pozele pe care le-am salvat cu ocazia mesajelor pt party papanashi si i-a luat la rand, le stie numele in proportie de 90%, de unii isi aduce aminte ca ne-am intalnit in diverse locuri . De ex de Miruna de la Bratislava isi aduce aminte de pantofii ei , ne-am intalnim anul trecut la mare si stiu ca a fost ceva cu pantofiorii, dar eu sincer nu-mi aduc aminte exact ce .

Mergi la inceput

De dimineata am fost si i-a facut Prevenarul, pe urma m-a lasat sotul la serviciu ( iar ea urla de se invinetise, evident ! ), urma sa o duca la gradi. Insa pana acolo a adormit ( probabil din cauza ca aseara s-a culcat iar la ora 23.30, plus ca o fi obosit cat a plans dupa ce am coborat eu din masina ). Asa ca azi sta acasa, si-a luat sotul liber si sta cu ea, a zis ca i se parea ca facea si febra, stiind ca dr ne-a avertizat ca e posibil sa faca ( bine, ca oricum nu facea febra instantaneu , dar dupa episodul cu roseola... tot timpul avem tendinta s-o verificam

Mergi la inceput