LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Mai Sabina, cred ca te-au simtit toti cainii din zona ca esti straina si s-au strans in gashca sa te sperie ! Da, sunt caini multi in zona ( sa-i vezi cum stau in intersectie la Brancoveanu ), insa parcul este destul de circulat si nu prea misuna ei asa carduri-carduri pe alei...
Of, imi pare rau de asa intamplare. Eu desi stau langa parc, nu prea merg in el, ca-i tare urata zona. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Eu de 2 zile nu ma pot concentra mai deloc, nu de altceva rau, doar ca de 2 zile suntem posesori a unei bucata de teren, si uite ca imi zboara gandurile la viitoarea mea curte, cu iarba verde, cu copii alergand unul dupa celalalt. ![]() imi vine si sa plang de bucurie!Marti am prima intalnire cu arhitectul, pana atunci am de facut niste teme acasa, nu de alta dar sa nu ne pierdem de tot, ca sincera sa fiu am in cap tot felul de idei, pe care trebuie cumva sa mi le pun "in practica". |
Sa-ti devina ideile realitate si sa te bucuri alaturi de copii in curtea plina cu verdeata a realitatii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Destul de rau. |
Sanatate multa!===============================================
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, pt tine, ma execut si fac eu gogosi daca trebuie! Despre bb 3, no comment, eu nu ma incumet! |
Nu mai rosti cuvantul, ca acu' ma sui in avion si schimb la Budapesta!
===============================================
Sabina spune:
Alina, felicitari! e o mare realizare!!
Am citit despre gogosi,copiii cuminti care fac la olita,, bunatati, veselie si energie.
da nu va mai nominalizez ca n-am putere.
aaa, Ramona, nu te stresa, incearca doar sa eviti crizele de tantrum anticipandu-i nevoile(somn/sete etc)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu mai rosti cuvantul, ca acu' ma sui in avion si schimb la Budapesta! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Psssssssssssssst...n-am zis nimic!!!!!!
Dar mi-e clar, esti pe drumul cel bun cu greturile! Asa mi s-a intamplat si mie, dupa ce a trecut perioada de rau, au urmat pofte de tot felul, acum sunt in acea perioadaGabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
Sabina spune:
Luy, e prima data de la 1 oct cand mi se intampla.
ma bate gandu sa iau un taxi dimineata.....in loc de metrou.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna am revenit! Multumiri pentru sutinere!
Intii de toate
La multi ani
draga Sonia!!!
Sa fii mereu santoasa si vesela alaturi de parintii tai si de fratior!!!
Roxali felicitari si petrecere frumoasa! Astept cu nerabdare poze cu voi!!!
Tanti auguri biondina dolce!!!
Pentru tine un cintecel vesel: Il gatto puzzolone
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Haide Erina, nu ne mai tine pe jar.. cine va purta ghetutele mov? ![]()
(nu te intreb cum sunteti, sunt absolut convinsa ca toate-s bune) 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Huhhhh ce greu merge forumul...
SabinaY, ai doua fetite adorabile!!! Lisa e o bombonica roz iti vine sa o maninci iar Erika o frumoasa voluntara si expresiva!!! Ce face painting avea ea!!!
Mi-a ramas in minte expresia ta cu tiuitul urechilor, exact la asta ma astept si eu!!!
Teodora tare frumos ati petrecut la ziua lui Mihnea!!! Pupam frumoasul. Am admirat verdele-si culoarea mea preferata, tortul si atmosfera frumoasa si primitoare!!!
Imi vine sa scriu expresia aia cu all is fair in love and war numai ca nu cred in ea si poate se supara Roxana.![]()
Prisi te salut aici!!! Arati super iar de Miruna ce sa mai zic-superba!!!
Luy, minunata Maria in patonasul bej!!!!
Alinkav, sa fie intr-un ceas bun!!! Visul vostru sigur va deveni realitate!!! Noroc cu arhitectul! Este o revista Planul casei mele in care gasesti modele interesante care pot fi adaptate nevoilor tale.
Mandarinuta, am salvat programul multumesc mult pentru agenda cilturala
.mi-arfi placut sa ajung la Polivalenta dar e doar pina astazi!!!
Carpatina sper ca ai in vedere si o intilnire in Bucuresti!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle