LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Haide Erina, nu ne mai tine pe jar.. cine va purta ghetutele mov? (nu te intreb cum sunteti, sunt absolut convinsa ca toate-s bune) ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Draga Carpatina si dragi mamici. Daria va avea un fratior!!!
Lui tati ii place numele David.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
Erina felicitari, David este un nume superb! Sper ca acum esti linistita si fericita de asa o veste.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Erina spune:
Acum povesteape mai lung!
Dupa cum stiti am avut astazi programare la 18 saptamini si 2 zile de sarcina (m-am grabit un piut dupa cum a spus si mrdicul) dar nu mai aveam rabdare plus ca am vrut sa imi faca morofetala chiar el.
bebelusul este baietel 100% pentru ca se vede bine penisul si sacul scotal. Sincera sa fiu eu sunt un picut dezamagita pentru ca eram siguracae fetita dar sotul e "extatic" iar din alte 1000 (va scriam eu cu cresterea mai spartana si unicitatea)de motive e bine ca e baietel.
Sunt fericita ca e bine, torti parametii in grafic pe curba optima sau mai sus. Am luat astazi si dry testul (alte emotii pentru 10 zile de ateptare) doar pentru a fi siguricae OK 100%.
M-au insotit si sotul cu Daria care a cam facut galagie pe sala de asteptare. Pentru ca am primit CD cu ecografia nu i-am mai chemat inauntru mai ales ca Daria era agitata-trecuse de mult ora ei de somn.
Bebelusul a stat cam tot timpul ca un covrigel si a fost dificil de prins o imagine foarte buna cu fata dar din cit am vazut pare sa semene tot cu sotul.
Cum v-am spus lui i-ar placea David-chiar cu pronuntia englezeasca dar mai e cale lunga pina in martie si avem timp sa gasim si un nume de rezerva-vom vedea care se potriveste mai bine cu chipul lui.
Sper sa fie totul bien pina la capat!!!
Draga Ema (Ceamica) te invit in herastrau sau Bordei sa fac cinste!!!!
Yaia, asteptam 10 noiembrie cu nerabdare!!!Cred ca Ema are dreptate si in cazul tau!!!
18+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
Luy am vazut ca Maria a facut Prevenar, imi poti spune se face in doza unica dupa 2 ani sau mai urmeaza sa-i faci? Mergem si noi in noiembrie sa-l facem.
Am vazut pozele de la ziua lui Mihnutzu, foarte frumos, si invitatele doua finutze.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Erina felicitari, David este un nume superb! Sper ca acum esti linistita si fericita de asa o veste. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Multumesc draga Cristina!!!

Ana, sanatate Mirunei.
Emma sper sa nu fie de data asta tuse din aia care tot treneaza!!!
Fug sa ma intind un pic ca am inghionteste bebelusul! promit sa comunic si sa am mai multa grija de el de acum inainte!!!
18+L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
Nico felicitari lui Tudor pt diversificare, acum o sa fie mai bine si pt tine.
Ma duc sa-i dau zuzei sa manance si sa iesim un pic pe afara, azi noapte m-a cam speriat ca m-am trezit pe la 2 si frigea toata, dar dupa o doza de Nurofen s-a linistit si acum e bine. Sper sa nu fie nimic, ma gandesc la vreo maseluta.
Noi am revenit la pempers dupa ce credeam ca am scapat cel putin pe timpul zilei, dar incepuse sa faca pe ea si am zis sa o mai lasam o perioada, totusi o pun la olita mai mereu iar la treaba mare cere singura la olita.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Erinaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!
Felicitari pentru BB bleu!!!!!!
Tati de Daria e bun de cinste![]()

Glumesc!!!!
E superb numele de ,,David''!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Buna ziulica, desi e aproape seara. Nici timp de toaleta nu am, sper macar sa plec la o ora rezonabila. Nici saptamana viitoare nu se intrevede ceva mai pasnic...din pacate. Imi pare rau Bernix ca nu am fost disponibila. Sabina, imi pare rau ca nici de telefon nu am timp.
Andrei nu e prea bine, tuseste rau, cica nu a dormit la pranz. Noaptea a fost behaiala curata, pare cam seaca tusea. Ma rog, maine dimineata mergem din nou la doctor.
Sonia
, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Io sunt deja akasa;ma-ma-i a plecat,tati e prins rau in trafic,cica e teroare prin zona aeroportului baneasa,asa ca sunt ,,condamnata''
sa stau singura cu Mihnea.
Cred ca ma voi duce sa inaugurez noul meu WOK si sa fac o vita cu legume chinesse+orez/noodles!!
Va tzuc dulce!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Vazut japonici scumpe, vazut si pe Mihnutu cel frumusel si pe cumatra foarte chic, si decorurile si invitatele dragalase, am citit despre tot, dar greu cu raspunsul.
Felicitari Erinei pentru ca va fi si soacra mare!
Multa sanatate Mirunei de Ana!
Pupici Adimercedes, imi place nespus programul pentru Lisa.
Gata, ma retrag ca m-au secat inspectorii astia si imi crapa capul. Seara buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi