LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes, intrebam de studiile tale din curiozitate... ca de la mine se vede ca-i multa pshihologie in viata ta.. si ma intrebam daca e "deformatie profesionala". ![]() Tare mi-ar placea sa am ocazia sa te/va cunosc. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Eu propun ca petrecerea de 3 ani a papanashilor s-o organizeze Adi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Ana,
ce simptome mai are Miru? Ca Sofia a mancat niste supa, a baut apa si nu mai frige....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Tare mi-ar placea sa am ocazia sa te/va cunosc. |
Vezi de poti merge prin decembrie, sa ai cu cine povesti pe avion (Radu adica), ca e drum lung pana acolo!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Haoleoooo,credeam ca nu-i asa de ,,evident'' dezmatul ![]() ![]() ![]() Cred ca ma asteapta cumatra la cotitura cu ![]() ![]() Incerc sa ![]() |
Io cred ca intentionat ai "reusit" abia azi sa pui pozele.. dupa ce cumatra s-a anuntat lipsa de pe forum din motive de treaba multa..!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai de ce ai alergat tu dupa ea? Eu ma gandeam ca parintii stau cuminti pe banca.. |
Sau si mai bine, ca pot merge la o cafea intre timp.
Si pe noi ne pune aia de la cursul de muzica sa dansam si sa topaim cu copii. Pai ea nu vede ce burtoi am deja?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Ana, ce simptome mai are Miru? Ca Sofia a mancat niste supa, a baut apa si nu mai frige....Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Durere crunta de cap si slabiciune. Nu muci, nu tuse, febra pana in 38 cu 6.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
luy spune:
Oooof, Ana, iarasi trageti... Saraca Miruna... Si tu... Sanatate multa, multa ! Tinem pumnii si pentru Veveritz, el sa fie bine-bine, sa nu aiba nimic ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Carpatina, tot nu apuc sa zic ca am admirat Tradafirasa...e asa de dulce, parca ar fi de..inghetata;))
Esti o eroina cum rezisti fara tati...si tu si Picea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui alinkav imi vine si sa plang de bucurie! |
Pai plangi.. ca de bucurie e voie! Sa stapaniti sanatosi terenul si visul sa devina repede realitate!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Ana, of!!!!!

Alina, astea da vise frumoase! Minunat ca se vor si concretiza!
Carpatina,hehehe, ce dor mi-era de spiritele tale de gluma!![]()
Yaia, pt tine, ma execut si fac eu gogosi daca trebuie!
Despre bb 3, no comment, eu nu ma incumet!
Sabina, si mie mi-e frica de caini, scena descrisa m-a cam bagat in sperieti! brrr!!!Sanatate Sofiei!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +