LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
Da, da, se pricepe, trebuie s-o conving pe Teo sa-mi acorde si mie consultanta pt renovarea apartamentului. Si, in plus, sunt si gazde grozave, ca am plecat de la ei la ora 23 ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Ii place tare mult sa picteze,si body painting,am chiar aici dovada. A inceput sa se dezbrace si sa se imbrace singura.E tare mandra de fiecare reusita. Pe Lisa o puteti vedea aicisau mosulet zen(cum ii spune o priuetena Si alte poze de luna asta aici |
He-he, Japonika mijlocie s-a transformat intr-un motan!

Iar japonika cea mica are niste falcute pupabileee...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Gabriela77 spune:
Adi,ce intersant suna cursul de gimnastica, cu siguranta asa ceva i-ar placea si Sarei! Felicitari pt iesirea reusita!
Teodora, ce poze frumoase! Mi-ati placut tare mult, toti, deopotriva! Dar in special, sarbatoritul!
Si eu ca si fetele, remarcasem originalitatea peretului, eu mai sunt si fan verde...So! Bestial! Astept cu interes zebra din dormitor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, gata, ce a fost greu, a trecut! |
Asa sa fie, Gabico, ca de nu........vin si-ti mananc gogosile!
Yaia spune:
Mai, ce invitate de seama a avut Mihnea: doua codate! Una blonda si creata pe care nu o mai vazusem de mult si care mi s-a parut ca a crescut atat de mult! Si cealalta ochiasa si eleganta in paltonul ei de domnisoricaaaa!
alinkav spune:
Azi am o zi nebuna, dar ma bucur ca am ce citi. Carpatina, sper ca vei avea cat mai multe zile asa de relaxante!![]()

Eu de 2 zile nu ma pot concentra mai deloc, nu de altceva rau, doar ca de 2 zile suntem posesori a unei bucata de teren, si uite ca imi zboara gandurile la viitoarea mea curte, cu iarba verde, cu copii alergand unul dupa celalalt.
imi vine si sa plang de bucurie!Marti am prima intalnire cu arhitectul, pana atunci am de facut niste teme acasa, nu de alta dar sa nu ne pierdem de tot, ca sincera sa fiu am in cap tot felul de idei, pe care trebuie cumva sa mi le pun "in practica".
Am fugit la hartoagele mele, va las la povestit!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
Dragelor, am avut o zi azi....
bernix, ia zi tu, la C-tin Brancoveanu e mereu plin de caini? am facut juma de ora pana la polivalenta sa-i ocolesc...si pe trepte erau vreo 20!!! mi-a fost f f frica, m-am ratacit printre alei, se auzeau latraturi peste tot, a fost groaznic, la un moment dat nu mai vedeam bine si mi-am dat seam de ce: imi dadusera lacrimile. Parca eram in tunelu timpului, brrrrrrrrrrrrrrr.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, ce ma bucur ca iti este mai bine, in curand ai sa uiti complet de starile acelea de rau! |
Ba eu nu vreau sa le uit, in cazul in care ma loveste vreo idee...de no.3!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Cand a plecat buni i-am zis ca nu vrem sa ne aduca nimic.. saptamana asta in fiecare zi i-am mai adaugat ceva pe lista de adus. |
Asa fac si eu cu sora-mea si la sfarsit lista devine destul de lunga...
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui carpatina Slippers, Sabinescu.. ce va mai fac fetele? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Destul de rau.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts