LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, foarte frumos paltonul Mariei! Si asta tot din America?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Noi suntem bine. Azi de dimi am iesit afara, pt prima data mai departe de casa, adica nu in curte . L-am pus pe Adam in carrier, hranit, schimbat si am plecat la sala de gimnastica pt Lisa. Am plecat de acasa la 9:40 si am revenit la 12:40! Adam a rezistat cu brio pe tren (metrou), a dormit bine si in carrier, si in brate la tatal meu... S-a trezit doar si a plans cand s-a terminat lectia de gimnastica, dar nu aveam ce ii face, scutecul era ok, asa ca am plecat spre casa in ideea ca daca ii e foame ii dau sa pape in gara, de trebuie stat mult dupa tren. Dar s-a linistit pe drum si acasa a dormit inca vreo ora, si adormise si Lisa pe drum, in carut, deci numai bine. Si unde mai pui ca eu eram cu carrierul dupa mine, ca nu m-a indurat sa il iau jos si sa il pun pe Adam in pat, ca imi era ca se trezeste si vroiam sa doarma cat il tine .

Lisa a fost super incantata de lectia de gimnastica, e o clasa de copii intre 18 luni si 4 ani, cred. Sunt cam 4 copii la 1 profa si sala e sala clasica de gimnastica, cu aparatele consacrate (barne, inele etc), plus unele adaosuri pt a face totul mai atractuv (gen tobogan si tub de material, mingi, gsleata cu jucarii). Am ajuns acolo si Lisa a intrat in priza. Am alergat dupa ea de m-a capiat, dar macar si-a consumat din energie. Una din profe chiar observa ca am adus-o la locul potrivit. Asta a fost lectie de test, dar cred ca o voi inscrie la tot cursul si eventual din nou pt tot anul viitor, in functie de cum ii place trimestrul asta.

Maine incepem si grupul de joaca, deci isi intra si Lisa in rutina saptamanala. Cred ca o sa ii faca placere sa isi revada colegii si educatoarele.

Sunt bucuroasa ca Lisa nu a facut febra sau alte minuni, doar ca inca ii curge nasul. Dar macar nu mai respira greu. Insa eu sunt cu gatul in pionieze, ma doare ingrozitor, tusesc, am ras 1/2 de borcan de miere de ieri pana azi ca nu stiu ce pot lua altceva si abia vorbesc

Ma bag sa incerc sa mai citesc din urma ca sunt restanta rau .

Sper sa apuc sa mai intru in curand, desi sunt cu ochii in gura.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Adimercedes, intrebam de studiile tale din curiozitate... ca de la mine se vede ca-i multa pshihologie in viata ta.. si ma intrebam daca e "deformatie profesionala".

Tare mi-ar placea sa am ocazia sa te/va cunosc.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Luy, foarte frumos paltonul Mariei! Si asta tot din America?

=====================

Nu,nu ...De la Debenhams
E bestial paltonasul ,iar modelul care a defilat cu el e adorabil

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mah, Roxano, vazusi ce dezmat la ziua lu' finu' Mihnea? Tocmai cu aleasa lu' nasu' mic...

=====================

Haoleoooo,credeam ca nu-i asa de ,,evident'' dezmatul
Cred ca ma asteapta cumatra la cotitura cu
Incerc sa

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

carpatina, va sa zica nu-ti convine ce ti-am propus , vrei chestii de avansati . Sigur gaseste bunica si cu mai multe piese ( hahaha, mi-am amintit ca am primit anul trecut de la voi cutia aia de bomboane cu puzzle - si are niste piese mici-mici si muuuuuulte, ca nu ma descurc nicicum cu ele, iar Maria ma pune sa le fac de cate ori prinde cutia cu puzzle-ul respectiv ( l-am pus bine, sa nu dea prea des peste el )

Paltonul este luat de la Bucuresti, l-am gasit la reducerile din februarie la Debenhams si m-am indragostit de el ( i l-am luat de 4 ani, ca ala pt 3 ii era prea stramt - asa ca sper ca poate ii vine si la anul ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Sunt cam 4 copii la 1 profa [...] Am alergat dupa ea de m-a capiat, dar macar si-a consumat din energie.

Pai de ce ai alergat tu dupa ea? Eu ma gandeam ca parintii stau cuminti pe banca..

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Teodora foarte frumoase pozele.Esti superba,mi-a placut mult camera cu peretii in dungi verzi,cine a avut ideea?Vad ca ati avut invitati alesi,cu gene lungi si plete blonde.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Multumesc ,draga mea
Ideea mi-a apartinut 100% ,iar punerea in opera de asemenea!
Adica mandea,timp de 1 saptamana,dupa ora 22:00 se apuca de zugravit casa in dungi!
O sa pun poze si cu dormitorul,ca si pe-ala l-am zebrat si arata demential!!!!
Deh,deformatie profesionala,lucrez in domeniu si daca-mi vine vreo idee,pina seara prinde viata!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Teo, pozele sunt foarte frumoase, iar de protagonistii nici nu mai spun!

Multumim mult,Alina

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rnico, bravo lui Tudor ! Tineti-o tot asa ! Trebuie sa pape bine si de toate, sa se faca mare si s-o prinda din urma pe surioara lui, sa faca impreuna multe nazdravanii
Voi mai sunteti inca in Bucuresti ?

Adi, ai un dar aparte sa faci totul sa sune asa simplu cu 2 copilasi... Ma bucur ca Lisa a fost in elementul ei la orele de gimnastica, ar fi pacat sa nu mearga in continuare. Dar cat sta tatal tau, te poti descurca singura cu amandoi dupa ce pleaca el ? ( ei, ce intrebare, sunt sigura ca te descurci tu, esti intruchiparea organizarii si planificarii ). Ma refeream la cum o sa te descurci singura cu programul atat de plin al Lisei, sa o duci peste tot avandu-l si pe Adam cu tine.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput