LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 15
rnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Luy, Erina.. imi ziceti va rog cum e cu cartea aia cu puzzle si de unde se cumpara? Ca i-as da tema de casa bunicii, sa o adauge la cadoul pe care-l asteptam duminica ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
noi avem carte cu puzlle de carefour(sibiu) avem cu pesti, dar mai erau si cu animale salbatice, cu animale din jungla
costa 9,99ron
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
am uitat sa precizez ca sunt 6 piese de puzlle
alesia adora puzelurile- avem carticica si cu 8 piese (e drept ca de prin afara tarii asta am luat-o de la o librarie din franta, o librarie oarecare) dar avem su cu mai multe piese - din lemn, pe un placard de lemn (astea luate de la o librarie oarecare din sibiu)
rnico spune:

pt mamicile cu copii bolnaviori, le dorim sanatate multa si mamici rabdare si putere (noptile albe is tare greu de carat in spate

rnico spune:
azi am dar morcov la tudor si i-a placut
pana acum toate bune- cereale si lapte praf, asa ca s-a trezit numai de 2 ori azi noapte ( hip hip ura, sper si eu sa dorm din nou toata noapte- eee vrabia malai viseaza
)
cu alesia incercam din nou capitolul olita- sper de data asta sa avem rezultate notabile![]()
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy carpatina, sunt o gramada de carticele cu puzzle adaptate celor de varsta papanashilor, de la Erina am primit o carte cu animale salbatice, nu am gasit acum link catre ea pt ca nu-i stiu exact titlul. Sunt poze cu animale de la zoo care contin puzzle-uri cu cate 6 sau 8 piese, se pot scoate usor din carte. Uite, noi avem inca de anul trecut cartile din seria www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-YPI00677----11552-73526" target="_blank">asta, tare au avut succes la noi. De altfel cred ca nu-ti este necunoscut ursuletul Victor Sa intrebe bunica la orice librarie de carti cu puzzle pt copii mai mici ( adica sa nu aiba mai mult de 8 piese ), sigur gaseste ceva, acum sunt o gramada. Daca stiam mai din timp ca vrei asa ceva, ii trimiteam eu bunicii, sa-ti aduca... |
Merci Luy (si de raspuns si de gand), sunt sigura ca va gasi ceva si la diverta din Ploiesti... si daca nu .. oricum nu mai emult si venim si noi ..
Cand a plecat buni i-am zis ca nu vrem sa ne aduca nimic.. saptamana asta in fiecare zi i-am mai adaugat ceva pe lista de adus.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui rnico azi am dar morcov la tudor si i-a placut |
Bravo! Ai baiat mare deja!

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui rnico am uitat sa precizez ca sunt 6 piese de puzlle |
Luy, si alea de care pomeneai tu tot cu 6 piese sunt? Ca pe mine m-ar intresa 9,12,15..
=====================
carpatina spune:
Slippers, Sabinescu.. ce va mai fac fetele?
=====================
carpatina spune:
Mah, Roxano, vazusi ce dezmat la ziua lu' finu' Mihnea? Tocmai cu aleasa lu' nasu' mic... ![]()
=====================
carpatina spune:
Devylla, ai 2 fete adorabile.. iar Erika e in poze, ca de obicei, delicioasa!
.
=====================