LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
Erina, sunt sigura ca vei veni cu vesti minunate de la echo - poate aflam si ce culoare va avea caruciorul vostru ![]()
Nici nu stiu daca ti-am multumit cum trebuie pentru cadoul de la 'Dariutza' ( ca s-o citez pe Me ). E incantata de carte ( deocamdata nu s-a prins ca poate desface piesele de puzzle
), vreau sa-i pun dvd-ul in weekend, sa ne uitam impreuna.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy E incantata de carte ( deocamdata nu s-a prins ca poate desface piesele de puzzle |
Luy, Erina.. imi ziceti va rog cum e cu cartea aia cu puzzle si de unde se cumpara? Ca i-as da tema de casa bunicii, sa o adauge la cadoul pe care-l asteptam duminica
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Luy, Erina.. imi ziceti va rog cum e cu cartea aia cu puzzle si de unde se cumpara? Ca i-as da tema de casa bunicii, sa o adauge la cadoul pe care-l asteptam duminica ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Am trait s-o vad si p-asta:mami de trandafiras cauta carticele in Ro
Noi toate tanjim dupa ce se gaseste ,,afara'' si ea a ,,poftit '' la lucrurile de la noi!
Bv mami!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Am reusit si eu sa incarc pozicile de la party-ul lui Mihnea!
http://family.webshots.com/photo/2530048520101655877rUWlaY
Sper sa va placa!!!!!![]()
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Super pozele! Sa va traiasca frumuselul! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Sar'na!!!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
devylla spune:
Teodora foarte frumoase pozele.Esti superba,mi-a placut mult camera cu peretii in dungi verzi,cine a avut ideea?Vad ca ati avut invitati alesi,cu gene lungi si plete blonde.
Cu intarziere ii doresc lui Mihnea un sincer La multi ani!!!
Sanatate tuturor puilor bonlaviori!
Luiza Me este o dulce!Parca o si aud.Multumesc de poza,esti o atenta ca de obicei.Eu nu reusisem sa-ti trimit pozica cu Erika,multumesc!
luy spune:
carpatina, sunt o gramada de carticele cu puzzle adaptate celor de varsta papanashilor, de la Erina am primit o carte cu animale salbatice, nu am gasit acum link catre ea pt ca nu-i stiu exact titlul. Sunt poze cu animale de la zoo care contin puzzle-uri cu cate 6 sau 8 piese, se pot scoate usor din carte.
Uite, noi avem inca de anul trecut cartile din seria www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-YPI00677----11552-73526" target="_blank">asta, tare au avut succes la noi. De altfel cred ca nu-ti este necunoscut ursuletul Victor ![]()
Sa intrebe bunica la orice librarie de carti cu puzzle pt copii mai mici ( adica sa nu aiba mai mult de 8 piese ), sigur gaseste ceva, acum sunt o gramada. Daca stiam mai din timp ca vrei asa ceva, ii trimiteam eu bunicii, sa-ti aduca...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
alinkav spune:
Teo, pozele sunt foarte frumoase, iar de protagonistii nici nu mai spun!

Erina, asteptam vesti!
Cred ca esti tare nerabdatoare!
Yaia, ce ma bucur ca iti este mai bine, in curand ai sa uiti complet de starile acelea de rau!
Devylla, ce printese scumpe foc ai acolo!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007