LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani dulcetei Sonia!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, nici o veste?

Rox, ma bucur tare ca-i ai bine Andrei, da' nu ma coafeaza deloc ca esti asa ocupata, ca azi am drum in oras si tare mi-ar fi placut sa ne vedem.

aerpeju, sanatate lui Andrei!

Ana, sanatate temerarilor veveriti biciclisti! Vlad pedaleaza si el sau are tricicleta? Ana nu reuseste sa-si coordoneze deloc picioarele si sa mearga pe bicicleta cu rotite ajutatoare.

ramonaiani, Marunzika, ce bine ca ati mai trecut pe aici! Energia e nazdravana tare, am ras cu lacrimi citind toate boatele pe care le face. Tre' sa recunosc ca Degetica s-a cumintit muult de cand a descoperit ca isi poate cara scaunelul peste tot prin casa, asa incat nu mai are nevoie de ajutorul nostru si poate face ce vrea.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragelor,

Greu cu timpul,stiu ca ma repet.Chiar daca a venit mama,Erika a pus stapanire pe mine si cere foarte multa afectiune si atentie.
Nu stiu cum se descurca alte mamici cu doi pui,dar la noi e totul intr-o cursa fara final.Cand reusesc sa le dovedesc pe amandoua seara,imi tiuie urchile.
Pe cat de minunat si implinit te simti cu doi pui,pe atat de obositor.
Erika e geloasa pe mama,si de aici doreste doar cu mine sa stea.Doar noi sa ne jucam.Reuseste mama sa o mai scoata la plimbare si atunci e mai liniste.
Am fost sa vad gradinita de la care merge in aprilie si mi-a placut.Educatoare tinerele si placute,directoarea o persoana foarte deschisa si energica.Data viitoare,prin ianuarie cand mergem sa depunem actele,voi vedea si cum sunt salile.Intr-un cuvant sunt multumita.Zona e buna,cam aglomerata seara,o sa-mi fie greu sa parchez masina,mai ales ca nu detin nici foarte multa experienta.Insa pot evita orele de trafic intens.
Lisa e un bebelus perfect.E cuminte si sanatoasa.E tare cumintica,seara a inceput sa se trezeasca decat o singura data.Reusesc sa o alaptez si asta ma bucura cel mai mult.Ma incearca o frica,pe la trei luni eu pierdusem laptele cu Erika.Insa deocamdata nu sunt nici un fel de probleme.
Erika vorbeste foarte mult.A inceput sa repete tot mai des cuvinte in romana dupa mine,dupa mama.Ii place tare mult sa picteze,si body painting,am chiar aici dovada.
A inceput sa se dezbrace si sa se imbrace singura.E tare mandra de fiecare reusita.
Pe Lisa o puteti vedea aicisau mosulet zen(cum ii spune o priuetena )
Si alte poze de luna asta aici

Mergi la inceput

Luy, sper sa fi depasit Meme eventuala febra de la vaccin. Bravo ei ca stie cum o cheama, ca Degetica stie si ea cum o cheama, insa nu accepta deloc numele intreg. Daca o intrebi cum o cheama, zice ceva de genul "Ana-da, Anuki-da, Anuta-da, Anicuta-da, Enene-nu, stoie-nu!"
Stie si ca sta la Bucuesti si ce buni e la Beaza si de ieri numara in engleza pan' la 7(si-a exersat sor-mea talentul pedagogic pe ea).

ancasilv, Ana a avut oxiuri. La prima aparitie i s-a prescris Thelmox, ca avea stomacul iritat rau si facea diarei continuu. S-a vindecat, insa parazitii au reaparut si de data asta nu i s-a mai recomandat decat tinctura de propolis, 2 pic/zi. Acum suntem iar in pauza de paraziti.
Tre' sa-i faci examen coproparazitolocic ca sa fii sigura si apoi tratament in functie de ce zice medicul.

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, Sonia, de mami Roxali!

La multi ani tututror dulceturilor si papanasilor a carei zi de nastere am ratat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Sara s-a trezit pe la 4 noaptea si era intr-o verva de zile mari! Ne-am iubit, ne-am dragalit, am spus povesti, a baut lapte, a facut caca si pisu, pe la 6 a adormit, pe la 7 eu, la 8 m-am trezit zombie sa merg la serviciu.

In alta ordine de idei avem o noua problema, de cand s-a personificat bebe in surioara Emma, a aparut primul acees de gelozie, de ce pe Emma o tin tot timpul in brate si MAI ALES de ce Emma vine cu mine la serviciu si ea nu. No ce ziceti?

La MUlti ani, Sonia!!!!

Nana, sunteti bine?

Luy, sper ca ati trecut cu bine peste vaccin!

Yaia, gata, ce a fost greu, a trecut!

Erina, nici eu nu mai am rabdare pana la morfofetala ta!

Roxana, ce bine ca Andrei si-a mai revenit!

Ana, Sabina, bine ar fi Doamne sa nu fie vreo viroza!

Bernixule, auzi la Ana, ce numara ea in engleza...Bravo!

Celia, multi de la noi!

SabinaY, cat de frumoase sunt fetele tale. Micuta e o grasunica dulce, iar despre Lisa no comment, e incredibil de expresiva!

O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani Sonia de mami Roxali!

Eu tot pe fuga,nu apuc sa fac mare lucru,ca vine ora 3 si plec la sc.2
Miruna,de vreo saptamana nu mai vrea fructele,dar ma bucur ca a inceput sa pape mai bine,e mare fan paine cu unt..De biberon nu ne lasam inca,bea lapte Nestle junior 2+ si Dorna rosu,cam 500 ml/zi.De pampers am scapat,mai punem numai noaptea...se cere singura la 'oita' si mai nou se dezbraca/imbraca singura,dupa ce a facut
Nici noi n-am scapat de suzi,numai cu ea adoarme..

Multa sanatate bolnaviorilor!
V-am tzucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Sonia !

Sa-ti fie fiecare zi plina de zambet, de fericire, de iubire si bucurie ! ( sper ca felicitarea a ajuns la timp )
Felicitari, Roxali, pentru micuta ta domnisoara ! Sa te bucuri de copiii tai minunati !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Multumesc de grija, Me a trecut cu bine de vaccin - aseara, inainte de culcare, i-am dat 5 ml de Nurofen ca era cam calda, nu am mai stressat-o cu luatul temperaturii. Dar in timpul zilei de ieri si azi dimineata a fost ok, deci zic eu ca e totul in regula.
Mai rau e ca dupa aceste 2 sapt de stat acasa ( bashca ziua de ieri ) dimineata iar e tragedie cu plecatul la gradi . Azi ne-am trezit cu totii tarziu, asa ca mai intai am imbracat-o si am hranit-o pe ea, iar eu am plecat de acasa dupa ei ( a dus-o tati ). Nu va pot descrie ce urlete si plnsete se auzeau de pe holul blocului si apoi din lift, cred ca a ajuns la gradi vanata si transpirata

Mergi la inceput

devylla, ai acolo doua frumuseti
Ce rotunjoara s-a facut Lisa, iti vine s-o smotocesti toata
Iar Erika este atat de dulce pictata !

Ah, stii ce-mi tot zice Me din cand in cand de cateva zile ? "Acasa la Erika" si radeam cu sotul meu ca-i ziceam ca-i cam departe... ( de la pozele pe care le am in laptop i se trage asta cu "acasa la Erika", am descarcat 2 poze pt felicitare si poster si sunt pe desktop, le tot vede si ma pune sa i le deschid ).

Mergi la inceput