*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si noi la spartul targului, dar mai bine decat maine.

Mariana, Raphael, multa sanatate si noroc in viata!

Anca, ai poze din ziua aceea . Las' ca tu esti sexoasa oricum. Esti super tare cu poeziile, de abia o astept pe-a Elisei .
Alra, interesant meniu dar nu cred ca poate gasi Eli prin Craiova ingredientele. Vin sa te stresez pe mess ca pe la mine se preteaza, mai putin caloriile sosurilor .
Laura, da le trageti nu gluma. Felicitari pentru kilograme, intele g ca te tii de sport.

Eu de cand merg la servici nu mai am timp de nimic, nici gantere nimic, bine ca fac foamea si beau cafea la greu .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

raphael, la multi, multi ani! sa fii sanatos si norocos!
izabela, mamica tanara si frumoasa sa-ti traiasca baiatul si voi sa fiti alaturi de el!

dragele mele, multumesc mult pentru sfaturi. i-am luat biotics si am inceput sa-i dau. sa vedem cum o sa haleasca de acum in colo.
bravegil- multa sanatate.
mariana- la multi ani frumosi!
edit- lauramiron, multa sanatate fetelor. se cam tin scai racelile de voi. sa treaca repede!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt urarile de sanatate!
Futuremother, cred ca am luat vreun virus ceva. Ca m-am trezit joi dimineata cu stare de rau. Am dat la boboci si apoi am facut febra si m-a luat si durerea de cap.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Raphael cel frumos!iti doresc multa sanatate si numai bucurii !!!

La multi ani Mariana!

Ramo, am votat. Sara in concurs:
http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Mariana!

Carmednu, am recitit povestea nasterii lui Victor. Minunata! Doamne ce simpatica erai cu fixativul si cu dtrugurelul!

Am recitit aproape tor capitolul respectiv. Madame Alra, ia citeste aici, mai tii minte?

Citat:
eu azi noapte am visat ca am nascut 2 pinguini
facusem fiv chipurile si incurcasera borcanele. nu ma gandeam decat ce sarcina naspa am avut si uite ca nu am copil si trebuie sa mai trec inca o data prin toate astea si apoi aveam alta dilema "ce fac eu cu pinguinii??!!"

Bravegirl, sanatate multa!

Lauramiron, auzi, io ma voi face ca n-am vazut ce ai scris tu acolo de diaree si alte cele, sa nu se ia si asta, ca ma-mpusc. Va zic din suflet sanatate multa! Noi suntem sanatosi 100% Ioana si 90% Darius. Luni mergem la gradi.

Maine mergem sa facem runda de analize mult asteptata: panel 3, hemograma, calcemie. Pt panel trebuie sa asteptam 5 zile rezultatul, dar macar vom sti mai multe. Mananca f prost, am scos total soia pe care o suspectez ca ar genera un eritem fesier f pronuntat, am scos piersica si para, pt ca nu au niciun gust...am ramas in meniu cu mar copt, orez, carne si legume fierte. Mar crud nu mai vrea si nici nu insist. Super meniu!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Laura printesele sa se refaca repede
Bravegirl si la tine sa te refaci repede...sa nu slabesti mai tare din cauza bolii...ca prea esti micuta
Acu sa va zic si de pisica mea un pic si poate ma ajutati cu niste sfaturi...in afara de faptul ca de o saptamana nu mananca mai nimic pentru ca ii ies 4 dinti deodata pe gingia de sus avem o problema mai grava...am observat ca dupa fiecare masa ii vine inapoi cate un pic de mancare...adica pare ca ea ar vrea sa dea afara aerul dar ii vine inapoi si cate un pic de mancare (cred ca un fel de arsuri la stomac)si se stramba mititica si ii dau lacrimile mai tot timpul.Si face asa incotinuu cam o ora sau o ora jum de cand a mancat.Pediatra mi-a recomandat sa ii dau sanzyme (un siropel sa imbunatateasca digestia) si a zis ca o sa ii fie mai bine dra de cand i-l dau face si mai rau si chiar vomita cateodata.Mi-a zis pediatra ca nu e reflux ca e o problema de digestie si ca o sa treaca in timp...DAR...eu nu o pot lasa asa ca mor de mila ei cand vad ca ii dau lacrimile din minut in minut.Plss help...voi v-ati confruntat cu asa ceva la bebei?...le-ati dat ceva?aveti vreun sfat sau vreum remediu si pentru noi?

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

La multi ani, Raphael, baiat curajos si puternic, sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai. Iza, draga mea, ai de ce sa fii mandra la bilantul primului an din viata micutului tau, te-ai descurcat grozav in cel mai complex rol, cred eu, acela de mama!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Repede, repede si scurt si eu, super zi, ne-am distrat foarte frumos
Multumesc din nou pt urari Monicus, Lauramiron, Carmendu, Oceanborn, Andy, Cami, Oti si nu in ultimul rand lui Manumanu m-a impresionat poezioara ta si iti multumesc din tot sufletul . La multe lunite gemenasilor si sa aiba parte tot ce e mai bun pe pamant
Anca doar cu sutien si bolero in partea de sus, a? yo cred ca vroiai sa fii o mamica sexi
Bertha mult succes maine la analize si sa aiba mana usoara asistenta care recolteaza sangele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI RAPHAEL de Babyzapi!!!
Sa cresti mare si sanatos, sa-ti bucuri mereu parintii care te iubesc atat de mult si sa ai parte de mult noroc in tot ce-ti vei dori sa faci in viata!

Babyzapi pup dulce o mamica tanara, desteapta si frumoasa, pe care am admirat-o intotdeauna pentru cochetaria de care da dovada. Sa-ti traiasca minunea mica si sa te bucuri de el!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

pentru ca nu prea apuc sa intru
pentru
12 octombrie - Eduard Stefan de Ginye55
13 octombrie - Damian de Leeloo5979
16 octombrie - Man-Dat Christian de Cata_Myky
17 octombrie - Eva de Mirtha
20 octombrie - David Andrei de Bebecris
21 octombrie - Daria de Ireen,
22 octombrie - Androniki de Brie,
23 octombrie - Raphael Nicolas de Babyzapi

Sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
Bertha, bafta la analize! Ma bucur ca sunt sanatosi copiii
Lorelay, asa cum zic si fetele, incearca mai intai tratamentul medicamentos!
Babyzapy, ma bucur ca v-ati distrat bine de ziua lui raphael!
Referitor la hainele cu care ai mers sa nasti si externare, si eu imi aduc aminte exact cu ce m-am imbracat Prima data era vara, si m-am imbracat cu o rochita de vara, la externare tot cu o rochita, alta decat la dus, iar a doua oara, toamna fiind, am avut pantaloni de gravida, si un tricou cu maneca lunga, iar la externare i-am spus sotului sa-mi aduca fix acelasi haine (era cel mai usor decat sa caute). Partea caraghioasa a fost ca pantalonii fiind de gravida, imi cadeau de pe mine
Laura, sanatate fetelor
Malinas, te salut, noi am a i vorbit pe mess
Amalia, f frumos povestesti tu de copii... David e f matur pt varsta lui, si se cunoaste ca-si iubeste mult fratele. Legat de subiectul frati/surori.. eu sunt singura la parinti, sotul lal fel (de aia am si vrut 2), la noi, Andreea fiind mica (1 an si 4 luni) nu a constientizat f bine venirea surioarei si nu si-a schimbat in vreun fel comportamentul, a primit-o bine pe sora-sa, iar acum cand s-a mai marit si constientizeaza altfel lucrurile, nu au mai fost probleme, caci surioara ei era deja prezenta in viata ei. ASta e unul din avantajele cand e diferenta mica intre copii (dezavantajul principal e ca e greu cu 2 copii mici, dar ne descurcam ba chiar parca e ceva mai usor acum dintr-un punct de vedere). CU atentia, incerc sa le acord atentie in mod egal, acum mi-e mai usor si pt faptul ca nu mai alaptez, deci nu mai trebuie sa petrec timp mult cu cea mica in brate, acum merge si ea pe picioare din ce in ce mai bine... A inceput razboiul jucariilor iar eu trebuie sa mediez aceste conflicte... Regula generala este ca nici una din ele nu are voie sa-i smulga din mana vreo jucarie care este in mana celeilalte. Mai sunt momente din astea la Andreea, dar si la cea mica care mai tanjeste veo jucarie care in momentul ala e in manuta Andreei. NU i-o iau Andreei din mana doar pt ca Ana Maria e mai mica.

si incerc sa scriu cat mai des.
Scuze pt graba si evetuale greseli.
Multumim celor care au intrebat de noi

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput