*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, acum am vazut ca ai gasit pe forum la noi metoda pt unghii. Se umfla sotul in pene ca mai citesc si femeile forumul

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

De softpedia zici Corina? Pai eu sunt tot timpul calare dupa una-alta... intr-un timp eram innebunita dupa povestile amuzante ale medicului aluia, radeam de eram pe spate, ca pe burta nu puteam, eram gravi cu Sara... si mi-e ciuda ca le-am pierdut, nu mai stiu unde sa le caut... stie cineva despre ce vorbesc? Cum te mai simti? Zanica ce mai invarte?

Manumanu, , nu ne-ai mai zis nimic de piscaturi...

Gynie, ce gest frumos, sa vina s-o viziteze pe dna invatatoare , si eu sunt in pauza de smotru, imediat vin ai mei, stau pana duminica, tata si Silvia, z o sa fie in extaz, e bunica ei preferata.

Of, Laura, iarasi?
Si ghici eu ce am de gand sa fac imediat, jup-jup, ca merge repede, pt musafiri... n-ai ghicit , o tava maaaaare de tiramisu. Felicitari pt kile, tot mai jos, mai jos, mai jos , si poze de la cealalta nunta pe cand? A, le pui toate-odata. Va pup, sanatate multa!

Iza, ce fain ca mai ai bluza... Eu asa impaturesc cu jind camasa de noapte in care eram cand am nascut-o pe Sara, ca bluza, impreuna cu pantalonii si cizmele, dupa alea-mi pare cel mai rau , n-aveam voie sa le tin la spital si I. a uitat plasa in lift, sau pe holul spitalului de emotii, habar n-am pe unde-au ajuns, cert e ca am descoperit de-abia cand tb sa ma externez si l-am rugat sa le aduca tot alea, sa nu mai caute... si ia-le de unde nu-s. Si mi-a adus un bolero maro -eu specificasem `vezi, puloverul maro din dulap`, si m-am externat cu pantaloni, sutien, bolero , si pe portiunea golasa, am infasurat un fular, eram ca ... lelea Floare. Da` poate v-am mai povestit asta si neuronul meu obosit nu-si mai aduce aminte.

V-am pupacit, fug sa sterg pe jos.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

La multi ani mamicutza!!! va fi o seara pe cinste din ce spui, sa va bucurati de ea!
daca tot nu a fost cazul sa- i dai antibiotic piciului bine ar fi sa- i dai ceva pentru fluidificarea secretiilor, ajuta sa elimine si ramanand libere caile respiratorii eviti complicatiile ... va pupam, sanatate multa si daca vrei mai dam detalii ...
Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Buna ziua mamicutelor!
Raphael sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii!
Felicitari mamica lui Raphael!!!Si mie imi curg lacrimile de bucurie cand ma uit la puiul meu....dar intr-o zi deosebita ca astazi!La multi ani!!!

Multumesc Criss, Eli. Ma bucur nespun pentru urari.
Azi fac 30 de ani...Cea mai fericita zi de nastere...de cand il am pe Matei simt ca nu mai trece vremea pe langa mine , cum se zice...El este tot ce mi-am dorit si ce am mai scump !
Sotul a fost plecat toata saptamana, am fost doar cu Matei, il asteptam deseara cu o masa copioasa si cu ceva bun.....si lanoi se mananca ca la Eli.....

Matei este racit, nu are febra, dar ii curge nasul de vreo 5 zile, dr mi-a zis sa-i dau standacilin-antib.Inca nu i-am dat, dar cumpar sa am in casa in week end, a mai dat cineva astfel de antibiotic?
Sanatate multa tuturor!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Raphael Nicolas de Babyzapi, sa va traiasca flacaul, pentru ac acum este un flacau si tot binele din lume si sanatate multaaaaa...
Anastasia si Radu de manumanu la multe lunitze fff frumoase
Andrei Alexandru de cristina_ph sa va traisca printisorul
Octavian Teodor de Estyanda sa va bucurati de cozanacel si sanatate multaaaa

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Va multumesc inca o data tuturor, va pup si va invit la o felie mare de tort, un pahar de must si o bucata de spaghete cu branza proaspata pentru copilasi(asta ii voi da lui Matei diseara, ii plac foarte mult)

Mergi la inceput

la multi ani pentru aceasta zi frumoasa si cozanacelul cel iubit sa va umple inimile cu multa bucurie mariana28[/i]

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sanatate multa printeselor tale lauramiron. Sa treaca mai repede problemele. Doamne ajuta!

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

De softpedia zici Corina? Pai eu sunt tot timpul calare dupa una-alta... intr-un timp eram innebunita dupa povestile amuzante ale medicului aluia, radeam de eram pe spate, ca pe burta nu puteam, eram gravi cu Sara... si mi-e ciuda ca le-am pierdut, nu mai stiu unde sa le caut... stie cineva despre ce vorbesc? Cum te mai simti? Zanica ce mai invarte?

Dap, de S vorbesc. Nu stiu de ce dr vorbesti, ca spre disperarea husbandului, nu prea mai am timp de S. Dar pot intreba si iti trimit link.
Eu ma simt mai bine....iar Arianna e pe zi ce trece mai activa. Nu mai sta DELOC locului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Lorellay, sper sa scapi cu tratament medicamentos.

Legat de blugi...je si-a luat blugi de la Zara de la...copii. Marimea 11-12 ani, ca 9-10 mi s-au parut prea mulati. Dar acum dupa purtare, astia 11-12 imi sunt largi si fara curea imi cad

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Raphael , sa cresti mare, sanatos si cuminte si sa iti bucuri parintii in continuare!
Si sa ai mila de fete, sa nu le frangi inimile, ca vad ca multe suspina dupa ochii tai frumosi!

Mariana 28 si multe impliniri!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput