*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Raphael! Sa cresti mare, sanatos, voinic si iubitor de frumos!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

La multi ani mamicutza!!! va fi o seara pe cinste din ce spui, sa va bucurati de ea!
daca tot nu a fost cazul sa- i dai antibiotic piciului bine ar fi sa- i dai ceva pentru fluidificarea secretiilor, ajuta sa elimine si ramanand libere caile respiratorii eviti complicatiile ... va pupam, sanatate multa si daca vrei mai dam detalii ...

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Buna ziua mamicutelor!
Raphael sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii!
Felicitari mamica lui Raphael!!!Si mie imi curg lacrimile de bucurie cand ma uit la puiul meu....dar intr-o zi deosebita ca astazi!La multi ani!!!

Multumesc Criss, Eli. Ma bucur nespun pentru urari.
Azi fac 30 de ani...Cea mai fericita zi de nastere...de cand il am pe Matei simt ca nu mai trece vremea pe langa mine , cum se zice...El este tot ce mi-am dorit si ce am mai scump !
Sotul a fost plecat toata saptamana, am fost doar cu Matei, il asteptam deseara cu o masa copioasa si cu ceva bun.....si lanoi se mananca ca la Eli.....

Matei este racit, nu are febra, dar ii curge nasul de vreo 5 zile, dr mi-a zis sa-i dau standacilin-antib.Inca nu i-am dat, dar cumpar sa am in casa in week end, a mai dat cineva astfel de antibiotic?
Sanatate multa tuturor!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Mariana28, La multi ani fericiti alaturi de sotul si puiul tau! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani, Raphael!
Sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de noroc si numai bucurii in viata!
Felicitari parintilor!
Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani, Mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am intrat doar sa-i uram La multi ani lui Raphael!!!! Sa cresti mare si frumos, multa sanatate si bucurii. Isa, sa va traiasca feciorul si sa va umple inimile numai de fericire!!

Noi nu suntem foarte bine. Rebeca imi vomita de cateva zile, scaun moale si pofta de mancare ioc Nu mananca mai nimik, si ce mananca vomita Si cum sa ramana ea de caruta, Cati a inceput si ea cu voma de asta noapte Azi mi-a vomat de vreo 5 ori deja, desi a mancat doar un biscuite si jumate de banana pana la ora asta. NU a facut febra niciuna deocamdata, ceea ce e bine. Asa ca nu dam nimik medicamentos, doar ceai de anason/menta.
E o viroza cu manifestari dintr-astea digestive prin zona noastra si noi nu ratam nimik
Bertha, cum sunteti??!! Eu deja m-am obisnuit sa trec dintr-una in alta, ce atata pauza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa, si de ciuda ma duc sa fac o praji tiramisu

Am uitat sa va spun cat de disperata am fost saptamana asta, ca mi-a intarziat CM 5 zile (mie imi vine super regulat!) Doamne Dumnezeule, o mie de lucruri si situatii mi-au trecut prin cap si am analizat si rasanalizat, ma mir ca nu mi-a crapat capul zilele astea, eram disperata. Dar dimineata totul s-a rezolvat, mi-a venit UUffffffffff....

Inca ceva si ma duc, mi-am dus rochita de nasa la stramtat Ca am ajuns la 61kg si nu-mi mai vine bine Peste 2 saptamani cununam. De fapt nu-mi mai vine bine cam nici un pantalon/fusta. N-am mai avut greutatea asta de dinainte de a ramane insarcinata cu Rebeca, adica de vreo 5 ani buni Sunt happy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multumim tuturor de urari

MARIANA La Multi Ani Fericiti si petrecere frumoasa diseara cu sotul .
Lauramiron off Doamne da ce e cu virozele aastea? Multa sanatate fetitelor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Laura multa sanatate fetelor!

Mariana si o seara superba!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Intru si eu pe fuga sa-i urez :

LA MULTI ANI lui Raphael,
cel mai mic cozonacel,
care acum e maricel
si tare, tare frumusel,
ochiosul nostru frantzuzel!

Na, ca a iesit cu rima! Nu-i fac concurenta Ancai, da' asa mi-a venit azi!

baietelul si mamica frumoasa!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput