*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Otilia, asa sunt toti, si mie imi zice sotul ca motivul pentru care nu mananca Teodora e ca nu-i dau mancare "sanatoasa", adica friptura, sarmale, cartofi prajiti sau altele asemenea.

Iza, felicitari pentru somnic. Mai nou, Teodora cand ii e somn ziua, imi arata caruciorul. Ce-i drept adoarme in 3 min in el dar mi-e groaza sa spal noroiul de pe roti in fiecare zi. Azi am incercat metoda inversa, am plimbat-o pe hol si am spalat holul. Cred ca e mai bine asa ca oricum dadeam cu mopul in fiecare zi.

Amalia, multumim. Sunt asa de multe de spus ca nu stiu cu ce as putea incepe. Bogdan este, in general, un copil bun, dar cu o personalitate puternica, eu ii zic capos, ca urmare trebuie sa-l iei cu binele daca vrei sa obtii ceva de la el. Ca sa-l laud putin e ca diamantul ... se slefuieste greu dar rezultatele ... sunt pe masura. Stie sa fie lipicios si dragastos cand vrea sa obtina un lucru, dar e foarte taios daca nu-i convine ceva. Si ... ceea ce ma bucura, este inca un copil, adica nu are toane de adolescent, ca drept sa spun mi-e groaza de vremurile acelea.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

deci- au mancat copii de pranz pana cand fetitza mi- a zis mami e super ciorba asta, nici la gradi nu o face asa buna

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Futuremother, nici eu nu fac rantas, mersi de idee, n-am mai mancat de nu stiu cand , ma duc sa iau varza

mami de Thomas

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

androniki- la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita si sa cresti frumos! brie- sa-ti traiasca fetele.

fetelor, vi s-a intamplat ca dupa ce le-ati dat tratament cu antibiotic cozonaceilor, sa le scada pofta de mancare?
victor iarasi nu mai mananca si nu stiu cum s-o iau.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Pt primul anisor al lui Raphael nu ma stresez cu mancarea. La mine vine, mama, sora si nasa. Azi cand vine iubi cumpara un tort d-ala de la carrefour cu fructe, (am o lumanare cu cifra 1) si o sa gatesc mancare marocana : bucati de pui si porc cu dovlecei si alune (noix de cajou) toate astea amestecate cu un sos pe care l-am cumparat din Franta special si acompaniat cu carofi natur. Iar ca gustarica inainte de masa, pateuri cu crenvursti. Le-as fi facut chiar eu dar nu gasesc coca gata facuta

Criss votat printesica dulce . Mult succes in continuare si sa ajungeti pe locul 1.
Anca asa sunt eu sa le fac pe toate odata, ma vad si vreo superwoman...pe moment, ca dupa aia sunt daramata . Nici azi nu am stat, dar cel putin nu am mai carat greutati. Pup dulce dulce degetelul Zibelinei scumpici. Chair am ramas gura casca citind ca s-a taiat atat de rau . sa treaca repede buba. Azi Rpahel statea pe jos, nu stiu cum s-a rasucit si a venit cu capul de gresie. Am dat na-na la gresie ca mi-a lovit baiatul si a inceput sa rada si el de bucurie.
Eli wow ! da' la ce meniu elaborat te gandesti. Fa ceva mai usor si mai putin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Iar ca gustarica inainte de masa, pateuri cu crenvursti. Le-as fi facut chiar eu dar nu gasesc coca gata facuta

gasesti coca congelata la carrefour sau la metro. sunt 2 feluri de coca. una cu foile alea subtiri si multe (merge pentru placinta) si un alt fel cu foaie groasa (merge pentru tarte). ca sa invelesti crenvustii iti trebuie foi groase.
sau poti sa tai foile astea cu paharu' si sa le umpli cu spanac si branza feta sau cu carne tocata cu rosii si usturoi sau cu branza si ou sau cu ciuperci, ceapa, smantana si cimbru - apoi le impaturesti (ca si cum ai face ravioli) si le sigilezi cu furculita si el bagi la cuptor.
o alta sugestie- luati rosii mai micute, le taiati capacu, le curatati de continut, puneti cam o lingurita de sos pesto (barilla) si peste puneti un capac de branza feta (daneza) sau mozarella.
le bagati la cuptor pana se rumeneste sau se topeste branza de deasupra (dar nu prea mult sa nu se inmoaie rosiile prea mult.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

da frecvent ... poti incerca sa- i dai biotics, reface flora stomacala si totul intra in normal ...

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

androniki- la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita si sa cresti frumos! brie- sa-ti traiasca fetele.

fetelor, vi s-a intamplat ca dupa ce le-ati dat tratament cu antibiotic cozonaceilor, sa le scada pofta de mancare?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu wow super idei! bun de tot. Mersi pt pontul cu coca. Ma uitasem doar la mega image si am vazut ca au doar cu foi subtiri pt foietaj. Ca tot se duce iubi la carrefour pt tort ii spun sa-mi ia si coca. O sa fac si cu crenvursti si din ce-ai zis tu, fac cele cu ceapa, ciuperci si smantana . Mersi mult.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

da frecvent ... poti incerca sa- i dai biotics, reface flora stomacala si totul intra in normal ...
Citat:

multumesc mult. da' scuza'mi ignoranta, ce este biotics? este un medicament? il gasesc la farmacie? mie imi suna a iaurt cu fifidus...!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

Citat:

multumesc mult. da' scuza'mi ignoranta, ce este biotics? este un medicament? il gasesc la farmacie? mie imi suna a iaurt cu fifidus...!

pozele noastre

Si eu i-am dat Biotics cand era mai micut pentru ca facea caca mai verde. Reface flora stomacala. de atunci nu am mai avut probleme. Este foarte bun, l-am luat de la farmacie. Nu mai stiu sa-ti spun exact dozajul dar cred ca scrie in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Carmendu...Biotics se gaseste la farmacie,este sub forma de praf, o cutie contine 10 pliculete si este pentru refacerea florei intestinale dupa tratament cu antibiotic, pentru cresterea imunitatii si pentru scaune prea rare sau prea dese.Bianca mea a luat Biotics cam o luna da o luna nu pentru ca ea nu prea digera mancarea, are multe scaune si nu asimileaza mai nimic.
Este ff bun...pe ea chiar a ajutat-o.Eu ii dau un pliculet pe zi timp de 10 zile...
cozonacelul mic sa ii creasca pofta de papa.
Ramo am votat printesa superba si ieri si azi, Criss votat si falcoasa simpatica si iubita

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput