*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

fetele din ardeal cum e supa de varza buna buna, nu mai stiu cum se face dar imi aduc aminte ca era cu marar mult si taaaaare buna...
multumesc celor care isi vor fae timp sa- mi raspunda, scuze ca sunt pe langa topic dar nu mai stiu ce sa mai fac de mancare...

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

LA MULTI ANI! DARIA
LA MULTI ANI ANDRONIKI
sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de realizari in viata voastra si sa va bucurati parintii prin faptele voastre !
ami sanatate lui luca noi suntem deja la ziua nr 3 de antibiotic intrucat panadolul, nurofenul, sosete cu otet nu au reusit timp de 24 de h sa ii scada febra lui Dimitrie prin urmare una bucata doza de antibiotic si intr-o ora era fresh balaciosul...spre sa va treaca cu remedii naturiste
ramo am votat si ieri pe sara, votez si azi...o-s vota si maine
criss am votat pe sofia de cand ne-ai zis
ginye brvos lui stef sa aveti parte numai de astfel de nopti
hai mai fetelor ce meniu facem pt ziua copilasilor? idei ceva de ex sa fac ciorba de burta, cu sarmale si pifti, friptura mai exact pulpa de ied la tava si 2 pui la rotisor cu cartofi natur si tort...e bine? sa fac altceva, atcumva ..deci? bucataresel vesele

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Azi, doua tinuturi danseaza,
Romanesti si elene; vibreaza
Inimile celor ce o-ndragesc
Si pe Androniki o sarbatoresc!
La Multi Ani, draga noastra cozonacica!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mai, inevitabil, faceti parte din viata mea , seara ma trezesc ca ma gandesc la voi, dimineata la fel - aseara ma gandeam la ginerele nostru Rapha, ce baiat precoce si cuminte, sa adoarma el singur , si mi-o imaginam pe Iza carand de toate si si pe Rapha. Asta da cuscra!
Mai Iza, da nu puteai sa le lasi pe azi? Asa, acu esti rupta...

Eli, pai tu te gandesti la mancaruri serioase, eu acolo la niste salate, oua umplute, chiftelutze, briz-briz-uri, de potolit foamea.... e criza , de unde-atata mancare. Sa se pastreze pt tort! Eu imi permit sa vb asa pt ca n-o sa vina decat nasii nostri cu nepotica in ziua respectiva, altii, probabil, mai de Craciun sau mai devreme, deci n-o sa tot pregatesc specialitati zilnic, pt ziua x asta fac si-n restul zilelor... mai vad.

Pe mine ma strange-n spate cand citesc de unghie taiata in V, si de tampoane de vata facute sul si bagate sub unghie. Brrrrrrr!

Ramo, da stiu ca pt cozonacica mergi pana-n panzele albe.

Caterina, , wow, ce suplete la tine.

Oti, poate tati devine anxios dupa ce pleci tu, ca n-o sa se descurce, si Elisa il simte... la noi `functioneaza` chestia asta, cand e stresat, si-o plimba de colo-colo numai ca sa taca, ea mai tare plange, ii tot spun sa-i capteze atentia cu jucarii, cu orice, numai sa n-o mai haltzane.

Manumanu. ne-am ales si noi zilele trecute cu-o piscatura grozava pe obraz, mama ce s-a inflamat, si-o tot urmaream, imi imaginam cate si mai cate, n-am dat-o cu nimic, ca nu stiam cu ce , si incet-incet s-a retras, acu mai e un punctulet, care dispare si ala. Sper ca deja s-a mai tras si la voi.

Gynie, mai-mai ca ne gandim de-o ginereala cu asa un ochios dormicios. Acu sa vedem cu Rapha... o zi el, o zi Stefanut...

Z si-a tras azi o taietura la degetul mare de la mana dreapta, de toata frumusetea. Si habar n-am unde... efectiv e taietura intrata in deget. I-am vazut cartea cu care se joaca patata - e cu coperti tari, groase, in aia n-avea cum - credeam ca e cafea, il acuzam in gand pe I. , apoi a inceput sa planga brusc, si da-i si plangi, si plangi, nu stiam ce sa-i mai fac, am dat-o cu gel pe dinti, m-am uitat la pampers daca n-o strange, hainele, sosetele, am cotrolat-o prin gura de vreo afta , nimic, si plangea intr-una. Cumva a picat de somn, dar s-a trezit iar plangand. Si-n timp ce-o alinam am vazut-o... Am bandajat-o, da` si l-a ros deja, sange nu mai curge, da e adaaaaaanca....noi inca ne uitam nauci la toate prin casa sa ne dam seama de la ce...poate vreo foaie de hartie, dar chiar asa grozav?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Androniki!! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de frumoasa familie!!!

Ramo votat! daca maine intru pe forum pun eu linkul, doar sa nu uit sa-l bag la favorite! daca nu o poate face una din fetele care-si amintesc. Punem vot la vot sa castige cozonacica noastra Sara concursul!
futurmother de lucicosh(lucskos) zici?
http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/10/ciorba-de-varza-cu-afumatura-luskos.html .
Mama punea carne proaspata de porc sau afumata, varza, cimbru ,o ceapa, suc de rosii , si mai facea si un rantas...na nu e prea sanatos rantasul asta dar e mai gustoasa ciorba.
Edit: am uitat de marar:D

Criss am pus cateva poze de ceva vreme , cand am timp mai pun si altele..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, va multumesc mult pt. voturi!
Eu tot sper sa castigam, chiar daca cei de pe primele locuri au voturi multe.Am rugat prietenii sa dea la toata lista lor de mess link-ul!
Pt. cozonacica mea ma bat cu toata lumea...
Am trmis mailuri unde facusem reclamatie, ca s-a rezolvat.
Scrisesem si la Razvan si Dani si asera le-am spus ca s-a rezolvat...am primit raspuns de dimineata cu OK..semn ca daca nu s-ar fi rezolvat trageau si ei un semnal de alarma.Ei sunt prietenii Sarei.La 8 cand ne trezim dam drumul la TV, Sara sta pe olita si se uita la ei si danseaza...e dulce rau.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Androniki! Sa fii mereu sanatoasa, fericita, voioasa si norocoasa!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, da' esti pusa pe bucatareala! Eu zic sa le imparti, unele de Sf. Dumitru si unele de 1 an.

Ramo, bafta multa la concurs, sa speram ca e cu folos de data asta!!! Si ... distractie placuta la nunta, se pare ca s-a indreptat si vremea.

Amalia, sanatate multa, sa plece virusii cat mai repede!

Lorellay, cu incredere si rabdare se rezolva problema, o sa vezi.

Criss, am incercat sa votez, mi-au zis ca am mai votat candva poza, probabil ne-ai mai zis de ea, nu-mi aduc aminte, neuronul meu imi face iar figuri.

Miki, stai linistita, cam asa am patit si eu cu Bogdan si nici acum nu bea lapte decat rareori. Intotdeauna a avut calcemia buna, probabil asimila foarte bine din iaurt, branza (si la asta mai face mofturi, trebuie sa fie fara gust, fara miros )

Mav, condoleante.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumesc frumos, asta e! eu rantasul, de cand am copii, il fac doar amestecand faina cu lapte, nu prajesc nimic ... seamana si nu e asa daunator ...

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

La multi ani Androniki!! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de frumoasa familie!!!

Ramo votat! daca maine intru pe forum pun eu linkul, doar sa nu uit sa-l bag la favorite! daca nu o poate face una din fetele care-si amintesc. Punem vot la vot sa castige cozonacica noastra Sara concursul!
futurmother de lucicosh(lucskos) zici?
http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/10/ciorba-de-varza-cu-afumatura-luskos.html .
Mama punea carne proaspata de porc sau afumata, varza, cimbru ,o ceapa, suc de rosii , si mai facea si un rantas...na nu e prea sanatos rantasul asta dar e mai gustoasa ciorba.
Edit: am uitat de marar:D

Criss am pus cateva poze de ceva vreme , cand am timp mai pun si altele..

mami de Thomas

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Futuremother, nici eu nu fac rantas, mersi de idee, n-am mai mancat de nu stiu cand , ma duc sa iau varza

mami de Thomas

Mergi la inceput