*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Pauza de forum , cozonacica a supt deja, cum am intrat in casa si-a luat doza. S-a cunoscut ca am plecat putin maidevreme de acasa. Azi a fost liniste si pace. Am lasat-o bine dispusa si asa am si gasit-o. Secretul a fost scosul afara, a fost la aer 4 ore, a dormit langa geamul de la living. De-ar fi toate zilele fara ploaie si vant din belsug.

Carmen, pitica mea de abia de ieri a inceput sa pape mai bine, adica un castronel de papa la ora 5, o felie de paine cu unt dimineata si seara putin iaurt. Doua saptamani a durat lipsa poftei de mancare.
Elilov, da ai planuride gatit serios, si din astea pline de calorii. Eu nu m-am hotarat ce fac dar fetele au venit cu idei bune, mie imi place ideea de diverse gustari si salate pe langa (salata verde, salata boeuf, vinete cu maioneza, icre). Pe langa ce spuneau ele eu sigur voi scoate la bataie si niste crochete de peste, bete de telina/morcov/ardei gras si poate pastai de fasole verde dulce.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

carmendu am vazut ca ti- au raspuns fetele ... asa este e f bun, e sub forma de pulbere - 10 pliculete la cutie si se dizolva in putina apa cca 20 ml, este inodor, incolor, nu pune niciun fel de probleme la administrare si este eficient si in imunizare ... e bine daca il poti ajuta cu ceva pt ca , de regula la boala sau dupa aceasta capata copii narav si mai tarziu ne aducem aminte cat de bine mancaaaaa

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Fete ziceti asa ca exagerez pai ce sa fac eu daca asa se obisnuiete pe aici pe la olteni...ca astia daca nu baga sarmaua si friptana la burtikoasa se supara un an pe mine...asa ca poate in loc de ciorbica fac aperitiv dar va zic astia sunt tare nemancati...eu am zis ca o sa impart ziua lui Dimitrie pe din doua pentru prieteni fac pe 26/27 oct [niste aperitive si prajituri cat cuprinde..si ei au copii si nu pot sedea mult ]cand e Sf Dimitrie in calendar si pentru nasi, mosi si familie pe 8 nov de Sf. mihail si Gavril ..apoi asta e planul sa vedem realitatea...ca ionu tre s aplateasca franciza [cred] ca asa s-o scriee pt reparatia la masina....si prin urmare se usureaza bugetul simtitor
carmendu citisem ca atunci cand primesca ntibiotice nu prea au chef de papa se pune problema sa fie bine hidratati asa sie u am facut cu balaciosul in afara de laptcul cel de toate zilele si 4-5 lingurite de iaurt....slabe miscari ..sanatate multa

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

meniul de la botezul nicolului:

- pahare transparente cat un deget de groase umplute cu crema de branza (merge mascarpone) cu condimente+pesto rosu un strat / alt strat de somon afumat, alternativ cateva straturi, ornate cu un fir de marar sus

- gustari mici in pahare speciale sau cartonase de unica folosinta: o juma de felie de sunca uscata (parma, serano) impaturita peste un amestec cremos (ciuperci prajite cu ceapa si verdeata, sare, piper amestecate cu mascarpone cand s-au racit)

- tot in pahare de gustare: salata de vinete cu o rosie cireasa in pahar, servite pe platou cu crackeri langa

- tot pahare transparente, pe straturi de data asta: rosie cubulete, creveti mici gri, porumb - servite cu un strop de sos cocktail pus fix inainte de servit

- frigarui de creveti bine marinati si condimentati, lasati de cu seara in frigider si bagati la cuptor inainte de servit, astia cu un sos diabolique (adicatelea o ceapa calita, smantana pusa la fiert, sos de rosii pana se face roz si piper de cayenne cu simt de responsabilitate). sosul facut de seara si incalzit inainte de servit. puse pe un platou cu un castron de sos in mijloc.

- frigarui de pui, tot asa marinate de cu seara, astea cu sos de ciuperci cu smantana (ciuperci prajite cu ceapa, dres cu smantana). pe frigaruile de pui puteti alterna carnea cu cate o ciuperca si chiar si un cartof mic fiert. idem sosul in mijloc

- un fel de budinca de paste cu peste servita in cochilii de scoici, cu mozzarella rasa pe deasupra si data la cuptor tot atunci pentru rumenit. budinca = paste fierte + sos de peste cu smantana, ingrosat cu faina, si foarte bine condimentat. eu am amestecuri de condimente speciale pentru peste si creveti ca sa nu imi bat capul

eu pe masa pun (in loc de alune si chipsuri) un platou cu morcov felii, rosii cirese, felii lungi de ardei gras colorat, masline si in mijloc un castron de sos cocktail si unul de maioneza. mai merg buchetele de conopida crude si bucati de tulpina de telina. mie nu imi plac insa

daca va suna ceva bine si mai vreti detalii va stau la dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Androniki de Brie!
Sa fi sanatoasa, sa ai mult noroc si sa-ti bucuri parintii!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

multumesc pt voturi!nu uitati sa ne votati si zilele urmatoare!eu abia luni mai intru...

http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra super aperitive ai facut tu acolo! Eu, in afara de salata de vinete, n-am mancat in viata mea asa chestii, cu toate ca mi-as dori sa gust si sunt o mare pofticioasa. Cu asa meniu, m-am simtit ca la restaurant citind.

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multuumiiim fetele frumos de voturi , iaca mai urcaram un loc pe 14 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4
Eu ma ocup cu ce imi place mie cel mai mult : caut oferte de cazare in Paris (ian.-febr.2010) de data asta ca tot nu mergem nici unde de Revelion anu' asta . Daca nu gresesc cred ca Arla mi-a dat situl cu homelidays si o pt. asta .Daca mai stiti ceva situri cu cazari eftine nu ma supar sa caut si in alta parte .
Aaaa ce bine suna si meniul tau Arla si cred ca arata beton ! dar parca vad ca tot neste oua umplute , platou cu mezeluri/branzeturi sau snitele fac ..tort/prajituri evident cumparate .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Raphael Nicolas

Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

si pentru

Anastasia si Radu

Andrei Alexandru

Octavian Teodor

Eu stau si o pazesc pe Iulia. De 2 ore se joaca in tarc. De vreo saptamana se trezeste noaptea si are chef de joaca. Ziua doarme doar o data 1 ora si jumatate (de la 2 la 3.30)....Vi s-a intamplat asa ceva? Sau numai a mea ramane si noaptea cu gandul la jucarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Raphael ochiosel si frumusel!!!! Sa fii sanatos si fericit si sa aduci parintilor numai bucurii!!!! Isa, sa va traiasca puiul iubit!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput