*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, mariana28!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!

La multe lunite si cozonaceilor nascuti intr-o zi de 23

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
hai mai fetelor ce meniu facem pt ziua copilasilor? idei ceva de ex sa fac ciorba de burta, cu sarmale si pifti, friptura mai exact pulpa de ied la tava si 2 pui la rotisor cu cartofi natur si tort...e bine? sa fac altceva, atcumva ..deci? bucataresel vesele

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Eli eu am facut un aperitiv, sarmale si friptura la gratar cu o garnitura din ciuperci, tort si prajituri.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Raphael Nicolas barbatel scump si iubit, sa ai parte numai de succes in viata, sanatate, iubire, mami si tati sa iti fie mereu alaturi si tu lor.Sa fiti cea mai implinita si fericita familie.
Iza felicitari mamico draga

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Gynie, mai-mai ca ne gandim de-o ginereala cu asa un ochios dormicios. Acu sa vedem cu Rapha... o zi el, o zi Stefanut...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Hmmmm....cam strengarita pitica ta! SI scuipa-ne ca ne-ai deocheat...azi noapte era 12 si el nu voia sa doarma. Azi sunt zombi si tb sa curat toata casa ca maine sau duminica am musafiri...O fosta eleva cu parintii ei. Vin de la Bucuresti. Abia stept.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

RAPHAEL
Babyzapi sa-ti traiasca piciul!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Raphael!!!!!!!sa fii sanatos, sa scapi cat mai curand de toate alergiile, sa ai o viata usoara si plina de impliniri.

Isabela, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti, cu totii, sanatosi, si fericiti. Ati avut, si voi, un an greu, dar uite ca Raphael creste si e din ce in ce mai bine. pt o mamica tanara si puternica.

Azi e vineri.Iubesc zilele de vineri, ca stiu ca maine Liviu e acasa cu mine si putem sa facem lucruri impreuna.Dar tot asa urasc duminica, fiindca stiu ca luni pleaca la serviciu, si weekendul s-a dus prea repede si iar n-am apucat sa facem tot ce ne-am dorit.Asa sunt eu, mereu nemultumita .Dar...azi ma duc, in sfarsit, sa ma tund, ca arat ca muma padurilor.Nu m-am tuns de vreo 3 luni, iar parul meu pisicos arata ca o matura.Ce bine o sa ma simt deseara .

Ramo, am votat si eu la Sara in fiecare zi, si acu' dau si link/ul pt cine vrea s-o mai voteze http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Fetelor, ieri mi-a trecut prin cap sa probez pantalonii pe care ii purtam pana sa raman gravi...si...surpriza....ma incap!Asa ca mi-am facut curaj si m-am suit pe cantar: 55 kg, de la 66 cat aveam dupa nastere.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

fluturasha, imi pare rau sa vad ca Iulia, care dormea asa bine, si-a stricat somnul.Poate ii iese vreun dintisor si se trezeste din cauza durerii, si daca tot s-a trezit se si joaca o tura.

Am vazut ca vorbiti de mese si meniuri pt ziua piticilor.Eu n-am de gand sa fac mare lucru.O sa fac tort, normal, si un tiramisu si niste choix a la creme si eclere umplute cu crema de branza, cu pateu, salata de cruditati.Astfel pot manca si copii si restul lumii.Si, daca vrea Liviu, o sa fac el o friptura cu cartofi copti.Noi am avut cartofi copti la toate petrecerile si au un real succes.Friptura mai ramane, dar pe cartofi se bate toata lumea.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Criss Ramo votat!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ramo votat, nu uitam de voi pe weekend
criss pe tine nu ma lasa sa te mai votez ...

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput