Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
andradap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Dupa ce spui tu aici eu as avea Fetita ![]() ![]() ![]() Eu am schimbat sangele ultima data la 16 ani ( am 19 ) deci 3 ani si el la 20 ( are 21 ) deci 1 anAndra 4+ |
Pai, atunci FETITA sa fie
... Si mai ales, SANATOASA! Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREASDumnezeu a vrut ca el sa existe
AlinaBu spune:
da dar tati vrea baiat
ne cam certam pe tema asta dar pana la urma ce o fi sanatos sa fie !
Andra
4+
Ayla21 spune:
Andrada, nu stiu cat de bine am inteles. Dar mie tot fetita imi iese.
Eu aveam 23 impliniti, deci sange vechi (haha) de 3 ani, da?
Tata 36 (ca la data conceptie nu implinise 37), deci 36 e anul de schimbare nu? Ce calculez? Lunile? sau ce? Deci la el cat e? juma de 1?
Ca asa al meu e cel mai strong, rezulta inca o fetitaaaa 
Sincer
nici nu ma vad gravida cu baiat, nu stiu de ce.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi si eu te-am visat azi-noapte cu flacau ![]() |
Puiule, te pup
. daca va bantui si noaptea, sper sa fie de bine visul.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui andradap Ayla, in primul rand: BINE-AI VENIT!Daca te doare doar intr-o parte, poate e din cauza ligamentelor. Eu de exemplu simt uneori contractii dureroase ale uterului si incercand sa-l palpez (acum e deja deasupra simfizei pubiene) il si simt. Tu ai sarcina mai mare ca a mea, deci daca durerea ar fi de la contractie, ai putea simti si tu uterul intarit... Si daca tu constati ca e uterul de "vina", ia no-spa (cum au zis si fetele)si incearca sa te relaxezi putin. E usor sa dai sfaturi...stiu . Dar tu esti o femeie puternica si sunt convinsa ca vei face fata tuturor incercarilor si vei vedea ca odiseea de mai-iunie e mereu cu noroc... Cat despre DPN-ul tau, eu am o presimtire ca va fi cel mai devreme pe 30 aprilie ![]() |
Multumesc
dar eu is deja pe aici...si pe multe fete le stiu de la alte subiecte unde mi-au fost alaturi.
Nu, nu, nu, orice zi, numai 30 nu.
Toate mi se intampla pe 30.
Viata merge inainte...
Alinutzaa spune:
andrada mie nu imi iese nicicum. Asta pentru ca la momentul conceptiei eu 32, soatza 32.
Nu este specificat nimic pentru astfel de situatiuni?
Pana una alta eu sunt Kinder cu surpriza. 
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
8+
Handmade by Alina
andradap spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Andrada, nu stiu cat de bine am inteles. Dar mie tot fetita imi iese. ![]() Eu aveam 23 impliniti, deci sange vechi (haha) de 3 ani, da? Tata 36 (ca la data conceptie nu implinise 37), deci 36 e anul de schimbare nu? Ce calculez? Lunile? sau ce? Deci la el cat e? juma de 1? ![]() Sincer ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi |
Pai... la sot, iese ca abia si-a schimbat sangele, deci nu are nici macar un an (ce diudat suna!
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREASDumnezeu a vrut ca el sa existe
andradap spune:
Ayla, scuze
, nu mi-am dat seama cand am zis 30. Jur ca a fost pentru ca asa mi-a venit. Asa cum ti-am zis si ca simt ca e fetita. Acum nu te gandi ca sunt vreun medium, ceva...
Cred ca mai bine ma duc la culcare decat sa mai fac vreo gafa. Sper sa nu te fi suparat...
Alinutzaa, am uitat eu sa zic, in caz ca sunt varste egale, se soscotesc lunile. Cel care are mai multe luni scurse de la "schimbarea sangelui", acela "va da sexul" copilului...
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
AlinaBu spune:
eu ma duc la
un pic suparata ce-i drept :( dar o sa imi treaca repede 

pe
:D nb
Andra
4+
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui andradap Ayla, scuze , nu mi-am dat seama cand am zis 30. Jur ca a fost pentru ca asa mi-a venit. Asa cum ti-am zis si ca simt ca e fetita. Acum nu te gandi ca sunt vreun medium, ceva... |
Nuuu, stai linistita
de ce sa ma superi. Nu ai facut nimic. Pt ce mi s-a intamplat, nu ai nici o vina. 
Deci fetita...
Viata merge inainte...