Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cautam prin poze, din urma, sa vad ce zi a fost data presupusa a conceptiei, ca in toate calculiciurile da 15 august. Si cel mai probabil data estimata a conceptiei sa fi fost 12 august.
Probabil cu un CM la 30 de zile (ca imi venea aproximativ in aceasi zi a luni, deci cam 30-31 de zile, nu 28). Am introdus 29 zile CM si 16 zile ovulatia, deci ar putea fi 12 august data estimata a conceptiei. Pe 13 august eram pe drum de la mare, deci, nu aveam cum, pe 14 deja sotul era la lucru...apoi nu-mi amintesc in detaliu. Si pe 15 eram la bunici la tara ca era Sf Maria.
Asa DPN-ul dupa calculici ar fi Miercuri, 5 Mai 2010.
Dar dupa eco nu am 12 saptamani si 1 zi. O sa vad maine ce zice dr de mazarica mea.
Noapte buna cui poate dormi. Eu imi veghez puiul sa nu se sufoce in somn.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Monica, am schimbat UM 30.07 si maine o sa modifc si DPN. Vroaiam sa te felicit pentru taria ta. Esti o mamica foarte frumoasa si tanara. O sa fie bine pana la capat, asa cum simti si tu.

Dupa calculele tale ai aceeasi DPN ca si mine, mie azi mi-a zis ca bb e mai mare si DPN s-a schimbat la 29 aprilie.

Roxy 11+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Acum sa va zic de BB.....

Are CRL 6,5 cm....ceea ce corespunde cu 12 sapt si 6 zile....de aici si schimbarea DPN.
Pliul nucal 0,85 mm, oase nazale prezente. Cerebral, torace si abdomen bine.
Frecventa cardiaca 159 b/min.
Sex...mi-a zis ca pare a fi , dar cel mai bine se vede la 16 sapt. Dupa metoda de calcul de la Andrada, tot iese.

Maine merg la control si cred ca o sa-mi faca si doctoritza echo...si apoi vineri dublu test.

Roxy 12+

Mergi la inceput

Jassy, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Sanatate si putere sa treci mai departe si sa vine bb la voi.

mai scriu maine...acum ma ameninta sotul ca-mi opreste net-ul daca nu ma culc...

Roxy 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ayla a fost de bine sigur visu acu' ce-o fi sa fie sanatos sa fie sanatate multa lui clau vb cu pediatrul luanei si intreaba daca nu i-ai putea da ceva sa ii cresti imunitatea ca de-acu ca veni racoarea o sa fie risc de adus minunatii de la gradi...lui nu ii dai nimic pt imunitate?

fetili pe masura ce o sa avanseze sarcina o sa vi se tot modifice si DPN-ul insa asta nu inseamna ca veti naste mai devreme. DPN-ul corect este cel calculat la prima echografie. restu is variatiuni pe aceeasi tema
cand m-am internat sa nasc aveam 39 de saptamani si la echo iesea de 42...asta inseamna ca era sarcina maturata?! nope...a mea de la 15 saptamani a fost intotdeauna cu 2 saptamani mai mare si cand sa nasc cu 3 saptamani da' tot la 39 am nascut.

si acu sa va dau si o info tare...nici eu nu stiam da' am aflat-o la cursu de gineco - cica sarcina la termen este considerata la 41 saptamani si 3 zile

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
o cafeluta/laptic/ceiuc va ofer!
conform testului cu varsta mamei imi iese 50% fata si 50% baiat sanse
dar pe cel cu schimbatul sangelui zau daca am inteles
is mai grea de cap
mai explicati o data va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

NicoletaB merci de laptic. Il pap cu musli.
AlinaBu bine ai venit… IMi pare rau de experientele nefericite dinainte de sarcina asta, acum sper sa fie bine!
Ayla sanatate multa sotului si baiatului! Sper si eu sa semene Luana cu tine, cat despre problemele respiratorii si alergice, nu sunt ff grave, multa lumea are, si nepotii mei il mostenesc pe tatal lor, am si o sora cu astm. Nu e ceva ingrozitor, se tine sub observatie, desi nici placut nu e.
andradap poate nu am inteles eu bine cum se face calculul, ajuta-ma sip e mine, pls pls. Amandoi avem 31 de ani, sotul meu totusi va face 32 mai devreme decat mine. E fetitza??? mercic,
Ah, ai explicat, sotul face inainte 32, deci el da sexul?? E baiat adica?
Dupa calculul cu varsta mamei imi iese 50 %. Asa ca astept eco de 16s!!
Nu mai pot sta ca urla asta mic. NU stiu ce vrea, ooof

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata si de la mine
alinablu binei ai venit si o sarcina cat mai usoara
eu nu am nimic de raportat decat ca uneori ma mai doare burtica seara mai ales ca si cum as fi la menstruuatie
am facut si eu testul de aflare a sexului bebelusului si mi-a iesit 58% baiat si 42% fata
o zi frumoasa si fara greturi va doresc

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Buna dimineata

Cu tristete, trebuie sa va spun ca Dorinut@ a parasit odiseea noastra deoarece puiul s-a oprit din evolutie la 9 saptamani.
Suntem alaturi de ea si o asteptam cu o veste buna cat mai curand

Roxy 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Jocurban eu merg la dna doctor Bartok Ildiko si ca profesionist sunt multumita
pe de alta parte programarile la privat cred ca sunt cam peste tot la fel, cel putin in cluj.
azi am programare de la 17.15 deci clar din 15 in 15 minute si cand am fost la alta clinica, pt consult periodic, am asteptat o ora jumate
ma bucur ca micutii sunt bine, in fond doar asta conteaza la finalul zilei
ai noroc cu asa sot, crede-ma...noi impartim milimetric tot ce este dulce si daca mananc mai mult(situatia s-a mai schimbat acum, un pic, in favoarea mea)
ne inviti , te rog, la cina?! macar pana in trimestru 2...eu nu reusesc sa fac nimic....sunt lipsita de energie dupa servici si trebuie neaparat sa dorm ca altfel simt cum imi fuge pamantul de sub piciore....de fapt singura activitate constanta e hranitul guinezilor(ei sunt ca niste bebei....nu pot fi lasati pe locul 2., 3 etc)
ck_29 suna interesant dar ca sa ne convingi ne trebuiau si pozetonul e la conserva, nu?
cristina_26 de cand sunt insarcinata am o pofta teribila de cartofi pai, inainte mancam chiar rar, de fapt si acum tot rar mananc, dar am o pofta....
Viriniana as vrea sa am o particica din dorinta ta...la mine e total absenta iar sotul e disperat...chiar imi propunea aseara sa aflu cum se descurca restul taticilor(eu am sus ca toata lumea e in abstinenta)
azi noapte am visat un moment romantic si dupa el (tot in vis) eram pe toalete cu scurgeri rozaliiam plans in vis m-am trezit speriata....eu pana in trimestru 2 nimic nimic...
cusa felicitari pentru mica minune...ma bucur ca totul este bine si sunt fericita pentru fiecare in parte
Reallaura multumesc frumos pentru raspuns....lasa ca exista lubrifianti, eu in perioada asta sa scap de el
Madamar felicitari pentru analizele bune...tu esti dovada ca nu cantitatea de hrana conteaza ci calitatea acesteia si starea de sanatate
felicitari pt lipsa
AlinaBu bine ai venit...o sa constati ca nu exista mamica lipsita de stres(poate doar cateva exceptii)chiar daca este la a doua, a treia sarcina...asa ca "join the club"...imi pare rau pt sarcinile trecute dar trebuie sa fi optimista...exista un motiv pentru experientele fericite sau triste prin care trecem
Ayla21 nu poate fi vorba de inconstienta ci de putere...cand treci prin momente grele ajungi sa discerni foarte bine ce este real important si ce nu iar Dumnezeu iti da puterea sa treci peste greutati. De multe ori cred ca ajungem sa constientizam prin ce am trecut dupa ce evenimentele s-au incheiat

10+

Mergi la inceput