Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Antonia, Iulua, Maria Teodora!!!

Pisikma bucur ca ati scapat de problema cu ochisorul. Ma intreb si eu cateodata daca nu este de fapt o ifectie. Dar daca ar fi infectie, nu ar mai fi bolnav doar unul...ma gandesc eu...

Super pozele si filmuletul. Ana este o scumpa si a crescut tare mult de cand n-am mai vazut-o. Imi place de voi ca o sarbatoriti in fiecare luna cu tortulet si invitati

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo Saby. si al meu sta f cumintel la aspirator dar dupa vreo 5 zile asa se plictiseshte si il enerveaza operatiunea. daca mai sare de 38 rectal baga un supozitor. intre timp hidrateaz-o la greu. ca si la oameni daca e o viroza simpla nu prea ai ce sa-i faci altceva.daca mai face febra(peste 38rectal) e rost de mers la medic. sa va treaca repede si ushor

mda mai si la multi ani pt ieri. sa ne traiasca Lucutzii micisimplyana,petrean....mai e cineva?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Saby multa sanatate la Maiuta ta frumoasa si mofturoasa

David a mancat astazi dovleac. I-a placut foarte mult. Doar i l-am fiert si l-am blenduit, fara nimic altceva.

Acum "citeste" si el o carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilincuto, ce sa spui? Numa' cand a auzit cocosul meu de bataie si scandal parca , parca sede mai stabil pe poasele lui. Ti-am spus ca il pun in coltul patului si cu o perna in fata sa nu pice si zic eu ca merge treaba. Multumesc inca o data pentru sfaturi Pisicule.
Dar sa va mai zic o treaba, eu am patul moale si tot ma vaitam ca nu sade copchilu in fund. Cand merg la fratele meu aseara si il pun pe copchil in fund pe canapeaua lui (mult mai tapana decat patul meu) ce sa vad ochilor...Raru a stat pe fundul lui ceva vreme, pret de vreo 3-4 min, cand cu sprijin pe mainile lui cand nu, de sa mor de invidie pe patul lui frate-miu. Concluzia...nu il asez eu unde trebuie. Ei, si de aici ideea sa il pun in patut la coltul pisicii. Si in curand il voi pune pe jos.
Ce sa zic, ma luadam cu un copil exemplar si nu pricepeam cand citeam de alti copii ca nu dorm noaptea )adica, cum? imi ziceam_ Nu-i nimic de 2 nopti Raru se trezeste la ora 1 jumate-2 si are chef de joaca. Initial am zis ca ii e foame (desi nu ar avea sens ca mananca bine seara) , dai tzatza, dar de unde...dupa tzatza ...chelalau si mreau-mreau si hai la joaca. Daca se repeta faza si in seara asta imi voi aminti ca are bunica in camera alaturata.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Saby multa sanatate la Maiuta ta frumoasa si mofturoasa David a mancat astazi dovleac. I-a placut foarte mult. Doar i l-am fiert si l-am blenduit, fara nimic altceva.Acum "citeste" si el o carte Olga, mamica lui David iepurasul
Si Ioana e mare fan al dovleacului Azi a mancat mar de dimineata si acum incalzim piureul de diverse in care mi-am propus sa adaug 2picaturi de ulei de porumb.A, i se vad dintisorii bine-binemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

raspund si eu pt capitolul trecut
Dyana ma bucur ca te-a ajutat sfatul cu apica la masa lui bebe
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

aaaaa, deci tu erai!!!!!!! ; am papat si azi cateva lingurite, tot de dragul linguritei de apa; da' culmea e ca nu o inghite, decat o plimba prin gurita si o scuipa; dar asa de tare-i placeeeeeee, ca-l las si eu sa se balaceasca de 2-3 ori; cred ca papa numai de dragul sa ajunga si la apita; azi a papat aproape jumate de borcanel de mere cu banana de la nestle, si i-am facut si supica sa o incercam mai tarziu; si maine incerc sa-i fac eu mar cu banana, ca doar asa-mi papa inainte sa se imbolnaveasca, de-mi radea 130-150 de piureut

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Saby multa sanatate la Maiuta ta frumoasa si mofturoasa

David a mancat astazi dovleac. I-a placut foarte mult. Doar i l-am fiert si l-am blenduit, fara nimic altceva.

Acum "citeste" si el o carte

Si Ioana e mare fan al dovleacului Azi a mancat mar de dimineata si acum incalzim piureul de diverse in care mi-am propus sa adaug 2picaturi de ulei de porumb.
A, i se vad dintisorii bine-bine

mami de Silvia Ioana

Cum ii incalzesti mancarica? Sa va zic ce-am patit ieri: am incercat sa-i incalzesc supa crema intr-un pahar cu capac de la Avent intr-un ibric si a intrat apa...offf imi era asa de ciuda, caci i-o pregatisem din timp. Am facut repede alta, dar tot ciuda mi-era N-oi fi pus bine capacul

Mergi la inceput

Floric sunt sigura ca in 2 zile o sa stea Raru bine in funduc, daca zici ca deja sta cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Dyana sa aveti spor
Olga eu incalzesc asa: pun intr-un ibric apa si o las sa ajunga la temperatura de fiergere apoi opresc focul. Pun borcanelul Avent inchis (tot astea le folosesc si eu) in apa incalzita - atentie la nivelul apei sa nu ajunga pana la capac sa fie 1 deget sub nvelul capacului ca sa nu intre apa inauntru. Si il las asa pana la ora mesei .

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Piersicile mai sunt de sezon? Ce fructe as putea sa-i mai dau inafara de mere, pere si banane (aceasta o sa i-o dau mai tarziu)? Se mai gasesc caise?

Mergi la inceput