Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 18
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Piersicile mai sunt de sezon? Ce fructe as putea sa-i mai dau inafara de mere, pere si banane (aceasta o sa i-o dau mai tarziu)? Se mai gasesc caise? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Nu, caise nu se mai gasesc de mult, si eu am cautat, dar se gasesc la borcanel de la Hipp
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Nu, caise nu se mai gasesc de mult, si eu am cautat, dar se gasesc la borcanel de la Hipp Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Am gasit si eu borcanase hipp, dar nu aveau decat 2 sortimente care ma incantau. O sa mai caut.
Lasa ca o sa manance ea pana la urma

Olga, mamica lui David iepurasul

alina.n spune:
Olga de sezon mar,para ,gutui,dovleac,struguri
gutui si dovleac eu inca nu i-am dat
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Olga de sezon mar,para ,gutui,dovleac,struguri gutui si dovleac eu inca nu i-am dat Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |

Gutuia nu este prea inecacioasa? Nici eu nu pot s-o mananc.
Struguri mi-a zis si mie pediatra sa-i dau. Dar inca nu m-am gandit cum...Cred ca o sa-i fac suc. Tu cum i-ai dat?

olishka spune:
Si inca o intrebare: dovleacul se inscrie in categoria fructelor sau a legumelor? Eu i-am dat astazi la pranz, ac si leguma, in loc de supica...

Pisik06 spune:
ie
Eu cand eram in clasa a XII-a am vazut din tramvaiul 41, pe la lacul Ciurel, o tipa bine, intr-un BMW ultimul tip la vremea respectiva, care conducea cu un bebe f mic pe bratul stang

. Stiu ca am ramas socata, desi la 18 ani nu prea le aveam eu pe astea cu bebeii, dar mi s-a parut ceva tare ciudat si periculosMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
PetraTudor spune:
Monvas - in primul rand sa stii ca am ras citind mesajele tale de era sa-l trezesc pe Godzila - a se intelege Bogdanel care este infundat pe nas si trage cate o repriza deplans la fiecare somnic 
2. m-am stresat rau citind cat mananca Cris, pai eu daca ii basculez 200 la o masa sunt fericita. Dar mananca des - cam la 2 ore ii dau cate ceva - m-am scos?
3. termometru - eu am rectal digital. Unul luat din farmacie, nu scump. Ma indoiesc ca i-a tinut kk de cald
lui Cris, poate mai bine iei altul.
3. da, sunt in Bucuresti, ne vedem?
4. Da, Bogdanel merge de-a busilea - ca piciul lui Mababei, deja se oftica sa-l tin numai intr-o camera dar in rest am gresie/parchet si parca e cam rece sa-l las. Se ridica si in picioare la tarc si face pasi in laterala. Deja stie sa se si lase usor in fundulet, nu-si mai da drumul ca un sac de cartofi
. Daaaarrrrrrr nu ma invidia, ca sunt rupta de oboseala, eu am crezut ca vor creste si devine mai usor dar e pe dos ![]()
5. carnita de vita - eu ii dau si ii place mai mult decat cea de curcan. De pui nu-i dau. Poate cand vom aduce de la tara. O amestec cu morcov&telina&orez si mananca fara probleme. Cand se poticneste ii mai bag o lingurita de iaurt si mergem mai departe ![]()
Aris, legat de scaunul de masina, noi avem unul de la Te@m 70, este de la 0+ - are o chestie care se scoate cand creste bebe - ca sa ramana scaun pentru copil pana la ... nu mai stiu, dar oricum mare. Ma uit si revin. Oricum noi il folosim in paralel cu scoica, este ok pana cand va avea bb 13 kg.
Am mai vrut sa scriu ceva
dar si asa m-am lungit ![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Pisik06 spune:
OLI, eu ii dau gutuie amestecata cu mar copt, para, branzica si cereale. Ii place. In afara de mar, para si gutuie, nu prea mai sunt fructe de sezon. Nici piersici nu mai sunt, nici prune...
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui provista
noi nu avem stress de genul acesta... sa nu ii dam tel, telecomanda, jucarele cazute pe jos in casa... noi cand eram mici ne jucam cu put za-n pamant si nu aveam nik. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Da, asta era! De jucarii cazute pe jos. Si noi i le dadeam inapoi fara sa le mai spalam, ca as fi cedat nervos altfel, arunca orice ii dadeam. Acum ca sta pe jos e mult mai usor
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui novus
Multa sanatate lui Alex !!! Luana e superba !!! si proaspat coafata in poze Imi pare rau pt cazatura , sa fie totul bine !!![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Ayla, multa sanatate si din partea noastra!
Cat despre Luana, nu te plangeai tu candva ca nu are perisor? Ia uite ce freza cool are acum!!!

(09.03.2009)

Dragos (28.02.2009)

ca sunt eu speriata de toate probleme astea neurologice, dar mai bine sa previi.
sa fie totul bine !!