Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Piersicile mai sunt de sezon? Ce fructe as putea sa-i mai dau inafara de mere, pere si banane (aceasta o sa i-o dau mai tarziu)? Se mai gasesc caise?

Olga, mamica lui David iepurasul

Nu, caise nu se mai gasesc de mult, si eu am cautat, dar se gasesc la borcanel de la Hipp , lu Maiuta nu i-au placut, sunt cam acrisoare, dar ea oricum e mofturoasa.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Piersicile mai sunt de sezon? Ce fructe as putea sa-i mai dau inafara de mere, pere si banane (aceasta o sa i-o dau mai tarziu)? Se mai gasesc caise?

Nu, caise nu se mai gasesc de mult, si eu am cautat, dar se gasesc la borcanel de la Hipp , lu Maiuta nu i-au placut, sunt cam acrisoare, dar ea oricum e mofturoasa.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Am gasit si eu borcanase hipp, dar nu aveau decat 2 sortimente care ma incantau. O sa mai caut.

Lasa ca o sa manance ea pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Olga de sezon mar,para ,gutui,dovleac,struguri
gutui si dovleac eu inca nu i-am dat

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Olga de sezon mar,para ,gutui,dovleac,struguri
gutui si dovleac eu inca nu i-am dat

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Gutuia nu este prea inecacioasa? Nici eu nu pot s-o mananc.

Struguri mi-a zis si mie pediatra sa-i dau. Dar inca nu m-am gandit cum...Cred ca o sa-i fac suc. Tu cum i-ai dat?

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: dovleacul se inscrie in categoria fructelor sau a legumelor? Eu i-am dat astazi la pranz, ac si leguma, in loc de supica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ie

Citat:
citat din mesajul lui aris26

auziti,azi dimineata la radio a fost anuntat de catre soferi ca au observat o femeie la volanul unei mashini cu un bebelush in brate
cate femei inconstiente pe lumea asta.

25 martie 2009

Eu cand eram in clasa a XII-a am vazut din tramvaiul 41, pe la lacul Ciurel, o tipa bine, intr-un BMW ultimul tip la vremea respectiva, care conducea cu un bebe f mic pe bratul stang. Stiu ca am ramas socata, desi la 18 ani nu prea le aveam eu pe astea cu bebeii, dar mi s-a parut ceva tare ciudat si periculos

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monvas - in primul rand sa stii ca am ras citind mesajele tale de era sa-l trezesc pe Godzila - a se intelege Bogdanel care este infundat pe nas si trage cate o repriza deplans la fiecare somnic

2. m-am stresat rau citind cat mananca Cris, pai eu daca ii basculez 200 la o masa sunt fericita. Dar mananca des - cam la 2 ore ii dau cate ceva - m-am scos?

3. termometru - eu am rectal digital. Unul luat din farmacie, nu scump. Ma indoiesc ca i-a tinut kk de cald lui Cris, poate mai bine iei altul.

3. da, sunt in Bucuresti, ne vedem?

4. Da, Bogdanel merge de-a busilea - ca piciul lui Mababei, deja se oftica sa-l tin numai intr-o camera dar in rest am gresie/parchet si parca e cam rece sa-l las. Se ridica si in picioare la tarc si face pasi in laterala. Deja stie sa se si lase usor in fundulet, nu-si mai da drumul ca un sac de cartofi . Daaaarrrrrrr nu ma invidia, ca sunt rupta de oboseala, eu am crezut ca vor creste si devine mai usor dar e pe dos

5. carnita de vita - eu ii dau si ii place mai mult decat cea de curcan. De pui nu-i dau. Poate cand vom aduce de la tara. O amestec cu morcov&telina&orez si mananca fara probleme. Cand se poticneste ii mai bag o lingurita de iaurt si mergem mai departe

Aris, legat de scaunul de masina, noi avem unul de la Te@m 70, este de la 0+ - are o chestie care se scoate cand creste bebe - ca sa ramana scaun pentru copil pana la ... nu mai stiu, dar oricum mare. Ma uit si revin. Oricum noi il folosim in paralel cu scoica, este ok pana cand va avea bb 13 kg.

Am mai vrut sa scriu ceva dar si asa m-am lungit

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

OLI, eu ii dau gutuie amestecata cu mar copt, para, branzica si cereale. Ii place. In afara de mar, para si gutuie, nu prea mai sunt fructe de sezon. Nici piersici nu mai sunt, nici prune...

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Provista bine ca mai esti si tu p-aci ca aveam impresia ca vorbesc singura

Ca zicea Cativ de sotz. Al meu e paranoic cu bagatul in gura: nu-i da telefonul ca-l baga-n gura, nu-l lasa sa bage-n gura jucaria aia ca a cazut pe jos Voi le dati copiilor jucariile care cad pe jos, chiar daca le baga-n gura? Io ma gandesc ca intr-o luna o sa stea in picioare si apoi isi baga picioarele-n gura, deci tot acolo ajung.

noi nu avem stress de genul acesta... sa nu ii dam tel, telecomanda, jucarele cazute pe jos in casa... noi cand eram mici ne jucam cu put za-n pamant si nu aveam nik.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Da, asta era! De jucarii cazute pe jos. Si noi i le dadeam inapoi fara sa le mai spalam, ca as fi cedat nervos altfel, arunca orice ii dadeam. Acum ca sta pe jos e mult mai usor

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Incep cu veste buna, cea mai buna: Alex nu mai are hematomul de la ventriculostomie!
In curand (cateva zile adica) va putea parasi spitalul (ca a facut deja depresie de stat in spital) dar va veni zilnic inapoi pt programul care il are (aici fac instructie mai ceva ca in armata).
Vestea proasta: Luana a cazut iar din pat, apoi a plans regulat din 2 in 2 ore. Dr neuro mi-a zis ca ar fi bine sa o examineze (oricum e topit de dragul ei... nu va mirati, nu?), chiar daca nu are alte simptome ca voma, febra, somnolenta, nu e ok ca a tot plans. Posibil sa se fi speriat, dar oricum o duc in vizita la spital.
Asa ca: AVETI GRIJA DE , ca de acum sunt nazbatiosi, si se poate intampla si ceva rau. nu vreau sa sperii pe nimeni ca sunt eu speriata de toate probleme astea neurologice, dar mai bine sa previi.
Va pup si las adresa ultimelor poze (pt cine nu le-a vazut in picasa deja)

Luana1 si Luana2

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Multa sanatate lui Alex !!! Luana e superba !!! si proaspat coafata in poze !!!
Imi pare rau pt cazatura , sa fie totul bine !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Ayla, multa sanatate si din partea noastra!

Cat despre Luana, nu te plangeai tu candva ca nu are perisor? Ia uite ce freza cool are acum!!!

(09.03.2009)

Mergi la inceput