Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 16
cativ13 spune:
Pisik, sa nu te mai prind ca te plangi! puiul tau e cuminte, normal dezvoltat, e superb!

Cum se joaca ea si tage de toate cele! By the way, de unde achizitionez si eu o carte ca a voastra? Maimuta e mare fan carti si nu as lasa-o sa le distruga...nici nu le-a citit inca...poate ii plac

Saby, imi pare tare rau pt Maia ta...sper sa se faca bine
mami de Silvia Ioana
Pisik06 spune:
MONNVAS, da, acu' judecand "la rece" e un copil cuminte si dezvoltat ok per ansamblu, doar ca e f lenesa, ca si Chiscutza al tau. Daca ii ascund o jucarie nu se oboseste sa o caute, ea ridica paturica sa o bage in gura, nicicum sa caute jucaria, se multumeste sa se uite pe sus, isi gaseste ea de lucru.
Nu mai zic daca o pun pe burtica si o jucarie in fata, la distanta. Se uita, intinde manuta si daca vede ca e complicat isi face de lucru cu suzi, cu lantisorul 
Suzi zici? Ohooooo, si ce mai fan suntem. Cred ca fanul numarul 1. Suzi calmeaza orice oricand (mai putin crizele alea mari de urlete), e buna si la plictiseala si ca jucarie si la somn, suzi rulez
. Serios vorbind, nu prea imi place dependenta asta, dar ce sa fac? Deocamdata sper si eu sa nu se marite cu suzi in gura![]()
O sa cobor patul, ca nu stii cum o apuca, desi vad ca momentan e cuminte si pe masa de infasat, nu e genul "demolator". Momentan....
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
monica - oooofff bine ca m-ai intrebat din nou. de 3 ore imi bat capul cui trebuia sa raspund si ce...ca stiam singur ca trebuia dar uitasem complet si mi-era o leneeee sa iau iar pagina cu pagina![]()
pai il pun pe spate,ii tzin picioarele flexate cu o mana si vorbim...radem...ii fac "prrrr"pe burta goala...il pupacesc si gata. maxim un mic jumate e nevoie. de cand am vazut ca termometrul de ureche deshi era o super marca mie imi indica 35,6grade si cel cu mercur ma considera totusi om si nu reptila si imi arata 36,8 am zis gata cu electronicele.
pisik - patul jos rapid!!! are monica dreptate. o data daca ii vine ideea jos o gasesti.
iar sunteti mucioshi? oooff. la noi acum atrecut cat de cat si stau cu ochii pe el ca pe butelie,macar o saptamana sa reziste nemucit sa ii fac si eu vaccinulele alea. nu stiu zau la iarna cum o sa fie.
chiar,al meu cand il scot acum la frig ii dau lacrimile. la voi e la fel?
25 martie 2009
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 MONNVAS, da, acu' judecand "la rece" e un copil cuminte si dezvoltat ok per ansamblu, doar ca e f lenesa, ca si Chiscutza al tau. Daca ii ascund o jucarie nu se oboseste sa o caute, ea ridica paturica sa o bage in gura, nicicum sa caute jucaria, se multumeste sa se uite pe sus, isi gaseste ea de lucru.Nu mai zic daca o pun pe burtica si o jucarie in fata, la distanta. Se uita, intinde manuta si daca vede ca e complicat isi face de lucru cu suzi, cu lantisorul Suzi zici? Ohooooo, si ce mai fan suntem. Cred ca fanul numarul 1. Suzi calmeaza orice oricand (mai putin crizele alea mari de urlete), e buna si la plictiseala si ca jucarie si la somn, suzi rulez . Serios vorbind, nu prea imi place dependenta asta, dar ce sa fac? Deocamdata sper si eu sa nu se marite cu suzi in gura Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisik06 spune:
CATIV, carticica am comandat-o odata cu centrul de joaca de la www . toyz . ro. A fost vreo 26 ron parca. Vreau si eu sa ii mai iau, zicea Aris ca se gasesc in DM, in Auchan.
ARIS, la frig nu i-au lacrimat ochisorii, in schimb in ultima vreme e f sensibila la aerul din hipermarket. Cum intram, cum i se inrosesc ochii si se umfla un pic. Am zis ca o sa evitam o perioada hipermarketurile, pe cat posibil
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
petrean spune:
ah..si sa va spun ce mi-a mai spus dr..pe langa ca sa nu-i dau ceai de menta, tei cand ii dau oscilo?neaparat.d.c il dizolv..il lingurita de plastic..nu metal!!!(inox..nimic)
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
auziti,azi dimineata la radio a fost anuntat de catre soferi ca au observat o femeie la volanul unei mashini cu un bebelush in brate

cate femei inconstiente pe lumea asta.
ei,macar ai vostri se linishtesc cu ceva(suzi sau deget)al meu nu e fan nici al suzei dar nici al degetului
pisik - trebuie sa intru iar in poze sa caut si filmul cu catelul...nu am stiut de existenta lui
25 martie 2009
saby spune:
Aris am luat pana la urma Physiomer spray cu apa de mare si batista bebelusului cu care am aspirat mucisori si au iesit muuulti, dar cel mai tare a fost ca Maia nu a plans absolut deloc, ea care la pompita sau betisoare facea un adevarat circ.
Mona, acum ce sa fac ca i-am dat deja un tub de oscilo in ceai, nu cred ca pot sa-i mai dau unul diseara, cred ca e prea mult, oricum acum i-a scazut febra, de fapt nu mai are deloc, rectal avea 37.2, deci e ok, dar daca diseara imi mai face o sa-i pun supozitor cu paracetamol.
Multumim mult fetelor pt sfaturi 
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
cativ13 spune:
Trebuie sa fac neaparat un drum pana la Auchan
Tot umbland pe goagal, am gasit siteuri cu hainute tricotate pt bebe. acum ma gandesc daca sa ma apuc eu sau sa o rog pe mama sa inceapa sa croseteze...
mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
stiu ca aici s-a discutat ca e mai bine sa paseasca cu piciorul gol,dar eu i-am luat nishte ghetutze de la ortopedia si vad ca acum calca mult mai rar pe farfuri. paseshte mult mai corect. pt cele interesate![]()

25 martie 2009