Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 15
simplyana_m spune:
Antonia si Iulia, bebeluse de IliesClara
Maria Teodora, bebelus de bubu_tea
LMA puisorilor Luca pt ziua de ieri 

si tuturor sarbatoritilor din ultimele zile.
Am tot citit si n-am apucat sa mai si scriu. Nu-mi mai amintesc mare lucru, ca vroiam sa spun o gramada...dar incerc.
Am vazut o multiiime de bebici bestiali, 

pe toti la gramada si separat.

Ayla,
pt vestile bune. Sotul tau e un sensibil-curajos, nu multi barbati indraznesc sa vorbeasca despre sentimentele lor, mai ales sa exprime ganduri atat de delicate... Ai vazut ultimul "Ice Age"? (guys don't "talk"
). Multe 

.
Pisigri, s-a confirmat giardioza? Daca era vb doar despre eozinofile, nu putea sa fie si vreo alergie?
sa fie bine pisilinca. Si multumim pt cearceaful de gimnastica, vorba Olgai.
A propos de alergii, ultima data ma laudam la voi ca i-am dat piticului peste si astept reactia. A facut niste bubite - 5 la numar, doar pe-un obraz. Asa ca mai mancam peste... la anu'. Carne de vita mananca cu placere ( mai ales supa de vitel
)de o luna incoace si n-a patit nimic.
dyana, felicitari mutunelului rediversificat! Chestia cu apa in timpul mesei o stiam si eu, dar nu m-am gandit sa zic...Si in aceasta ordine de idei, pentru fetele care se lupta in continuare cu bebei mofturosi, sa testati si temperatura pireului, nu doar gustul, consistenta, etc. Luca meu nu mananca pireul cald. Si supica nu o bea rece. ![]()
georgiana, sa-ti de DD sanatate fizica, asa cum ai psihica.

bebei muciosi: ca sa nu patiti ce a patit Bogdana cu Andrei si Monnvas cu Chishcutza ei, daca nu-i eficienta batista bebelusului, nu lasati mucisorii in gatut multa vreme. Mergeti la un ORL sa-i aspire cu aspiratorul profi. Nu cred ca e nevoie de trimitere si costa 10 lei. Cand a fost mucios "lucuriciul" meu, la aspiratie a umplut 50cm de furtun gros cat degetul aratator (eu il curatasem acasa cu "batista"), iar a treia zi nu mai avea nici urma de mucisori. In conditiile in care ne luptam cu ei de o saptamana si ceva. 

sa treaca.
http://www.lucamic.blogspot.com/
saby spune:
Eu i-am pus cateva picaturi de lamie in ceaiul de azi, iar osscilo i l-am pus in 20ml cei de musetel, oare e ok?
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
petrean spune:
Saby..oscilo un tub odata?nu e cam mult?stiu ca eu le-am dat bebeilor jumatate de tub...in 3 reprize..adik de 3 ori pe zi..si ei il iau asa..direct sub limba![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean saby, vibrocil, pivalone sau humex picaturi..sunt de f mare efect. Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Multumim
, acum am trimis la farmacie dupa batista si ceva picaturi sa vedem, of si am avut atata grija cu mucisorii tocmai in ideea de a nu lasa deloc in nasuc o curatam usor cu betisoare si ser in fiecare seara dupa baita, dar vad ca nu am scapat nici noi de putina raceala.Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
| citat din mesajul lui petrean Saby..oscilo un tub odata?nu e cam mult?stiu ca eu le-am dat bebeilor jumatate de tub...in 3 reprize..adik de 3 ori pe zi..si ei il iau asa..direct sub limba Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
A ce bine ca poti sa-l dai direct
, da l-am pus in bibe dar nu il bea pe tot ca nu vrut asa ca l-am mai amestecat cu ceai si il dau sa-l bea pe parcursul zilei.Sabina mamica fericita de
aris26 spune:
saby - eu ash zice totusi sa nu ii dai picaturi care contin antihistaminice si steroizi fara recomandarea unui medic pediatru.
despre oscilo,stiu ca e bine sa nu consumi alte lichide sau mancare imediat dupa sau inainte de administrare. incearca sa faci o pauza de 30min macar
25 martie 2009
Pisik06 spune:
Neatza pe la pranz
, ca deh, fata mea a dormit de la 6,30 pana la 10:40
, sa o deochi nu alta. asa am prins si eu somn pana la 9:45. Boierie taica, nu gluma!
LA MULTI ANI bebeilor ANTONIA si IULIA si MARIA TEODORA
ARIS
, na ca acuma sunt ca in povestea cu lupul la oi, nu?
Da sa stii ca acuma a fost de poza, de regula u e chiar atat de cooperanta
.
Ati vazut si filmuletul cu catelusa mamei? E tot acolo. Va prapaditi de ras numa de rasul Anei![]()
Si Ana e mucioasa in ultimul hal. Aseara a avut 37,8, nu i-am dat nimic si azi vad ca si-a revenit, a avut cam 37,5.
Dar mucisorii sunt in floare. Am vb cu doctorita, ca maine trebuie sa ii duc proba din nas sa vedem daca am scapat de hemofilus si mi-a zis ca maine dupa ce ii iau proba sa ii mai pun ophtamesone, ca prefera decat sa o aspir f des (ea mereu mi-a zis ca aspiratul des irita nasucul si produce si mai multi muci). Mi-a zis ca in spital e jale si ca daca Ana nu e mai rau de-atat e de preferat sa nu o aduc sa o vada, ca e plin de copii bolnavi
Azi o tin in casa ca bate un vant groaznic afara si nu cred ca i-ar face bine la nasul ei.
Of, oare toata iarna o sa o tinem asa, sa "muciosim" tot forumul de la atitia mucosi?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui saby Neata!!! Pitica me ne-a trezit azinoapte pe la 3 mucioasa, iar dimineata avea febra 38 luata rectal, este febra asa-i???? I-am dat osscilo, i l-am pus in putin ceat si i l-am dat cu biberonul dar nu am reusit sa o fac sa-l bea pe tot, ce asi putea sa-i mai dau???? Pt. mucisori ma duc acum la farmacie sa-i iau batista bebelusului ca noi pana acum ne-am descurcat foarte bine cu pompita, betisoare si ser dar acum nu mai merge, ca e atat de mucioasa si sunt undeva inauntu rau. Ce picaturi sa-i pun? Raman pe ser sau sa-i iau altceava? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
E febra. Incearca Panadol baby. Dar mai bine vb si cu dr.
Ser mult sau apa de mare.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Saby nu in ceai de musetel, zicea si Aris mai devreme, in ceai de altceva sau in putin laptic nu se poate? Io stiam ca trebuie dizolvat in cat mai putin lichid, io il puneam in 3 ml apa si apoi cu seringa de Panadol i-l dadeam, era cam circ, dar macar il lua tot.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Pisik clar venim in petit! Mai, si tu si Aris vreti bataie, da? Pai puneti filmuletze de-astea indecente pentru muritorii de rand! Auzi tu, 11 minute de joaca singurica!
Amu serios vorbind, chiar tre' sa dai patul jos, ca poate ii da prin cap sa se aplece peste margine si te inscrii si tu in galeria cazutilor in cap. Hmmm, si vad ca si voi sunteti fani suzi, si al meu cum o vede cum haaaap, nu se refuza niciodata! E superhaioasa cum se chinuie sa bage suzi in guritza :)
Aris tot nu m-ai lamurit cum il convingi pe Vitamina sa sada cu termometrul in popou.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!