Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Incep cu veste buna, cea mai buna: Alex nu mai are hematomul de la ventriculostomie!
In curand (cateva zile adica) va putea parasi spitalul (ca a facut deja depresie de stat in spital) dar va veni zilnic inapoi pt programul care il are (aici fac instructie mai ceva ca in armata).
Vestea proasta: Luana a cazut iar din pat, apoi a plans regulat din 2 in 2 ore. Dr neuro mi-a zis ca ar fi bine sa o examineze (oricum e topit de dragul ei... nu va mirati, nu?), chiar daca nu are alte simptome ca voma, febra, somnolenta, nu e ok ca a tot plans. Posibil sa se fi speriat, dar oricum o duc in vizita la spital.
Asa ca: AVETI GRIJA DE , ca de acum sunt nazbatiosi, si se poate intampla si ceva rau. nu vreau sa sperii pe nimeni ca sunt eu speriata de toate probleme astea neurologice, dar mai bine sa previi.
Va pup si las adresa ultimelor poze (pt cine nu le-a vazut in picasa deja)

Luana1 si Luana2

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

MONICA parca te plangeai ca Luana nu are par......Imi vine sa o mananc

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca eu bantui prima pe forum, ca mi-a dat pitica trezirea, a papat si acu doarme.

Pusesem ceva la incarcat aseara si vad ca am reusit, asa ca

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/11710#5394130848544280946 - asa ne jucam noi

si poze noi:http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/11710#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1810Aniv8Luni#

Am fugit in pat, poate mai prind o ora de somn

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inca unul si ma duc cred ca am umplut singura 2 pagini... cine-o avea rabdare sa ma citeasca?

Azi Cristi a stat in picioare pentru prima data nesustinut adica s-a prins el de canapea, iar io i-am dat drumul. Bine, n-a durat mininea decat 3 secunde, daaaarrrrr la cat de puturos e, tre' sa-l laud pentru orice prostie, nu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

bravoooo
poate o fi puturos cum zici tu, da-i hotarat voinicul mamii

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Incep cu veste buna, cea mai buna: Alex nu mai are hematomul de la ventriculostomie!
In curand (cateva zile adica) va putea parasi spitalul (ca a facut deja depresie de stat in spital) dar va veni zilnic inapoi pt programul care il are (aici fac instructie mai ceva ca in armata).
Vestea proasta: Luana a cazut iar din pat, apoi a plans regulat din 2 in 2 ore. Dr neuro mi-a zis ca ar fi bine sa o examineze (oricum e topit de dragul ei... nu va mirati, nu?), chiar daca nu are alte simptome ca voma, febra, somnolenta, nu e ok ca a tot plans. Posibil sa se fi speriat, dar oricum o duc in vizita la spital.
Asa ca: AVETI GRIJA DE , ca de acum sunt nazbatiosi, si se poate intampla si ceva rau. nu vreau sa sperii pe nimeni ca sunt eu speriata de toate probleme astea neurologice, dar mai bine sa previi.
Va pup si las adresa ultimelor poze (pt cine nu le-a vazut in picasa deja)

Luana1 si Luana2

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

ma bucur foarte mult!
recuperare rapida!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

maine facem si noi insfarsit vaccinul de 6 luni la aproape 7

pisik - pai bina mah...ne arati filmuletele astea si dup aia te plangi de Ana??? cine te mai crede?
f frumos se joaca si sta la fel de bine ca si mine in fund

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Pitica me ne-a trezit azinoapte pe la 3 mucioasa, iar dimineata avea febra 38 luata rectal, este febra asa-i????
I-am dat osscilo, i l-am pus in putin ceat si i l-am dat cu biberonul dar nu am reusit sa o fac sa-l bea pe tot, ce asi putea sa-i mai dau????
Pt. mucisori ma duc acum la farmacie sa-i iau batista bebelusului ca noi pana acum ne-am descurcat foarte bine cu pompita, betisoare si ser dar acum nu mai merge, ca e atat de mucioasa si sunt undeva inauntu rau. Ce picaturi sa-i pun? Raman pe ser sau sa-i iau altceava?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

picaturile nu merg inca,e prea mica. deocamdata poti folosi tot ser sau un spray cu apa de mare. bafta sa scapati repede

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata!!!
Pitica me ne-a trezit azinoapte pe la 3 mucioasa, iar dimineata avea febra 38 luata rectal, este febra asa-i????
I-am dat osscilo, i l-am pus in putin ceat si i l-am dat cu biberonul dar nu am reusit sa o fac sa-l bea pe tot, ce asi putea sa-i mai dau????
Pt. mucisori ma duc acum la farmacie sa-i iau batista bebelusului ca noi pana acum ne-am descurcat foarte bine cu pompita, betisoare si ser dar acum nu mai merge, ca e atat de mucioasa si sunt undeva inauntu rau. Ce picaturi sa-i pun? Raman pe ser sau sa-i iau altceava?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

25 martie 2009

Mergi la inceput

saby - poti sa-i mai dai vitamina c naturala. gasesti la farmacie nishte picaturi. se dau cam 8 picaturi/zi. oscilo e mai bine sa il dizolvi in apa,e dulce asa ca ar trebui sa-l bea. pune f putina apa in biberon ca sa fie mai ushor. daca ii dai oscilo sa nu ii dai ceai sau altceva care contine mentol. mentolul neutralizeza efectul homeopatelor. cam atat. hidrateaz-o cat mai bine,multa apa,ceai,sucuri

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

saby, vibrocil, pivalone sau humex picaturi..sunt de f mare efect.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna tuturor si scuzati ca dau buzna peste voi!!! sunt o mamica de mladite si mugurasi 2008 si vand niste haine de copii 0-4 ani! ma gande-am ca poate va intereseaza !aveti aiciuca pozici cu hainutele!!! multumesc mult si scuze inca o data! voua si copilasilor vostri!!!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput