LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

neata de la noi
Am intrat repede sa va updatez cu noile vesti: de 3 ore nu mai suntem in formula 2 in 1....; Azi noapte, in jurul orei 2:20 s-a rupt apa, la 3:30 eram la spital si probam niste contractii oribil de dureroase, iar la 5:05 am nascut un baietel brunetel de 3220gr, 50 cm, apgar 10 iar pana acum mi-am alaptat deja puiul....O sa va povestesc cand ma linistesc mai multe detalii. Va pup si merci de sustinere

Uau...I didn't see this one coming! Eu ma inarmasem deja cu rabdare, si deja ma consolasem cu ideea ca va trebui sa intru de acasa sa pandesc marea stire, dar uite ca baietelul tau brunet a avut mila de sufletelul meu curios.
Bravo amandurora si bun venit, Baietel Brunetel! Asteptam si numele acum.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Emma, poate fi si de la gradi, dar poate fi si oboseala. Sau poate un inceput de boala, cam asa era al nostru joi seara. Poate are o durere, crampe la burtica care dau irascibilitate sau poate vreo maseluta de iesit. Bubu s-a ales cu maseaua noua taman acum cat e bolnav, ii curg balutele din gura si e si mai marait. Multa sanatate va dorim.

Ne retragem si noi la nani, adica eu una sper sa beneficiez de asa ceva in noaptea asta. Noapte buna si linistita tuturor!

Betty, cred si eu ca esti emotionata, dar o sa fie bine maine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

da, mare dreptate ai. la variantele astea m-am gandit si eu. aseara s-a culcat la 8 juma, era f marait si se vedea ca e foarte obosit. noaptea toata s-a fatait, ne-a strigat pana la urma a dormit tati cu el si s-a trezit linistit la 7 a papat acasa ca ii era foarte foame (ceea ce m-a bucurat tare mult, sa-l vad ca mananca) apoi tati a plecat la serviciu si m-a grabit si pe mine sa plecam si noi la serviciu.

la gradi s-a marait putintel, dar cand am plecat m-am uitat pe geam si era ok, nu plnagea si statea linsititi pe scaunel. sper sa fie totul in regula. oricum aseara de cateva ori a tusit foarte urat. s-ar putea sa fie un inceput de raceala. vom vedea. cu kk, molicel dar nu diaree. sa vedem daca-si revine.

multa sanatate si voua!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Felicitari Betty! Multa sanatate si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ma bucur ca avem vesti mai bune de la Nana si Roxana - sanatate multa, sa se refaca puiutii cat mai repede !
ancasilv, probabil o sa va dea tratament mediul pediatru dupa ce faceti analize, sper sa scapati cat mai repede posibil de probleme.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaia, eu zic ca merita efortul cu dezobisnuitul, cel putin de bibe. Trei luni e mult timp pentru ei, si oricum, bebe va sta (hopefully) la san. Si cu scutecele eu zic ca evolutia nu e legata de bebedoi, ci de evolutia lui personala. Si noi stam fara scutec, dar kk tot in chiloti facem. Si nu tine de vointa, ca bietul copil vrea, se vede, dar nu reuseste sa-l tina pana la locul cela

Da, cu biberonul cred ca ma mobilizez, el oricum bea peste zi la gradi lapte din cana dupa fiecare masa (finlandezii au ciudatul obicei sa manance de pranz si apoi sa bea lapte in loc de apa), deci de lapte nu va duce lipsa. In plus, bea si din pahar sau cana cu cioc, deci de vineri ii pun gand rau biberonului (ca sa mai cumpar niste cani cu cioc just in case si sa pot dormi sambata in cazul in care avem cantec in noaptea de dupa schimbare). La el biberonul de seara tine mai mult de rutina si comfortul lui.
Cu scutecul noi am mai exersat, dar se scapa pe el la un moment dat, desi il intreb din 10 in 10 minute de pipi sau kk. Si e greu sa lucram doar acasa, daca nu face si la gradi acelasi exercitiu, acolo il duc si la baie, dar nu stiu daca sunt dispuse sa il schimbe des de haine, ca de, au si ele un program. Dar ma gandesc la vanacta de Craciun, stam de pe 23 decembrie pana pe 7 ianuarie acasa, deci un bun prilej de exersat. Dar sunt de acord, tine de evolutia lui, el inca nu e pregatit (aseara a reusit sa ma anunte in timp ce facea kk, un mic pas inainte, ca pana acum era DUPA ce facea). De stat pe olita sau wc sta, chiar face daca ii vine, dar e greu cu tinutul asta...

Mergi la inceput

Multam Yaia! sa speram ca va fi bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ha,ha,ha, Yaia, ai picat extemporalul ...

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Oau ce m-ati emotionat...va multumesc frumos pentru majorete...

Sa va spun oare ca azi n-am avut stare si m-am dus la birou? Pe bebe junior l-am lasat la mama cu toate ca imi este f dor de el, asa ca maine de dimineata o sa vina cu el acasa.
Pe la 11 cred ca o sa plec la spital...deci atunci incep emotiile adevarate.

Betty78 37+

Deci cam in 2 ore incep emotiile adevarate...si vad ca ai 37+, deci nu o sa fie prematur. Super!

Hai Betty, hai bebe de Betty!

Nastere usoara si refacere rapida pentru amandoi, acomodare reusita pentru toti 4!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si [b]delfinas(a)

De ce picai? La pagina la care raspundeam eu inca nu nascuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
betty - felicitari. sa-ti traiasca micul brunetel, sa fie sanatos, la fel si tu!
rox, nana - multa sanatate puilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felicitari Betty sa va traiasca noul membru al familiei!sa fiti snatosi si sa va iubiti mereu.

Yaia eu una m-am chinuit degeaba cu renuntarea la scutec,nici acum nu vrea sa faca.La biberon noi renuntasem de multa vreme si nu si-a mai dorit dupa venirea Lisei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Merci Yaia de raspuns, gasisem si eu site-ul acela, dar cred ca o sa iau intii ceva medicamente sa scape de paraziti si pe urma il trec pe naturale. Era pea mare ca sa ma mai cpmplic cu tratamente naturale. Sint curioasa cind ma voi duce dupa=amiaza la medic ce o sa-mi spuna.

Oricum, nu e rau sa ii dai sa manance usturoi, eu de usturoi stiam de la mama mea si am vazut ca si pe net aveam tinctura de usturoi. Tudor chiar mai primeste usturoi sa mai manance din cand in cand, doar ca precautie, ca rau nu are cum sa-i faca, ajuta si la raceli, e antibiotic natural. La inceput noi i-am dat si am crezut ca o sa se strambe ca la lamaie, dar el a mancat un catel de usturoi gol, fara nicio problema. In plus, bagam mult usturoi la sosul de paste, mai bagam la chiftele...probabil de asta nu s+a stranbat, era obisnuit cu gustul (poate era inca de cand era in burtica, ca eu sunt mare fan mujdei.

Mergi la inceput