LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 21
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Multam Yaia! sa speram ca va fi bine! |
Asa va fi! Deja e pe drumul cel bun!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
urmychance spune:
Betty - felicitari! Sa va traiasca baietii si voi sa fiti fericiti! La multi ani pentru prima zi din viata brunetelului tau! Sanatate multa.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Yaia eu una m-am chinuit degeaba cu renuntarea la scutec,nici acum nu vrea sa faca.La biberon noi renuntasem de multa vreme si nu si-a mai dorit dupa venirea Lisei. |
Multam mult!
Deci in weekend incep operatiunea biberonul. Cu scutecul astept si evolutia lui.
Voi cum mai sunteti, japonicilor? In afara de lipsite de timp pentru forumeala si altele?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
rnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Despre scuetece si biberon (ca noi mai servim seara, inainte de culcare), vreau sa aud pareri de la voi, ca sunteti in aceeasi situatie cu mine. Are rost sa ma stresez sa-l dezvat acum, daca o sa aiba regres la venirea lui Bebedoi si o sa ne intoarcem la situatia de fata? Asta e dilema mea acum, nu stiu daca sa investesc efort in asta, ca daca scapam doar pentru 3 luni si apoi suntem inapoi in scutec si cu biberon, ce rost are? Stiu ca nu e musai sa regreseze la astea, dar ma gandesc daca merita efortul. Voi ce ziceti? Pe Gabriela nu o intreb, ca ea a scapat deja de scutec. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
noi am incercat sa scapam la alesia de scutec cand tudor avea vreo 2 luni, aproape am reusit, cu mult chin si multe explicati, dar apoi dupa vreo 2 saptamani de real succes, alesia a dat inapoi, acum nu spune nici cand face pipi, cu atat mai putin caca (face la olita daca o duc io, dar nu imi cere niciodata olita) sau imi spune cand deja a facut pipi(la un moment dat mergeam chiar si pe afara fara scutec, facea nani la amiaz fara scutec, dar acum.....)

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)