LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
La noi starea sanatatii s-a ameliorat, tusea ce il mai sacaie. Insa e tare plangacios si marait, arunca obiecte, nu ii intra nimeni in voie si nu ii place nimic.

Tare ma bucur, sper sa scapati repede si de tuse.
Si Tudor mai are episoade din astea, cred ca de la ultimele 4 masele care stau sa iasa, ca el bolnav nu a fost si sper sa nu fie nici pe viitor.
lui Bubu, sa se calmeze.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty sa fie bebe sanatos, refacere rapida si adaptare usoara lui Mario la noua situatie de fratior mai mare Sa va traiasca flacaul!

Erina, chiar i-a placut mult masinuta. Multumim mult.

Yaia, eu zic ca merita efortul cu dezobisnuitul, cel putin de bibe. Trei luni e mult timp pentru ei, si oricum, bebe va sta (hopefully) la san. Si cu scutecele eu zic ca evolutia nu e legata de bebedoi, ci de evolutia lui personala. Si noi stam fara scutec, dar kk tot in chiloti facem. Si nu tine de vointa, ca bietul copil vrea, se vede, dar nu reuseste sa-l tina pana la locul cela

Ma bucur tare ca bolnaviorii se simt mai bine.Pupam cei doi Andrei

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Hello!

I-a dat lui Andrei niste hidrasec si face o idee mai tarisor. dar se intampla ceva f ciudat#536; nu vrea sa manance, plange f des si mult timp de nu mai stim cum sa-l potolim.... am zis ca poate e f obosit cu trezitul dimineata si ca acolo doarme doar 2 ore...nu stiu. e irascibil si nu mananca. oare e de la gradi? cand intreb acolo imi serveste aceeasi placa: a mancat, a dormit.Ufff!

Poate fi si acomodarea cu gradi, dar eu i-as duce si o mostra de kk la analize...acum ca citii de paraziti la Vladut...doar ca sa elimini varianta asta.
Sanatate multa si zile calme in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Oau ce m-ati emotionat...va multumesc frumos pentru majorete...

Sa va spun oare ca azi n-am avut stare si m-am dus la birou? Pe bebe junior l-am lasat la mama cu toate ca imi este f dor de el, asa ca maine de dimineata o sa vina cu el acasa.
Pe la 11 cred ca o sa plec la spital...deci atunci incep emotiile adevarate.

[b]Betty78 37+

Deci cam in 2 ore incep emotiile adevarate...si vad ca ai 37+, deci nu o sa fie prematur. Super!

Hai Betty, hai bebe de Betty!

Nastere usoara si refacere rapida pentru amandoi, acomodare reusita pentru toti 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ha,ha,ha, Yaia, ai picat extemporalul ...

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Oau ce m-ati emotionat...va multumesc frumos pentru majorete...

Sa va spun oare ca azi n-am avut stare si m-am dus la birou? Pe bebe junior l-am lasat la mama cu toate ca imi este f dor de el, asa ca maine de dimineata o sa vina cu el acasa.
Pe la 11 cred ca o sa plec la spital...deci atunci incep emotiile adevarate.

Betty78 37+

Deci cam in 2 ore incep emotiile adevarate...si vad ca ai 37+, deci nu o sa fie prematur. Super!

Hai Betty, hai bebe de Betty!

Nastere usoara si refacere rapida pentru amandoi, acomodare reusita pentru toti 4!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si [b]delfinas(a)

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Si verisoara mea avea DNP-ul in noiembrie dar a nascut astazi un baietel perfect sanatos!!! Sa ne traiesti Teodor Emil!!!

Sa va traiasca sanatos si fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ancasilv, sa stii ca atunci cand i-am descoperit lui Alex oxiuri, brrr, ce frica mi s-a facut, l-am trimis urgent pe tati la spiatl, la urgente, la care acolo ni s-a spus, cu astfel de probleme sa va duceti la pediatru, nu e problema de urgente. Trebuie facuta coprocultura, si cu un tratament se rezolva!Dar e un tratament de lunga durata, maini curate, unghiile taiate cat mai scurt, ca al nostru isi rodea unghiile si de aceea s-a pricopsit.
Succes si sanatate!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Betty ! Ce veste minunata ! Sa-ti traiasca brunetelul, sa fie sanatos si papacios, sa va bucurati de el, iar Mario sa nu incerce sentinemte de gelozie...
Refacere usoara - cred ca asa va fi, vad ca stai foarte bine cu moralul, asa cum a remarcat si Erina faci sa sune totul asa usor...
Cum il cheama pe bebe ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Merci Yaia de raspuns, gasisem si eu site-ul acela, dar cred ca o sa iau intii ceva medicamente sa scape de paraziti si pe urma il trec pe naturale. Era pea mare ca sa ma mai cpmplic cu tratamente naturale. Sint curioasa cind ma voi duce dupa=amiaza la medic ce o sa-mi spuna.

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Am o aciditate care ma tine treaza (deh, mi-a trebuit sa fac clatite seara!

Picio, sper sa scapi de aciditate!
Si cand o sa mai stai treaza, desi sper sa nu ai motive, sa te gandesti cum schimbati site-ul, ca sa-l faceti pentru 2. Eu abia astept modificarile.

Mergi la inceput