LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 18
betty78 spune:
neata de la noi
Am intrat repede sa va updatez cu noile vesti: de 3 ore nu mai suntem in formula 2 in 1....; Azi noapte, in jurul orei 2:20 s-a rupt apa, la 3:30 eram la spital si probam niste contractii oribil de dureroase, iar la 5:05 am nascut un baietel brunetel de 3220gr, 50 cm, apgar 10 iar pana acum mi-am alaptat deja puiul....O sa va povestesc cand ma linistesc mai multe detalii. Va pup si merci de sustinere
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ancasilv spune:
Heiiii, FELICITARI!!!! Cu ce veste buna mi-am inceput ziua! Sa fiti sanatosi amindoi! Sa va ajute DD sa aveti o viata frumoasa toti 4!Va imbratisez!
anca si Vladut... 06.10.2007
alinkav spune:
Tocmai ce ma pregateam sa pun niste majorete!!![]()
Betty, felicitari!Sa-ti traiasca brunetelul, sa fie sanatos si mancacios!!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Buna dragele mele! Ce mai faceti? Am vazut poze de la petrecere, mi-au placut toti participantii, mamici, tatici si pici. Imi pare rau ca nu am ajuns si noi, dar am avut un deces in familie si nu mi-a mai ars de distractii. Asa se intimipla mereu cind planuiesc ceva cu mult timp inainte. Niciodata nu iese. Ies doar chestiile spontane. Asta e, sanatosi sa fim ca avem cind sa ne mai vedem. In alta ordine de idei, m-a sunat soacra-mea acum sa-mi spuna ca Vladut a tras un pirt in somn si i-a iesit un limbric . oare daca ma duc cu el la spital ma baga in seama sau astept pina miine cind e medicul de familie sa iau o trimitere la coproparazitologic? Voi ce stiti? Dar tratamente naturiste pt problema asta stiti, ca din ce am vazut pe net se dau tot felul de pastile care iti cam omoara ficatul. Offf, asta imi mai lipsea acum.Astept vesti. va pe toate! |
Eu stiam de usturoi, ia uite si aici:
http://www.naturaplant.ro/tratamente.php?idp=55&start=0
Numai sa mergeti la medic, sa fiti siguri ca sunt limbrici si nu alti paraziti.
Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Erina spune:
| citat din mesajul lui betty78 neata de la noi Am intrat repede sa va updatez cu noile vesti: de 3 ore nu mai suntem in formula 2 in 1....; Azi noapte, in jurul orei 2:20 s-a rupt apa, la 3:30 eram la spital si probam niste contractii oribil de dureroase, iar la 5:05 am nascut un baietel brunetel de 3220gr, 50 cm, apgar 10 iar pana acum mi-am alaptat deja puiul....O sa va povestesc cand ma linistesc mai multe detalii. Va pup si merci de sustinere Betty78 37+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Ce veste minunata!!!
Felicitari Betty

, sa va traiasca baietelul sa fie sanatos si norocos!!!P.S> mami esti super, faci ca totul sa sune asa usoar si natural!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
17+L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Andrei e parca mai bine, la modul ca nu a mai facut febra mare ci doar 38. A inceput sa fie mai vioi insa, cum era de asteptat, din lac in put, adica a dat in diaree. Asa ca l-am trecut la regim. Revin cu vesti. |
Tare ma bucur ca a trecut febra mare, de acum e pe panta ascendenta. Trece ea si diareea, cu regim.
Fluturasului, sa se faca bine repede-repede!===============================================
alinkav spune:
Ma bucur sa primim vestile bune de la puiutii bolnaviori!
Erina, trebuie sa fii certata rau!Cum sa fii batrana?Tocmai de pe fata ta nu se citeste batranete...si cred ca nu se va citi prea curand!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
Dragi mamici va doresc o zi buna!!!
www.youtube.com/watch?v=i13HU0A1b_c&feature=related" target="_blank">Iris-Ultima toamna
P.S. Am fugit sa fac asa vreo 3 clatite-Piciulika
!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
17+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Si noi speram sa scapam de pampers pina la venirea bebelusului 2. |
Despre scuetece si biberon (ca noi mai servim seara, inainte de culcare), vreau sa aud pareri de la voi, ca sunteti in aceeasi situatie cu mine. Are rost sa ma stresez sa-l dezvat acum, daca o sa aiba regres la venirea lui Bebedoi si o sa ne intoarcem la situatia de fata? Asta e dilema mea acum, nu stiu daca sa investesc efort in asta, ca daca scapam doar pentru 3 luni si apoi suntem inapoi in scutec si cu biberon, ce rost are? Stiu ca nu e musai sa regreseze la astea, dar ma gandesc daca merita efortul. Voi ce ziceti? Pe Gabriela nu o intreb, ca ea a scapat deja de scutec.
===============================================

. oare daca ma duc cu el la spital ma baga in seama sau astept pina miine cind e medicul de familie sa iau o trimitere la coproparazitologic? Voi ce stiti? Dar tratamente naturiste pt problema asta stiti, ca din ce am vazut pe net se dau tot felul de pastile care iti cam omoara ficatul. Offf, asta imi mai lipsea acum.