LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ana, micutul accidentat!Sa-i treaca repejor buzita!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, cam tacuta azi! Treaba multa?

Erina, mi-a placut mult tinuta voastra de la petrcere! Si noi suntem fani mov, mare parte din garderoba Sarei e e nuante de mov! Tu arati asa cum au spus fetele, radianta si infloritoare!

Roxana, ce bine ca vestile voastre sunt mai bune!

Carpatina, la voi? Toate bune?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Piciulika, site-ul lui Michael e super frumos si bine aranjat, e o placere de ciitit!Iar Micha e un frumos, are cu cine semana!

Sabina, succes si tie in viitoare proiecte!Sa iasa tot cum iti doresti!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Yaia draga, vad ca mamiferutzele noastre sunt tractoriste amandoua. Plus fascinatzia pentru bancu' de lucru - al meu are la Tagesmami - mari mesteri mari...
(Avem si noi doua multe similitudini... cred ca ar trebui sa ne studiem mai indeaproape? Vreo vizita la un topogan de apa langa Zürich, ceva?! )
Am vazut ce frumooos era/e si ce "ten" avea pe tort! Fain-fain-fain, totul! Felicitari, mamico! (P.S. iti sta bine in rosu!)
Sarcina usoara in continuare si sa ne zici de vezi vreun ciucurel la urmatorul control . Tunsu' feltunsu + rotunda lui mama pupa Delfinasii si parintzii.

Tractoriste, gunoiere, mecanice de "tenu-vagonu", nino-nino-iste, macaragiste...tot ce are motor si bazaie tare...stai...poate nu sunt mamifere, ci niste insecte...libelule cu motor imi vine acum in minte...
(Sa stii ca am o pereche si jumatate de prieteni din timpurile studentiei acolo si i-am vizitat in 2007...si as vrea sa plecam undeva cateva zile inainte de Bebedoi...poate Zurich e o varianta, ca imi sunt asa de buni prieteni, ca-mi permit sa ma invit la ei si poate asa studiem similitudinile "mai indeaproape"...dar nu promit nimic! Asta ca sa nu ma tragi de urechi de nu iese planu', ca nu e concediu ramas...deloc...)
Multumim mult! Urmatoarea eco e pe 100 noiembrie...mi se pare ca mai e asa de muuuult...
Pupam Cashcavalitzii...sau sunteti Cicolatzitzi?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, cam tacuta azi! Treaba multa?

Multa, ca nu a binevoit sa se faca singura...si o saptamana si jumatate de recuperat...nu chiar, ca am avut si inlocuitori, dar...treaba e intotdeauna si asta e bine, macar de lucru sa fie si bani!

Si am citit si cu sufletul la gura si nu am raspuns mult ca voiam sa vad cum se simt cei doi Anrei...vad ca Bubu e mai bine, sper ca si Fluturasul a scapat de ce era mai greu...offf!
Sanatate multa, Bubu si Fluturas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Urmatoarea eco e pe 100 noiembrie...mi se pare ca mai e asa de muuuult...

Mah, ce tip de calendar folosti voi acolo?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

De cand am auzit de "proba cu inghetata", eu si Ioana ne antrenam zilnic in vederea participarii la Olimpiada. La cat de temeinic am studiat cred ca suntem gata pentru Campionatul European..

Mare om asta de-a inventat inghetata dom'le!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Urmatoarea eco e pe 100 noiembrie...mi se pare ca mai e asa de muuuult...

Mah, ce tip de calendar folosti voi acolo?

Eu am ce am cu suta asta...poate nu oi atinge-o la kg...ca si in mesajul pentru petrecere, in loc sa sriu 1000 (mie) am scris 100 (suta). Acum am fost mai generoasa...
Dar vad ca si tie ti-e foame...o felie de gouda goala? Asta snackuiesc eu amu la birou...Ce ti-e si cu gravidele astea, dom'le!

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele de la petrecere (mai putin cele de la Dl. Bobo, pe alea numai de acasa), foaaarte frumos! Ce copii mari avem!

Mergi la inceput

Nana, cum se mai simte fluturasul?Sper ca e totul bine la voi!

Alina,

Mergi la inceput