LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 14
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Slippers, voiam de mult sa scriu ca nu-mi iese din cap desenul Veveritei pentru Zana Maseluta. Super! (Apropos: nu de mult s-a intors pachetelul cu cioco pentru Veveritza - cica nu a fost ridicat.(?) Pacat. Acuma, dupa jumate de an, musai sa mancam un kil de cioco singurei?) Succes cu proiectul - suna fff bine si ...misterios! Sa ne mai zici, ok? ![]() Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
He, he... mai stii bancul cu Mos Craciun si Posta Romana pe care mi l-ai spus la un moment dat? E mai mult decat aplicabil
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Pentru fetele care nu au reusit sa vada pozele de la Bobo: Sunt in mail-ul comun, trimise prin transfer.ro. Trebuie descarcata arhiva pentru a putea fi vazute.
Inca o data multumiri Bobo si Bernix. 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Proiectul nu e un mare secret, doar ca inca n-a prins o forma "prezentabila", sub forma de site si tot restul. E vorba de un proiect (pilot deocamdata) de educatie si constientizare pe teme ecologice si de reciclare in gradinite si scoala primara. Cu concursuri, premii, etc. E mult de alergat, sunt multe persoane de contactat si cel mai greu e cu sponsorii. Dar e un proiect de suflet al nostru (si mai ales al husband-ului) si suntem pe drumul cel bun. Sper sa-i dam drumul in maxim o luna. Multumesc de incurajari
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Roxana_G spune:
Salutare. Am fost si noi la doctor, m-am ales cu medicalul pe 3 zile spre disperarea celor de la birou. Andrei e mai bine cel putin teoretic. Ma rog, si practic, insa nu stralucit. Inca tuseste latrator si plange, zice si el "aie titu" adica doare gatul. E marait saracul de el si il sacaie tusea, are ditamai cearcanele. Noroc ca a adormit acum, pare mai linistit, sa vedem cum si cat doarme. Alex e bine, la bunici azi si probabil de maine la gradi.
Annisia, bine ai revenit, pacat ca abia acum dupa party. Macar tu ai ratat din motive de bananaiala. Vazut poze, tare frumoase si tare chipes si nazdravan e Yanis. Vad ca s-a distrat la botez, dar si pe malul marii.
Luy, uite ca am trecut peste noaptea asta, eu sper ca greul s-a dus, de acum sa tot fie spre bine. 
Ana, foarte interesante planuri, nu ne povestesti mai multe?
S-a trezit, revin.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Nu prea mai pot sta, ma duc la datorie. Pe Sabina o sun eu, ca tot voiam sa ii mai zic cate ceva.
Mandarinutza, multumesc de info despre teatre, cele 2 din octombrie sunt mai vechi, dar din noiembrie venim.
Nana, cum sunteti azi? Va imbratisam. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Buan ziua si de la Cluj!!Ce poze frumoase am vazut! Ce copii si ce mamici, Domnule! Ptiu, ptiu!!!!
Nana, ce tare m-au intristat vestile voastre! Si sint asa furioasa pe dr vostri, nici chiar asa…Sanatate fluturasului, iar tie putere multa, e ingrozitoare senzatia asta de neputinta in fata suferintei puiului tau!
Vero, ce sa mai zic? Ca s-a zbarlit parul pe mine, vai, vai, pe sanatatea copiilor nostril!
Teodora, la Multi Ani pt Mihnutul scump si drag! Sa va traisca!
Luy, desi n-am fost prezenti fizic, cu sufletul am fost alaturi. Multumim din suflet pt tot efortul tau!
Vale, bune alegeri a facut fiul tau! Iar despre tine, si eu zic, grija mare si musai niste analize!
Roxana, prin ce treceti si voi, of, of!Sanatate multa lui Bubu! Am vazaut si eu la stiri despre valul de viroze si pneumonii si aglomeratia din spitale!Ma ingrozesc! Orice, numai copiii sa nu fie bolnavi!
Erina, auzisem si eu ca ar fi eficient tratamentul asta de imunizare! O sa ma interesez si eu serios vizavi de acest subiect!
Maria, sanatate si Teiutei!
Cecilia, si eu zic, sa mai consulte si alti dr, si bine ar fi sa nu se confirme.Cu siguranta asa va fi!
Sabina, felicitari lui Gheo, mare dreptate ai cu salturile astea, si eu observ la Sara perioade cu niste progrese uimitoare!
Ana, success cu proiectul!Pupam buzita sparta, si noi am reusit aceeasi performanta in weekend.
Annisia, La Multi Ani puiului tau! Tare imi lipsiti!
Ema, sa nu fie vreo enetroviroza, e tare la moda zielele astea!
[b]Picia draga, deci s-a bucurat ursuletul de odaia noua, ar fi fost culmea sa nu, la cat de frumoasa e! Cu scarita, chiar nu e de ras, mi se pare o idee buna! Am si vazut ceva de cumparat, pe net! Si cred ca pt el ar fi chiar intersant momentul escaladarii!
Despre noi acum, am avut weekend plin si pe drumuri, am dus bunica la Ludus, si am plecat la Deva sa luam a doua bucata de buni! Acolo, surpriza, reactia Sarei: plans serios si m-a luat de mana sa plecam acasa la Cluj(nu la Deba), era prima vizita dupa experienta cu pricina. Abia confirmarile repetate ca dormim impreuna si plecam apoi acasa la Cluj,au linistit-o! Apoi a fost fericita cu fetele, s-a jucat, a desenat, pictat, au facut party, ce sa zic,....de vis! Doar ca nu ma slabea o secunda! Saracuta!
Altfel bine, ne-am revenit, sanatosi, mai tusim rar, vorbim mult, cantam, dansam, e empatica si dulce, vesela si plina de viata! Ador sa o vad asa!
Eu cresc, bebelina misca si danseaza intruna, continuu sa pap zilnic cioco, nici nu m-am mai cantarit, sa nu am surprize
, mi-am refacut garderoba si starea de spirit, implicit!![]()
Cam atat despre noi, sa fie bine toti copilasii, sa nu mai auzim de boli si virusi, mama lor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
slippers76 spune:
Mandarinuta
multumim frumos pentru informatii. Suna tare bine programul de teatru de papusi, mai ales ca sunt piese care nu cred ca se joaca in teatrele "consacrate" din Bucuresti.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
betty78 spune:
Fetelor, revin cu vesti.....bebe ar mai sta la ghiozdanel, dar din pacate, doctoritza mea se teme de marimea uterului si de contractiile pe care le am non stop si ii este frica sa nu cedeze...asa ca maine dupa ora 14 o sa imi tin puisorul in brate...
Am venit acasa si Mario se pregatea sa plece cu mama, dar cum m-a vazut nu a mai vrut sa auda, s-a prins efectiv de piciorul meu si nu mai vroia sa imi dea drumul..cu greu am reusit sa il convingem si cum au iesit pe usa mi s-a rupt sufletul si am tras o portie mare de plans. O sa mai trec in seara asta pe la ea sa il vad apoi ii astept maine la spital....am mai multe emotii pentru Mario si cum il va primi el pe bebe, decat pentru nastere in sine.
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, ti-a povestit Ana tare bine si parerea mea e cam aceeasi. Romania nu e tara in care sa te bazezi pe un asemenea diagnostic. Conteaza mult in ce conditii s-a pus (vezi ca la noi se bazase strict pe M Chat si pe Portage), ce interese avea psiholaoga (si noi am dat peste una care ne tot chema sa lucreze cu ea), etc. Din pacate nu am intalnit un psiholog de copii bun sau pe care il recomand. Inteleg framantarea bietilor parinti, ca doar am experimentat o si eu, dar pe de alta parte merita sa mai vada si alti medici. |
Cred ca cumnata mea a dat peste un psiholog bun de copii si cred ca a fost acasa, in Onesti. Nepoata mea nu vorbea aproape deloc si nu baga pe nimeni in seama pana pe la vreo 3 ani, 3 ani si ceva. Au dus-o la medic si i s-a dat un tratament naturist, ceva pilule pe baza de plante, tratament care nu a durat mult timp. Si gradinita. Acum fata vorbeste de nu mai reuseste nimeni sa o faca sa taca pentru o clipa si e iseata foc. Normal, ca doar seamna cu matusa-sa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Vlad a reusit astazi sa-si sparga buza de sus. Nu e foarte rau dar e caraghios tare si il ustura cand mananca sau bea. Asa ca a nu mai vrea limonada. "Mami, nu mai viau imiadaaa" Noi o sa avem o saptamana foarte agitata. Incercam sa demaram impreuna cu niste prieteni un proiect semi-business semi-social cu implicatii ecologice. O sa fie mult de alergat si o gramada de lobby de facut. Sper sa iasa bine si sa va pot arata ceva frumos in maxim o luna. |
Pupam buza sparta a lui Imiadaaa-De ce? si tinem pumnii sa iasa proiectul bine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)