LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Mihnea Andrei, calaret papacios de mami mihailescu_teodora
Raul de mami ank83
Timotei de mami digutix!
Sa va fie vietile minunate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
aeperju spune:
Nu cred ca e de la dinti, ca are cam tot iesit. Doar daca mai e vreo masea ceva. Dar nu cred ca e prea mofturos.
Emma si Andrei (21.09.2007)
bernix spune:
Buna dimineata, multam de cafea!
Rox, Nana, sper ca noaptea a trecut cu bine, antibioticul isi face efectul si puii mici se insanatosesc!
betty, o o zi usoara sa ai, cu sau fara bb in brate!
slippers, bafta cu proiectul! Sa fie un succes si sa ne spui si noua despre ce-i vorba (mooor de curiozitate)!
Sabina, esti si tu alta secretoasa! Si straina pe deasupra, ca de la o vreme nu dai nici un semn. Nu ne vedem si noi la un ceai intr-o dupa-amiaza? (sunt invidioasa ca doar pe Roxana o inviti)
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
Sabina spune:
Bernix...f greu cu dupa amiezele, ca tre sa fiu acasa, sa studieze fata la pian.
As putea eventual lunea sau joia, cand are ea lectie si se mai apropie de clape abia seara, pe la 8.
ca sa intelegeti de suntasa rara avis, , uite, acum am luat hainele mele si a copiiilor de la mama si urmeaza sa pun niste maldare in dulapuri...e de groaza:)
N-am scaun de birou (apropos, ce-mi recomandati? ca sa nu ma doara spatele de la scris partituri sau la laptop), imi mai trebuie niste cutii de depozitare haine....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Neata!
Ne-a placut mult la party, a fost foarte placut si frumos!Acum dorinta mea ar fi sa reusim sa avem petrecere in fiecare an!
Luy, multumim si noi ptr organizarea ta prompta!

Roxana, iti multumim si tie, ca ai strabatut tot orasul ca sa ne aduci torturile!
Sper ca Andrei e mult mai bine acum!
Masina e super!
Ana, bafta in realizarea proiectului, sa se indeplineasca totul asa cum va doriti!
Imi pare rau ca nu a putut ajunge Prisi, abia asteptam s-o vad!
Vale, sper ca esti bine!Sanatate!
Betty78, asteptam vesti!
Mami Erina, arati super super bine, toata un zambet!Bravo!Si nu numai din cauza sarcinii, si anul trecut cand te-am vazut erau la fel de radianta!
Teo, si tu arati extraordinar de bine, emani mult optimism si fericire!
Aniast, abia astept sa ne dai vesti bune, zvelta si toata un zambet cum te stiam!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Bernix...f greu cu dupa amiezele, ca tre sa fiu acasa, sa studieze fata la pian. As putea eventual lunea sau joia, cand are ea lectie si se mai apropie de clape abia seara, pe la 8. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
... poate atunci intr-o luni sau intr-o joi, dupa ce termini cu aranjatul hainelor in dulap, reusim sa ne vedem. Io ies de la birou pe la 4 jumate - 5, de regula.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Piciulika spune:
Dragele mele
v-am urmarit din umbra si intuneric (nocturn) - dar nu am apucat sa scriu! Nu va mai spun la ce ritm traim si cu cate ne ocupam. Frumoase, in mare, dar tot e un stress continuu... (Atzi vazut ca eu de vineri va uram deja petrecere faina - eram defazata, ca-mi luasem liber si juram ca e sambata!
)
Cu ce sa incep?
La multi ani! lui Mihnutzu meu drag, sa fie sanatos si afectuos cu Mami Teo topita dupa el.
Cred ca petrecerea a fost minunata, Luy, cum iti scriam: Jos palaria! Esti fantastica!!!
Fotografiile m-au facut sa fiu cu voi, frumoaselor cu minunati puiuti!
Imi pare atat de rau sa aud de grijile Nanei
. 

Sa-ti regasesti puterile, mami de Fluturas luptator - si frumooos! (Desi din fericire nu am vazut convulsii de la febra, scrie peste tot ca sunt foarte inspaimantatoare - desi nu rare, din pacate. Si 15 min. sunt o eternitate!!! Offff...) Sper sa reactioneze repede la tratament, sa va vina si voua inima la loc. 
Si Rox, si Sabinelul, si... offf, ca prea multe sunteti! Numai pui bolnav sa nu ai! 

SANATATE! Si Valentinei...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Slippers, voiam de mult sa scriu ca nu-mi iese din cap desenul Veveritei pentru Zana Maseluta. Super! (Apropos: nu de mult s-a intors pachetelul cu cioco pentru Veveritza - cica nu a fost ridicat.(?) Pacat. Acuma, dupa jumate de an, musai sa mancam un kil de cioco singurei?) Succes cu proiectul - suna fff bine si ...misterios! Sa ne mai zici, ok? 
Yaia draga, vad ca mamiferutzele noastre sunt tractoriste amandoua. Plus fascinatzia pentru bancu' de lucru - al meu are la Tagesmami - mari mesteri mari...
(Avem si noi doua multe similitudini... cred ca ar trebui sa ne studiem mai indeaproape?
Vreo vizita la un topogan de apa langa Zürich, ceva?!
)
Am vazut ce frumooos era/e si ce "ten" avea pe tort! Fain-fain-fain, totul! Felicitari, mamico! (P.S. iti sta bine in rosu!)
Sarcina usoara in continuare si sa ne zici de vezi vreun ciucurel la urmatorul control
. Tunsu' feltunsu + rotunda lui mama pupa Delfinasii si parintzii.
Carpatino, mama, felicitari pentru frumusetzea clasica! (nu doar alb-negru ii da clasicitate
) 
De acasa lucrez mai turbat decat de la birou, ca nu ma intrerupe nimeni...
Si burta e tot mai tare. Mai merg uneori si la Büro, ca am sedintze. Dar zau ca-s cam masochista cu munca. Desi am auzit un zvon, ca nu-mi fac statuie. (o sa raman "eroua necunoscuta"
)
In rest, da, ursuletzul a intrat cu entuziasm in posesia noii odai! Din prima noapte a dormit acolo, acum se joaca mult si sus la el in camera si o prezinta mandru oricui vine.
(A ramas dincolo masa de schimbat - e f inalta (1.40?) si comoda pt noi - mai putin la ridicat, acum cand Micha are vreo 14 kile+, si eu parca tot mai greu il pun sus. Cred ca am sa caut o scarita de topogan de ala de plastic si i-o montez, sa se catere singur. Serios! Poate scap mai iute. a mai facut pe "peteu", dar sporadic - dar se arata primavara incet-incet! Vand actziunile la Pampers, ca fara noi dau faliment
)
Sabina, felicitari pentru sensibilul si muzicalul Mr. G! Mi-e tare dor de voi!!!!!! [strig]
Fetelor, ne-ati coplesit cu complimentele! ![]()
![]()

Sunteti prea dragutze.
Gabriela-cumnata-dubla, Papanas drag, Erina - pupam Daria si burtica superbei mamici!!! - Urmy dulce, de cand imi puneai majoretele ma emotzionai! Nu te lasi! 

, Diwana, ne e dor de voi!... sigur am uitat pe cineva, acuma, la final.
Ei bine, da, am ajuns la zi cu situl, cand nimeni nu ar mai fi crezut! Updatat de la luna 23, incl. prima pagina, tickerul etc. Gata, nu ma mai trag de urechi familia si prietenii. Yaaai!
Si asa am incalecat pe-o sa si ma duc in treaba mea
- nu inainte de-a baga cioco la greu - sunt de groaza, stiu! Dar vad ca nu-s singura
.
Pupici la mamici, pui si burtici.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
mandarinutza spune:
Teatru de papusi la Clubul Taranului Roman
de A.B. HotNews.ro
Vineri, 16 octombrie 2009, 12:57 Actualitate | Cultur#259;
Teatrul de papusi Paiata va invita in fiecare sambata la spectacol la Clubul Taranului Roman. Spectacolele de teatru de papusi se desfasoara in fiecare sambata de la ora 11.00, in cadrul Muzeului Taranului Roman (strada Monetariei, nr. 3, langa Piata Victoriei).
Programul lunii octombrie:
sambata 17 octombrie 2009 ora 11.00, Ratusca cea urata
sambata 24 octombrie 2009 ora 11.00, Printesa Crizantema
sambata 31 octombrie 2009 ora 11.00, Elefantelul Curios
Programul lunii noiembrie:
sambata 3 noiembrie 2009 ora 11.00, Soricelul cel prostut
sambata 10 noiembrie 2009 ora 11.00, Vrajitorul Pofticios
sambata 17 noiembrie 2009 ora 11.00, Fata mosului si fata babei
sambata 24 noiembrie 2009 ora 11.00, Coliba Iepurasului
Trupa de teatru Paiata a fost infiintata in anul 1998 si are in componenta trei actrite absolvente ale sectiei Arta Actorului Manuitor de Papusi si Marionete, UNATC I. L. Caragiale, promotia 2000: Zina Fedorov, Monica Gheorghe, Cristina Ioachimescu.
Decorurile si papusile sunt realizate in functie de spatiul in care se desfasoara spectacolul: gradinite, petreceri particulare sau sala Clubului Taranului.
Cite#351;te mai multe despre clubul taranului roman • teatru de papusi • muzeul taranului roman
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Sabina spune:
Piciulix
, dulapior din ala in scara are si mr G la el in camera:))
I-am luat placi de lemn...dar cred ca o schimbam si noi pe cutii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo