LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, Ana, exact ce ati spus voi i-am spus si eu, dar i-a intrat mamicii in cap ca, copilul ei are ceva( o forma usoara) si acum nu-i mai iese orice i-am spune, aseara a venit cu el la mine sa se joace cu Cristi si sincer mie nu imi pare sa aiba ceva, doar ca refuza uneori sa comunice cu cei din jur si se joaca in voia lui, dar daca i-am luat jucaria din manuta, l-am deranjat a inceput sa protesteze, da are o atractie spre roti, dar nu face doar sa se joace cu rotile unei masinute, se joaca si cu masinuta si incearca sa scoata niste sunete,cam cum face masina....dar mamica a citit multe pe internet, iar acum ii analizeaza fiecare gest si spune uite asa fac copii......o inteleg e disperata, fiecare ar fi asa daca
ne-ar spune cineva asa ceva, ei i-a spus un bunic in parc sa mearga cu el la dr ca asa facea nepoata lui si este autista de acolo a inceput tot calvarul ei...si eu cred ca trebuie muncit mult cu el si atat...dar are nevoie de cineva sa-i spuna ce sa faca si cum sa faca...........marti merge la psiholog, parca....daca stiti un dr bun, recomandati-ne.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dminata si o

Sper sa fie buna si pentru Roxana si Nana, sanatate multa Andreiutilor

Betty, daca bb mai vrea la ghiozdanel sa-l lasam sa mai stea ca a colo e cald si bine, dar daca nu sa ai o nastere usoara( stiu ca e ceza), refacere rapida si un bb sanatos.Asteptam vesti.

Anisia , la multi ani lui Yanis Luca, mi-ar fi placut sa va vad.

Sabina, felicitari lui Gheo, e hotarat sa duca traditia familiei mai departe, nu se lasa la Sofia....cred ca tati e tare mandru....

Valentina, ti-am spus ca pari obosita de cand ne-am vazut, desi erai nemachiata, cred ca ai nevoie de putina odihna.Sanatate multa, vb mai tarziu.

Gata, fug sa ma pregatesc sa plec la munciiiiii, o zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, spune-i sa mearga in primul rand la Palicari! Aia e o femeie extraordinara, cu un instinct al diagnosticului absolut fantastic. Biata mamica:(

cat despre GH...e de 1000 de ori mai muzical decat sor'sa la aceeasi varsta. Poate ar trebui sa-mi fac si eu probleme, am citit pe net ca astia care nu vorbesc dar au o atptitudine iesita din comun sunt cei cu sindrom Asperger

(Doamne fereste, nu cred asa ceva, Gh e e extrem de sociabil si empatic)

Vale, ai grija de tine!!!

Va las niste cafea tareeee si revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teodora, sa-ti traoasca Mihnutul! sa fie fericit, sa aiba o viata luminoasa. Imi pare tare, tare rau ca n-am reusit sa il vad in direct...dar in poze e minunat, iar rochia ta era beeeton:)

Eu nu vad poze de la bobo

Ano, bafta la proiecte! Si eu sunt pusa pe fapte mari...va zic in februarie daca a iesit:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Intai de toate, pe mail-ul comun a trimis Bobo (Florin Stroie) pozele de la party. Le-am vizionat si io inainte sa le trimita si concluzia e urmatoarea: desi n-a spus niciodata, ii plac blondele, ca altfel nu le-ar fi pozat atat pe Alina si pe Olivia si s-a distrat asa de tare ca era neaste[ptat de horny cand am ajuns acasa, cred ca i s-a facut pofta de inca un bb. Si acasa noi am ajuns greu, pe la 4, ca am facut si o tura de cumparaturi in Selgross, cu Ana vie si plina de energie ca dormise in masina.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Multumim din tot suflet lui Bobo!!!
Ne-a lasat balta aparatul nostru, facea niste poze in ceata, si l-am rugat sa ne faca si noua macar 2 poze, si a avut amabilitate sa ne faca mai multe!Multumim frumos1Abia astept sa le vad!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Roxana, Nana, sanatate puiutilor bolnaviori!Ce rau imi pare!Sper ca deja e mai bine!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata de la mare intr-o zi mohorata de toamna!
Ma bucur tare mult ca v-ati distrat la petrecere. Ce n-am fi dat sa fim si noi acolo. Dar Luca a fost bolnavior (inca mai tuseste dar nu asa rau). A debutat ca si la Andrei dar antibioticul si-a facut repede efectul, la fel si siropul de tuse si acum tuseste rar si nu mai suiera si nici nu mai e ragusit.
Roxana si Nana putere multa pentru voi , sanatate multa puilor vostrii.
Sanatate tuturor in caz ca am omis pe cineva.
LUY multumiri speciale. Azi cand am deschis forumul am fost trista ca nu am apucat sa trimit si eu mesaj. Sunt tare ocupata.Amenajam noul apartament cu 3 camere,Luca bolnavior si sarcina care ma trage la somn nu prea mai am timp. Dar ai avut tu grija si iti multumesc tare mult. Esti tare speciala.
TEO la multi ani pentru Mihnea.
Betty iti tinem pumnii. Nastere usoara si un bebe sanatos, mancacios si cuminte.
Va pupam
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata! Haideti la cafea.

L-am dus pe Andrei la gradi. S-a pus pe plans dar asta e ceva obisnuit de acum. Problema noastra e ca face kk moale, nu are pofta de mancare (el care papa si cu ochii). Nu mananca mai nimic toata ziulica ceea ce ma cam ingrijoreaza.Ce credeti ca poate sa aiba? Mergem dupa-amiaza la dr de fam sa se uite si in gatul lui. Sa facem si o analiza la kk oare? Uffff....

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multa, multa, multa sanatate bolnaviorilor! sa va reveniti cat mai repede!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna dimineata!

Nana si Roxana imi pare tare rau ca au atat de tras puiutii vostri, si voi alaturi de ei. Sper ca azi sunteti mai bine. Nana nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti cu convulsiile astea, cred ca e ingrozitor; sa va faceti repede bine si sa nu mai treceti prin asa ceva. Roxana pacatoase rau laringitele astea; si noi avem 2 la activ din pacate, ultima de la gradinita culeasa. Si la noi aerosolii au facut minuni; tot prin somn ii fac si eu de obicei, astept sa adoarma bine, cu toate ca si ea are un somn tare usor si se trezeste la cel mai mic zgomot, dar daca zici ca aparatul vostru face mult zgomot, atunci e greu sa-i faci prin somn; dar e bine si cu forta, numai sa-i faceti. Ultima data cand i-am facut noi era treaza si a facut impreuna cu tati ca si-a pus si el masca si se amuzau amandoi cu chestia asta. Insanatosire grabnica si voua.

Valentina sper ca azi esti mai bine; trebuie sa faci ceva cu starile astea de rau, nu sta asa.

Ema sper ca nu are nimic grav Andrei; poate ii iese vreun dintisor ceva.

Si eu am stat ca pe ghimpi zilele astea cu Ami, a avut putina febra, ii ies 2 canini si a avut si putin rosu in gat. De sambata nu a mai facut febra deloc, asa ca am dus-o la gradi azi, desi aveam de gand s-o tin acasa saptamana asta, dar duminica cununam si mai am de umblat cu pregatirile zilele astea si nu pot cu fata dupa mine.

Am vazut pozele de la party, se vede ca v-ati distrat minunat cu totii; felicitari Luy pt organizare.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput