LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Gata, l-am doborat pe bolnavior. Sper sa doarma macar 2 ore sa o pot culca pe Alex si sa stau si eu intinsa macar juma de ora. Draga de ea nu a dormit decat 45 de min de azi dimineata de la ora 5. Dar Andrei pare putin mai bine, tot ragusit, plange cand tuseste, dar are alt tonus si nu are deloc febra. A stat 10 min la aerosoli, nu am terminat substanta insa. Din pacate noi nu avem aparat silentios, cred ca asta e problema. Insa chiar si asa putin probabil sa ii pot face in somn, nu stiti cum doarme iepuroiul. Dar daca ziceti ca e ok si cu urlete, atunci consider ca azi si-a facut macar 80% din aerosoli.
Valentina,
si ai mare grija de voi.
Cecilia, ti-a povestit Ana tare bine si parerea mea e cam aceeasi. Romania nu e tara in care sa te bazezi pe un asemenea diagnostic. Conteaza mult in ce conditii s-a pus (vezi ca la noi se bazase strict pe M Chat si pe Portage), ce interese avea psiholaoga (si noi am dat peste una care ne tot chema sa lucreze cu ea), etc. Din pacate nu am intalnit un psiholog de copii bun sau pe care il recomand. Inteleg framantarea bietilor parinti, ca doar am experimentat o si eu, dar pe de alta parte merita sa mai vada si alti medici.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
slippers76 spune:
Vlad a reusit astazi sa-si sparga buza de sus. Nu e foarte rau dar e caraghios tare si il ustura cand mananca sau bea. Asa ca a nu mai vrea limonada. "Mami, nu mai viau imiadaaa"![]()
Noi o sa avem o saptamana foarte agitata. Incercam sa demaram impreuna cu niste prieteni un proiect semi-business semi-social cu implicatii ecologice. O sa fie mult de alergat si o gramada de lobby de facut. Sper sa iasa bine si sa va pot arata ceva frumos in maxim o luna.
Sa aveti o seara placuta si linistita si o saptamana la fel.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Nana, Rox 
Cecilia, ce anume nu face baitelul:
Gh nu vorbea pana acu 3 sapt mai nimica...acu isi da drumu ceva de speriat.
Si sa ma laud pana la capat, canta din ce in ce mai bine.
Cu mana pe inima spun ca in toasta experienta mea cu copii si studenti n-am pomenit asa ceva. Acum e la mezzo un balet cu muzica veche, si cantari gregoriene.
Dupa ce s-a oprit corul el a cantat toata melodia dinainte perfect....bine, mai si improviza, insa n-a falsat un sunet.acum canta odata cu orchestra.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
Nana 
Roxana uff e asa de greu sa iti vezi puisorii bolnavi, important ca a trecut criza si ca lucrurile s-au mai linistit
Slippers bafta la proiect...te asteptam cu vesti
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Betty...sa nu uiti sa-mi dai si mie de veste daca nasti maine!
Hai, curaj!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Nana, imi pare tare rau ca problemele nu va dau pace. Sanatate multa puiului tau!!!!
Rox, sper ca Andrei smecherie sa se refaca rapid si sa reveniti pe baricade!!!!
Betty, eu zic ca e dragut un 19.10.2009. Rimeaza asa... Daca se naste pe 20 e leat cu B (deci mai bine nu, hihihihihi)... Refacere usoara dupa cezariana iubita!!!! Abia astept sa vad micul print. Cum il va chema? E secret de secret?
M-am bucurat enorm pentru Rita noastra, draga de ea! Sa aiba parte de o bebelina sanatoasa, care sa ii bucure sufletul atat de bun si puternic!!!!
Aniast, baga tare cu endometrul ala al tau, ca uite mai am patru petreceri de botez anul asta si intru intr-un con de umbra. Anul viitor nu se intrevede nimic la orizont. Ma bazez pe mataluta. Deci astept invitatia de la tine, bineeeee?!
Noi banananaim, cum ne stiti. Acum doua saptamanai botez; saptamana trecuta mare; saptamana asta ziua lui Luca (astazi e sfantul Luca, pe 18 oct) si a lui B; saptamana aviatoare botez; peste doua saptamani munte. Deci e aglomeratie nenica, nu asa.
Nashy meu e un zurbagiu. Vorbeste orice si ne intelegem tare bine. Se domoleste de la o saptamana la alta si pricepe cat mai multe. Incepe sa faca deductii logice serioase, sa puna intrebari, sa faca tot felul de giumbuslucuri. Are prea multa energie si recunosc sportiv ca m-ar da gata daca ar sta zilnic la mine. Bine, daca as vrea sa ajung la 50 de kg, cred ca ar fi chiar indicat...
Ok, hai ca la noi abia acum incepe weekendul. Am dus copilul la mama si suntem ca baiatul cu fata. Deci ma cheama datoria neicusoare!!! Mai intru eu zilele stea sa va pun pozici. O saptamana super truper sa aveti!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
luy spune:
Abia acum am reusit sa deschid si eu laptopul, iar ceea ce am citit m-a intristat tare.
Rox, n-am stiut ca s-a agravat atat de mult starea lui Andrei
Dupa convorbirea noastra de ieri am ramas ( nu stiu de ce ) cu impresia ca in weekend va veti descurca si fara sprijinul celor de la Medicover, desi febra era mare de sambata dimineata. Offf... Sper sa treceti cu bine de noaptea aceasta si maine sa gasiti un medic bun. Imi pare asa rau, as vrea sa te pot ajuta cu ceva
.
Draga mea Nana, sunt fara cuvinte. Zau nu stiu ce sa mai spun ... Doar sa ma rog pentru voi, sa invingeti febra, sa nu mai apara complicatii si incet-incet sa va reveniti 
Multa, multa sanatate !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
La multi ani ! micului Yanis Luca, sa ai o viata minunata
Annisia, sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti ! Ti-am simtit lipsa la party, am sperat pana in ultima clipa ca ne vei face o surpriza si vei aparea ... De asemenea, regret ca in ciuda eforturilor mele disperate, nu am reusit sa gasesc o poza cu Yanis, sa apara si el pe poster
, degeaba am cautat ca disperata in urma capitolul unde postasei tu ultima oara si linkul catre poze pe care-l pusesei atunci.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ana, suna tare interesant ( si misterios, deocamdata
) ce spui tu acolo. Mult succes iti doresc ! Astept cu nerabdare sa ne povestesti despre ce este vorba...
Multumesc inca o data pentru flori 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Annisia spune:
Hai ca am postat amush niscaiva pozici. Basca donez si cinci pisoi juma persan + juma maidan (ies cu blanita de persana, dar fara fata boxata). Am postat anuntul la mica publicitate... Noapte buna gagici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic