LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Nana,multa sanatate fluturasului!E mai bine ca ati trecut pe antibiotic,sa vezi ca incet,incet va da febra inapoi.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox noi cand a trebuit sa ne internam cu Puppi, dr de garda ii facuse aerosoli inainte sa se decida cu privire la internare si cand a vazut cat de cuminte sta si nu protesteaza, a zis ca lui i-ar fi convenit sa urle si sa tipe ca asa inhala mai mult.....deci pe de o parte e bine .

Nana of, fluturasul mic si dulce ce mai trage si el cu febra asta. Eu una ueasc febra si tusea ( ca ne duce cu gandul imediat la bronsite). Insanatosire grabnica si pupici dulci micului fluturas bolnavior.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna, fetelor!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma,nici nu ma simt in stare.
Alina.clau, condoleante!
Nana si Roxana, multa , multa sanatate puiutilor si sa de-a Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate problemele. Insanatosire grabnica!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Eu ma simt fara vlaga,am o stare de tot.... De dimineata,am plecat la cumparaturi,lasandu-l pe G acasa cu cei mici. In supermarket deoadata mi se face rau, dar rau de tot cu transpiratie rece si stari de lesin. M-am asezat pe vine si m-am facut ca ma uit la un produs, ca sa-mi mai revin putin , ii era tare rusine de cei din jurul meu. Nici nu stiu cum am ajuns acasa. M-am bagat direct in pat, sotul a vazut ca nu sunt in apele mele, mi-a dat un calciu si a preluat eu trebuirle gospodaresti.Un somn de cateva ore bune parca m-a mai intremat putin. Dar tot am starea aia nasola. Cat stau in pat la orizontala,ii este bine, cum ma ridic in picioare incepe calvarul. De cat ma stiu ma lupt cu o amenie, caruia medicii nu ii gasesc cauza. Am facut de toate ,pana si punctie medulara. Am slabit rau de tot, nici daca tineam cura nu dadeam jos kilogramele asa de repede si sunt alba ca varul. Acum stau si ma uit in urma si imi dau seama ca am starile astea de ceav timp,numai ca nu le-am bagat in seama.Cecilia(), o draguta ca intotdeauna, ma complimenta ca arat bine, ca sunt schimbata, fata de cum ma stia ea de la ultima intalnire
Off, mi-a golit si eu sufletul in fata voastra. Pupici tuturor, simt nevoia sa stau in pat asa ca va urez o seara cat mai placuta in continuare si multa sanatate, tuturor,in special micilor bolnaviori.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara

In primul rand sanatate multa puiutilor bolnaviori. Nana, Roxanapupici multi voua si puilor, ca vad ca ati avut un sfarsit de saptamana agitat.

Papanash,sper ca la voi e totul ok, sau macar spre bine.

Vale, sanatate multa si tie. Eu zic ca ar fi cazul sa-ti faci niste analize. Ai mare grija de tine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Luy mii de multumiri pentru organizarea petrecerii, pentru efort si timpul alocat. Ma simt tare rau ca n-am reusit sa ajut cu mai nimic, nici macar la fata locului, cu Vlad agatat de mine ca o maimutica. Aveti tot respectul meu, si tu si tati Mihai de Meme.

Multumiri multe fetelor gospodine care ne-au incantat cu delicii. Madarinuta, Urmy, Teo

Mergi la inceput

Multumiri multe si lui nenea Bobo care ne-a tras si pe noi in chip, ca eu n-am reusit sa folosesc aparatul. Singurul care l-a folosit a for Vlad Intru mai pe seara sa descarc pozele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Parca vestile rele nu se termina, prietena mea care are un baietel de 2 ani, saptatamana trecuta am fost la ziua lui dani, a fost sambata la dr cu el si i-a spus ca are o forma usoara de autism, nu stiu ce sa cred, mi-e nu-mi vine sa cred......fetele care va faceati probleme ca nu vb sau nu fac diverse lucruri si ati fost la dr cu copilasii voua ce v-au spus........poate aveti timp sa-mi spuneti ceva sau sa-mi recomandati ceva, nu stiu ce sa-i spun, e terminata....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia, diagnosticul de autism nu se pune cu una cu doua si nici cu atata seninatate. Eu una sunt convinsa ca nu exista in tara medicul care sa fie in stare sa puna un asemenea diagnostic. Un fost coleg de servici a avut aceeasi problema cu baietelul (cu un an mai mare decat Miru). S-a trezit o desteapta de pediatra ca parca parca e autist copilul. Au fost distrusi o perioada buna. Au ajuns la controale prin mai toata Europa. Concluzia a fost ca n-are nimic, trebuie insa lucrat mai mult cu el la capitolul comunicare si socializare. Au rezolvat problema cu gradinita, cu un psiholog pediatru si cu un logoped. Copilul e in clasa I si crede-ma, nu are nici o problema. E sociabil, volubil, reactioneaza absolut normal pentru varsta lui si e (zic eu), peste media de inteligenta pentru varsta lui. Asa ca, dupa toata polologhia mea, ideea e ca trebuie cerute N pareri. Tinem pumnii sa se lamureasca repede ca nu-i nici o problema.

Mergi la inceput

Bettybafta la control si sa vina bebe atunci cand esti tu pregatita. Mult nu mai e.

Mergi la inceput

Multumim si noi pentru masinuta teleghidata (ni se potriveste manusha). A probat-o pana si buni

Mergi la inceput