LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(343)
Raspunsuri - Pagina 16
ancasilv spune:
Buna dragele mele! Ce mai faceti? Am vazut poze de la petrecere, mi-au placut toti participantii, mamici, tatici si pici. Imi pare rau ca nu am ajuns si noi, dar am avut un deces in familie si nu mi-a mai ars de distractii. Asa se intimipla mereu cind planuiesc ceva cu mult timp inainte. Niciodata nu iese. Ies doar chestiile spontane. Asta e, sanatosi sa fim ca avem cind sa ne mai vedem.
In alta ordine de idei, m-a sunat soacra-mea acum sa-mi spuna ca Vladut a tras un pirt in somn si i-a iesit un limbric
. oare daca ma duc cu el la spital ma baga in seama sau astept pina miine cind e medicul de familie sa iau o trimitere la coproparazitologic? Voi ce stiti? Dar tratamente naturiste pt problema asta stiti, ca din ce am vazut pe net se dau tot felul de pastile care iti cam omoara ficatul. Offf, asta imi mai lipsea acum.
Astept vesti. va
pe toate!
anca si Vladut... 06.10.2007
Happiness_4_us spune:
Andrei e parca mai bine, la modul ca nu a mai facut febra mare ci doar 38. A inceput sa fie mai vioi insa, cum era de asteptat, din lac in put, adica a dat in diaree. Asa ca l-am trecut la regim.
Revin cu vesti.
Multa sanatate puilor bolnaviori.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Annisia spune:
Betty, hihihihihi, multa bafta maine!!! Cu siguranta, ziua baiatului tau nu o voi uita. Aveti grija de voi si sa iasa totul super ok!!!! Astept vesti bune de la voi. Va pup!
Eu fug acum sa-i cumpar cadou masculului. Nu cred ca mai intru zilele astea, ca sunt pe fuga cu toate cele. Dar sa nu ma dati disparuta, ca sunt in grafic. Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Erina spune:
Buna si de la noi!!!
Postez repede ca dupa aia iar ramin in urma cu multumirile pentru complimentele primite de la mamici.Multumim mult!!! Se pare ca ceva din cosmopolismul si relaxarea pe care le aveam cu mult timp in urma au ramas...incerc sa ma educ sa vad mereu partea frumoasa a lucrurilor iar la petrecere printre atitia ingerasi frumosi nici nu ma puteam simti altfel!!!
Bineinteles ca voi suntei mulllt pre bune cu mine: eu vad ca m-am ingrasat si ca imbatrinesccc (
se pare ca sunt departeee de a ajunge la echilibrul mult propus).
Imi pare rau ca nu am vorbit cu mai multe dintre voi dar cum sunt cam ultima sosita in familia grupului (remember?v-am descoperit cind odiseea se incheiase) am vorbit mai ales cu persoanele care m-au abordat pe mine...
Si mie mi-au placut la maxim toate mamicile,toate tinere si frumoase!!!
Alinaclau ai o frumusete de fetita iar tu arati tare bine!!! Mi-ar placea sa vad multe poze noi cu Andra (chiar timise pe e-mailul comun).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
17+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ana,ma bucur ca i-a placut masinuta lui Vladut!!!
Multa bafta cu proiectul si numai bine veveritilor!!!
Sabina bravo pentru Gheo muzicalul! Discutam cu Pinacolada ca Daria ma uimeste cum cinta foarte corect si spune mai ales cuvintele finale din melodii in engleza pe care le aude pentru prima data! Cred ca le stie din burtica...
Si eu sunt curioasa sa vad ce inclinatii va avea! Deocamdata nu se vede talent la desen asa ca zic ca seamna cu sotul-un lucru pe care mi k-am dorit inca inainte de a se naste! O minte pragmnatica e mai folositoare decit una artistica.
Gabriela chiar ma gindeam ca nu ma ingrijesc cum ar trebui de bebe mic nici macar in ceea ce priveste comunicarea cu el...
Poate dupa 29 cind sper ca ma voi linisti ca totul e bine si voi vedea ce astept voi incepe sa ma gindesc si sa ma rog cum ma gindeam pentru Daria.
Imi pare bine ca v-ati simtit perfect la bunici si ca Sara e bine!!!
Despre Ribomunyl eu am citit si chestii nu neparat de bine dar cum se stie oriece medicament e controversat. Are vreo 5-6 tulpini si sper sa fie bun pentru Daria.
Yaia te inteleg ca mai e mult!!!
Eu nu mai am rabdare o saptamina jumatate!!!
Valentina, imi pare rau sa aud despre starile de rau!!! Poate pe linga tratarea anemiei ar fi bine daca ai face o cura generala de vitamine. Sunt indicate toamna.
17+
Erina spune:
Piciulika tare interesante postarile tale!!! Intotdeauna fericite sa aflam vesti despre Ursuletul superb!!!
Si noi speram sa scapam de pampers pina la venirea bebelusului 2. Su
Voi merge sa vad ce e nou pe situl lui Michael.
Nana ce bine ca a trecut febra!!!Cred diareea e de la toate siropelele. Sper sa treaca si asta repede!!!
Roxana, refacere rapida lui Andrei!!! Ce dragalas spune el ca il doare gitul!!!
Emma, sper sa fi fost un episod izolat scaunul moale la Andrei. daca imi e mai frica de ceva decit de febra apoi imi ie frica de enterocolita!!! Am auzit circula vreo 3 tipuri de viroze! Noi de frica nici nu mai iesim din casa-bine ca la Bucuresti e si o vreme urita...
Ancasilv, fetele sigur te potajuta cu un sfat!S-a scris mai demult un tratament naturist!!! Sanatate lui Vladut!!!
Imi pare tare rau pentru pierderea ta si pentru pierderea Alineiclau!!!
Betty, miine pregatim marjoretele pentru tine!!!
Sunt siguraca Mario va fi foarte incintat de bebelus!!!
17+
Erina spune:
Teodora, cum ati petrecut week-endul acesta?
Ce mai face Mihnea??? Mi-a facut placere sa te revad. Mi-au plact mult suvitele si rochia (am vazut ca erai asortata super cu tati-pina la logo-ul de pe camasa lui
).
Te imbratisez si sper daca isi revine vremea sa organizam si iesirea aceea de care tot vorbesc baietii!
17+
Erina spune:
Annisia bine ai revenit! Nu am apucat sa vad ce poze noi ai postat! Pisicii sunt dulci si sper sa le gasesti familii iubitoare!!!
17+
Erina spune:
Va doresc o seara placuta! Am fugit sa pregatesc cina si sa ma joc cu Daria mea!!!
V-am spus ce atenta si dulce e? 

17+
Roxana_G spune:
Betty, tinem pumnii stransi pentru maine, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos. Imbratisam pe Mario, sa se acomodeze repede cu rolul de fratior.
Erina,
nu conteaza cine a venit primul sau ultimul in grup, toti sunt bine veniti. Cu atat mai mult e valabil pentru tine, mereu atenta, grijulie, mereu cu o vorba buna si un sfat, cu dedicatii muzicale si ganduri frumoase. Sa aveti o seara buna si voi!
La noi starea sanatatii s-a ameliorat, tusea ce il mai sacaie. Insa e tare plangacios si marait, arunca obiecte, nu ii intra nimeni in voie si nu ii place nimic. Sunt cam doborata si eu, si uite acusica vine si surioara de la balet si sa vezi chiraiala. Nu prea a reusit sa doarma din pricina tusei, probabil e si obosit, dar sincer nu stiu cum sa il mai ajut. Ne-a sunat si educatoarea, tare draguta si binevoitoare. Voia sa ne spuna si ca nu mai sunt alti copii cu aceleasi simptome, oricum de acolo a luat ca nu prea avea de unde. O sa rateze teatrul de papusi de miercuri, vin la ei la gradi, dar asta e, vor mai fi evenimente.
Alex e bine, sanatoasa si in forma, de maine la gradi. Maine avem chiar lectie deschisa, profit de concediu sa ma duc si eu. Miercuri are teatru, deci se bucura de gradinita.
Va pupic si va doresc seara buna. Multa sanatate tuturor bolnaviorilor. Multa sanatate si fluturasului!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi