Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io-s plina pana peste cap de treaba, mi-au venit accesoriile si de vineri incoace margelesc intr-una. Miruna e acasa pt ca o fetita din grupa ei are meningita virala si au inchis gradinita pt dezinfectie si azi si maine, apoi n-o mai duc ca n-are rost, incepe vacanta

Dar n-am putut sa ratez torturile de azi ...Nati, Maya la multi ani, sa fiti sanatoase, voioase si norocoase! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Anda sper sa elucidati misterul colitei...eu inclin sa cred ca e ceva cu care s-a nascut, o sensibilitate, ceva.

Fug la treburi...pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, micuta Natalia!
Sa fii sanatoasa, sa ai noroc si fericire. o fetita dulce
Petrecere frumoasa

LA multi ani,scumpa Maya! Sanatate, noroc si fericire, sa ai o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta ici pentru frumoasele surioare.Petrecere frumoasa si monet sa ne arati poze

Nu am mai intrat de cateva zile, alexia mi-a trantit un 39 cu muci tuse, azi am dus-o la gradi. Doamne ajuta sa treaca si sa nu se suprapuna cu altceva. Sunt cazuri de varicela in gradi

Si in grupa alexiei sunt cativa copilasi mai mari unul chiar are 5 si jumatate si programul este la fel cum spune critina h.

maria succes!

anda eu iti sugerez sa ii faci analize mai amanuntite, sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi, NATALIA SI MAYA!Un tort delicios si o petrecere pe masura!sanatate si fericire!

Cum le organizati ziua de nastere Nataliei?La gradi sau in alta parte?
Eu ma gandeam de dimineata cum o sa fac la Victorash!

Ref la gradi, cred ca ar trebui sa o schimbi daca copilul nu e fericit si vesel.Intr-adevar o atmosfera vesela este ce trebuie pentru ei ca sa mearga cu inima deschisa.

De multe ori ma gandesc ca la noi acasa nu e atmosfera prea vesela pt ca sunt atat de obosita uneori....

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani !!! pentru Natalia si Maya!

Sa va dea DD o copilarie fericita si o viata plina de realizari si impliniri.

Dragi mamici...sa va traiasca micutele printese si sa aveti parte numai de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI NATI SI MAYA! Sa cresteti mari, sanatoase si sa va bucurati numai de impliniri si noroc!!

Lavi si Monet sa va traiasca printesele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitaco

La multi ani !!! pentru Natalia si Maya!

Sa va dea DD o copilarie fericita si o viata plina de realizari si impliniri.

Dragi mamici...sa va traiasca micutele printese si sa aveti parte numai de bucurii si sanatate alaturi de cei dragi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Gabi, noroc cu aniversarile ca mai treci si tu pe aici... si daca tot ai trecut mai spune-ne si tu cate ceva despre frumoasa ta despre tine! Ce mai faceti? Tu cum te mai simti???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De emotie uitai sa-i urez Mayei:

La multi ani, scumpica Maya! Sa fii mereu la fel de senina cum esti acum, sa ai o viata fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Draga Monet, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea 100 de ani!
Imi amintesc cum am aflat cu emotie de la Tania parca, prin SMS, din maternitate, ca s-a nascut si Maya in aceeasi zi cu Nati!

Roxi sanatate Alexiei! Asa-i cu virozele astea de toamna, pac! un 39.

Gabitaco bine ai revenit, ce mai faceti voi?

Ile de data asta ii tin ziua la o gradi particulara, ei imi dau sediul (au si o curticica, sper sa nu ploua!) si ceva mancare. Eu completez cu mancare si bauturica . Vine si animatoarea care a fost la ziua Silviei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI FETITZELOR DULCI MAYA SI NATI

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Mama mia, ce petrecere incingem azi!

In primul rand, vreau sa-i trag o uratura speciala bunei prietene a bufnitei mele: Nati draga, sa ramai mereu la fel de vesela, calina si iubitoare cum esti acum! Sa ai parte de o viata plina de impliniri si de bucurii, asezonate cu muuulta iubire si noroc cat cuprinde!
Lavi draga, sa-ti traiasca mezina (pe viitor fetita mijlocie), sa va bucurati pana la adanci batraneti de familionul perfect pe care-l aveti!
Io m-am gandit asa: ce-ar fi sa fim partenere de gravizenie? Cand decizi tu ca zici adio la pilule, ma anunti si poate facem o potlogarie sincron.

Monet draga- sa-ti traiasca minunea de fetita cu ochii precum marea, sa fie sanatoasa si voioasa, alaturi de sora ei draga!

Maria, cam nasoala situatiunea. Daca tu esti convinsa ca nu iti doresti asa ceva pentru Cristi si zici ca e mai mereu amarat, atunci go for it, schimba gradinita! Iti tin pumnii sa gasesti una buna de tot de data asta!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

La multi ani, NATI, nurorica scumpa si draga! sa fii vesela si sanatoasa si jucausa! heeeeeeeeee, parca ieri mancam clatite la terasa

la multi ani, MAYA

vad ca azi e ziua surorilor mai mici.

Ai mei sunt tusiciosi un pic, post-marea neagra. ii indop cu sirop.

In alta ordine de idei, despre gradinite
- Anda, ma bucur ca-i schimbi gradi lui Nic. ca din ce pove, parea nasol rau acolo. In ceea ce priveste bolile sistemului digestiv nu ma pricep, imi pare rau ca v-ati pricopsit cu asa ceva, dar cum spunea si lavi, poate avea alte cauze decat alimentatia.
- maria, eu cred ca educatoarea e batuta in cap, ca orice argumente i-ai aduce si ce presiuni ai face n-o sa o determini sa aiba alta atitudine. cred ca ar trebui sa schimbi gradinita. si cred ca un copil trebuie sa fie fericit, zambitor si lipsit de stresuri majore.
- grupele mixte - eu sunt un mare fan al lor, dar nu grupe mixte cu grupa pregatitoare (pentru ca g.p. e deja altceva, e aproape-scoala, cu multe chestii obligatorii). sunt fan grupe mixte tocmai pentru ca sunt mai relaxate, mai libere si mai axate pe ceea ce ii place copilului, nu pe ceea ce ar trebui sa faca.
- al meu la gradi o sa planteze un copacel (tb sa-l achizitionez) de care o sa aiba grija cat sta in gradinita e foarte incantat (si eu). iar educatoarea mi-a transmis ieri ca andrei e f cuminte si m-a intrebat daca a patit ceva. la "cercetare" mi-a zis andrei ca da, a fost foarte cuminte pentru ca asa a vrut el sa fie foarte cuminte cateva zile.
si aseara au fost amandoi un monument de cumintenie, nu stiu ce-au facut, s-au vorbit intre ei sa-mi faca o bucurie

hai ca va las, ca am fost cam limbuta in dimineata asta

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput