Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Nati, sa fii mereu fericita, sa ramai la fel de iubitoare si de dulce!
La multi ani, Maya, distractie placuta astazi!

Lavi si Monet, sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii!

Noi varuim de o saptamana, nu v-am mai citit, sper sa terminam maine.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc mult de tot pt urari!
Parca pe forum traiesc mai cu intensitate ziua copilului! Cum am trait-o si atunci

Noki daaa! ne bagam la o potlogarie impreuna!
Si-asa sta ginecoloaga ta langa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!
Cu mare intarziere, LA MULTI ANI,FRUMOSULUI KRISTI !
LA MULTI ANI SI SUMPETELOR NATI SI MAYA!

parca din an in an sunt mai sensibiloasa la zilele lor de nastere si traiesc intens aceste clipe alaturi de voi!

sa fiti fericiti cu totii , sanatosi si sa va bucurati de aceste momente unice!

Flavi , cand nu merge la gradi e amarata.Acum e cu muci si putina tuse, plus conjunctivita.In fiecare seara isi pregateste toalele de gradi cu care sa se imbrace dimineata, dar pas de fiecare data. Se duce cu mare placere, o data mi-a zis ca "doamna a iubit-o", nu stiu exact ce inseamna, dar se simte bine acolo.

ma simt rau de vreo 2 saptamani, ameteli, greata,dureri groaznice de cap plus si un dus la urgenta noaptea. suspectez o colecistita.aceleasi simptome la am de la 12 ani, dar aprofundate in timp.am fost la multi doctori, dar analize si eco ok.cred ca m-am nascut cu o fiere "lenesa", alta explicatie nu am.ma gandeam la nichita al andei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mara si mama mea avea simptome de-astea. Eco Ok (bine, poate nu era asa performant eco in anii 90), bariu OK, operatie laparoscopica -> un pumn de pietre, cred ca vreo 40 ca le-am numarat
Incearca cu ceaiuri si naturiste!
A iubit-o - probabil a imbratisat-o, a pupat-o.

Mergi la inceput

lavi,, beau mereu astfel de ceaiuri,incerc sa mananc cat de cat sanatos si totusi , periodic, ma simt rau. de 2 ori am stat in spital pentru ca aveam ameteli si imi pierdeam echilibrul. nu au avut o explicatie pentru starea mea .m-au internat la neurologie, desi eu cu tarie cred ca e de la fiere, caci mereu asociez cu o mancare din ajun.
iar ptr un tratament naturist imi tb un regim mai strict si mereu am amanat.pana la urma tb sa "iau taurul de coarne".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI, Natalia! sa ai parte de sanatate, bucurii si sa fii mereu iubita si zambitoare!

LA MULTI ANI, MAYA!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

de ce nu te operezi?

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA multi ani Nati,Maya, sa fiti mereu cu zambetul pe buze, sa aveti o copilarie fericita alaturi de cei dragi.

Maria,educatoarea e exagerata din ce povestesti tu,sugereaza-i sa te lase intr-o zi sa asisti la ore sa vezi ce face, nu poti sa-l muti la alta grupa?
mersi de sfatul cu amenajarile.

Bianca, ma mut in Gradini Manastur, de la 1 camera la doua.

Anda, ooau ce alimentatie corecta iai dat lui Nichita, nu poti sa-i refaci analizele sau sa-i faci mai amanuntite sa mai ceri o parere? tu cum te mai sinti?

eu eram intr-o pasa fooarte proasta de saptamana trecuta si singura modalitate de a-mi reveni a fost o "vizita" la salon, mi-am pus permanent slabb nu sunt creata nici macar bucle nu am, e pus doar pt volum si sa nu se unga asa repede, sunt curioasa daca e eficient in conditiile in care am ajuns sa-mi spal parul la 2 zile cu tot cu tratament cu 5 palante si keratina de la Gerovital-masca+sampon.

Sorana e bine , a ramas fidela fustitelor si rochitelor,nu reusesc sa o imbrac in pantaloni decat cu maree scandal, aaa si nu vrea deloc caciulita.

Mergi la inceput

ile, nimeni nu mi-a recomandat asta, caci dupa analize nu pare a fi o urgenta, desi eu ma gandesc serios la operatie. azi am mai facut uun set de analize si le iau la 17.sa vad ce va fi.

culmea e ca si fratele meu zice la fel (e chirurg, dar nu in specialitatea asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mara, chiar, mai bine gaseste un chirurg cu experienta sa te deschida ala dk analizele sunt neconcludente.
lui nichita iar i s-a inrosit ata aia, medicii contesta ca ar avea fimoza. ma apuca nebuneala. plus ca astrograma arata ca asa o tragem tot anul urmator, mai bine n-as mai stii sa ma uit pe ea. ofof, greu cu bolile la copilasi.
ce alt dr. sa mai caut cu colita, pe analiza probbei de digestie, (care nu necesita repetare) scrie, printre altele: fibre musculare: frecvente, partial digerate (trebuie sa fie absente), amidon: prezent (trebuie absent), grasimi neutre: prezente (trebuie absente), plus tripsina prezenta peste valoarea normala.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput