Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Ma bucur ca incepe colectia sa se inzdraveneasca!
Sanatate multa tuturor!
Alinus vacanta placuta la Madrid! Abia astept pozele!
P.S. La Nati in grupa au fost ieri 12 copii prezenti din vreo 30 inscrisi (s-au mai retras din cei 35 initiali, slava Domnului!)
mandyksch spune:

multi-multi ani fericiti si din partea noastra Alexia, sa cresti mare si sa fii fericita si implinita.

Of, of se fac deja patru ani? Nu imi vine sa cred, parca a fost ieri.Trece necrutator timpul.
Noi suntem bine, Kriszti e deja la a doua saptamana de gradi.De cand a fost bolnav m-am obisnuit sa ii dau dimineata cate un pahar de suc facut la storcator. Folosesc fructe in diverse combinatii-depinde de ce am in casa-mere,prune, struguri (strugurii altfel nu ii mananca, zice ca au samburi
), pere, kiwi, portocale etc.Initial am inceput sa ii dau suc din cauza faptului ca e mereu constipat si ca o sa il ajute.Ei bine l-a ajutat, si cred ca il ajuta si in intarirea organismului. Plus ca tot luna trecuta am inceput sa ii dau broncho-vaxom.
Noi ne pregatim de chef, sambata in familie iar luni la gradi. De vreo 2 saptamani o tinem tot intr-un chef, cu mai multe evenimente in cercul de prieteni si vom termina pe 7 noiembrie.![]()
Sanatate multa colectie bolnavioare, sa isi revina cat mai repede.Of, ce dor mi-e de vara si de soare, si de caldura...si de sezonul fara boli.
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI FERICITI, draga ALEXIA! sa cresti mare si sa ai o viata foarte frumoasa!
Va salut pe fuga, ca de obicei, dar va doresc din suflet sanatate si impliniri tuturor!
muuuulta sanatate colectiei, sa scapam de toamna aceasta cat mai usor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
Ina869 spune:

La multi ani Alexia, sa fii sanatoasa, vesela, fericita, drumul vietii sa-ti fie lin si frumos!
Roxi, sa-ti traiasca frumusetea de fata ( alaturi de frumusel
)
Lavi, wow, ce memorie, m-ai dat gata, chiar asa ma intrebam acum trei ani, ai dreptate. Lui G ii place sa schimbe masinile des, mie mi-e indiferent ce masina am atita timp cit este safe si ma duce unde am nevoie, fara peripetii. Mi-e greu sa ma despart de cite o masinuta, mi-au fost prietene de baza si am tinut la fiecare in parte ca la un adevarat prieten drag.
Tu te miri ca-au trecut trei ani, eu sint uimita ce repede au trecut aproape 5 ani de cind stau pe forum cu voi! 
Ca tot vorbeati de aproprierea sarbatorilor, si eu - ca si Nokisor- iubesc Craciunul, de abia astept forfota din magazine, beculetele multicolore insirate in tot orasul, cintece si voie buna, zarva, galagie, zapada, cadouri, miros de brad, sarmale,cozonaci, copilasi care papa tot in speranta ca le-aduce Mosu' multe caoduri..ehe..
daja mi-am terminat o mare parte din cumparaturile ptr Craciun ( cadouri ptr. profesoarele de la scoala, balet, muzica, vecini, cunoscuti, avocat, d-rita, asistente,secretare,etc.)le-am luat ceva simbolic, sa stie ca ne gandim la ei si apreciem eforturile din cursul anului, mai am cele ptr familia mea ( G este cel mai greu de satisfacut, nu vrea nimic, niciodata).
Noki, Pontiac Montana, si o iubesc, este puternica ( desi mie nu-mi trebuie masina puternica fiindca am mania vitezei si-mi place sa vad ce poate face, norocul meu ca am mereu cite un copil in masina si nu ma aventurez, ca altfel, mamaaa, ce-mi plac cozile de peste facute asa, pe ultima secunda la depasire
- sint cam apriga din fire cind vad cite un mos tarandu-se pe prima banda, cind altii sint pe fuga, stii tu, ca-am mai discutat subiectul asta mai demult). mosii si chinezii sint cei mai slow. conducatorii tineri ( adolescentii, in special) sint cei mai periculosi, pe aia ii las ca sint la varsta teribilismelor si nu ma pun cu unul caruia i s-a urcat snagele la cap.
Multumesc tuturor ptr urarile ref. la masinuta mea. 
revin mai pe seara, sint chioara de somn, este a nu-stiu-cita-noapte de nesomn, tocmai bine, pina la Halloween ma transform in zombie, nu mai dau bani pe costum
.
fug sa-mi duc copila la scoala.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Morgano spune:
La multi ani Alexia!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, sa aduci multe bucurii celor dragi. 
Sa va zic ca Irisuca, de-abia scapata de cateva zile de Zinnat a captusit prin pupici, pahare, tacamuri si alte chestii linse de-ale Anei viroza acesteia? E cu febra, carpita, moale, slabita.... mi se rupe sufletul cand o vad asa, mai ales ca ea si la 39 in general canta si topaie. Acuma luam Augumentin.... din 10 dorm cu randul cu cate o fata, azi-noapte la 4 erau amandoua calare pe mine, mi-e drag sa le simt langa mine, dar atata se koiesc prin pat de nu apuc sa adorm ca iar sunt trezita de o talpa in moaka, o miscare spre margine a unei si mi-e teama sa nu cada.... incep sa ma ingrijorez si ca nu-mi trece nici mie raceala si o plimb de la una la alta. Of....
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Ce face sarbatorita zilei? E happy ca se poate lauda de acum ca are 4 ani? Inca odata, Roxi draga, sa-ti traisca mandretea de fetita! 

Ripley- vorba romului: haoleu, maica, haoleu.
Sanatate multa de tot!
Inuta-vitezomana- gigea masinuta...iti doresc amortizare placuta a ei!
Bufnita e ok, nu a mai facut febra de luni dupa-amiaza.
Ma bate un gand de a o duce la gradi maine. Oare sar calul? ![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
miri__b spune:
mai mie chiar mi-au dat lacrimile.deja avem prima petrecere de 4 ani.
Sorin cumpara la cadouri din iulie incoace, a luat chiar si un balon mare pe care scrie 4.
Alexia sa cresi mare, sa ai parte numai de bucurii alaturi de ai tai!
nici eu nu ma pricep la uraturi, dar am spus din inima.

Ina869 spune:
ah, am lipsit de pe forum si nu am apucat sa urez celor aniversati, asa ca o fac acum, cu scuzele de rigoare:

Ripleyutz drag, sa-ti traiasca mica-Irisuca, sa fie sanatoasa, vesela si fericita alaturi de familia ei draga! 
Joyuletz La mult ani, cu bucurii si impliniri, alaturi de barbatii care te inconjoara - o sa vina randul tau sa fii rasfatata, ai sa vezi! 
Nokisor 
Roxi, da, am vazut incercari timide de-ale lui Bobby de-a o imita pe sora-sa.
citeodata se joaca frumos impreuna, alteori se cearta pe aceeasi jucarie, of. si se zice ca nu-i bine sa intervii intre ei, sa-i lasi sa-si rezolve "problemele". of, prevad ca in cativa ani R o sa fie batuta si burdusita de frate-su, asa cum facea si fratele meu cu mine. si nimeni nu credea ca un pici mai mic cu 5 ani ma poate altoi asa cum o facea el. nici de taica-meu nu-mi era frica, cum imi era de el.
fug la trebi' , plodul doarme si incerc sa fac curatenie cit apuc.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
felicia74 spune:
Lexi la multi ani, sa cresti mare si voioasa, printesa frumoasa!
Si Ilinca e in trendul colectiei, adica spre bine, nu mai face febra de ieri seara, dar a transpirat rau azi noapte. Azi a mai tusit sec. Maine o duc la gradi.
PS: si prietena ei a fost in aceeasi stare, deci de la gradi e pescuita viroza. De parca as fi avut indoieli.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Alexia, copila scumpa, dorita si iubita, de ziua ta iti dorim ca toate cararile vietii sa-ti fie presarate numai de flori, bucurii si numai impliniri.
LA MULTI ANI !!! 

Multa sanatate si numai fericire alaturi de cei dragi.
PS... Multa sanatate si refacere rapida la cei bolnaviori.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...