Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Sa bata tobele si de la centrul tarii...
Roxi sa-ti umple Alexia viata in continuare cu mii de bucurii!

Am scris aseara un mesaj care s-a pierdut. Cel mai important de-acolo era sa atrag atentia sa incercati sa faceti antibiograme in cazurile de boli serioase, ca am in cap cateva exemple cu cazuri tratate chiar in spital cu antibiotic nepotrivit si cu rezultate urate.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Alexia, frumoasa si deosebita! Sa cresti mare si sanatoasa, sa aveti parte, tu si cei dragi tie, numai de bucurii!

Noi azi ne-am distrat cu nou-achizitionatul aparat de aerosoli: am regasit gustul aerosolilor din copilarie, cand ne duceau parintii la imunizare la Ocna .

Coralia, ti-am scris mail pe yahoo cu studiul de piatza locala, in final l-am comandat la sensiblu, a venit a doua zi, luna asta au omron-ul la oferta (cum mai poate suna! ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

S-a deschis deja sezonul aniversarilor [lesin]??? Cand a trecut un an?!
Alexia, La multi ani!
Sanatate bolnaviorilor.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Buna seara fete dragi.
Vroiam sa inchid calculatorul si zic hai sa apuc sa citesc si eu nitel ca mi-era dor de voi.
So, zis si facut numai ca nu-mi mai aminteam unde ramasesem data trecuta cu cititul si dau si eu la intamplare. Nimeresc in plina cura a lui Noki - adicatelea pe pagina unde-i expune Andei cura cea vestita, raman socata de trotuarele norvegienilor dar si de preturile la halba de bere si raman uimita, socata, interzisa si cu gura cascata cand dau pagina si vad ca-mi urati lma.
Cu mana pe inima va spun ca mi-au dat lacrimile. Sunt emotionata pana la cer si inapoi. Va multumesc din suflet.

La noi sunt "toate bune si frumoase", adica Vlad inca plange la gradi, nu vrea sa se culce seara ca stie ca dimi plecam la gradi, in fiecare zi se trezeste plangand ca sa numai zic ca are cosmaruri noaptea si se maraia/caraie/smiorcaie si da din picioare si se zbate.
Le-am scos si biberoanele si cred ca si asta a accentuat criza. se mai trezeste noaptea si cauta la capul patului bibele....
La gradi plange cand ajungem, ii trece nitel apoi cand intram in clasa iara plange, ca "vine mami? vine tati? sa ma ia?". Pana nu-i spune si doamna de sute de ori ca vine mami,vine tati nu se linisteste. oricum sunt inca copii (adica 2-3) care se tavalesc, urla, plang de zici ca-i taie cineva...el pleaca de manuta cu doamna si nici nu ma mai baga in seama pe mine, doar ca plange.

In rest este cuminte, mananca, doarme...ii plac la nebunie activitatile, doar ca fac cam rar, o data pe saptamana cred. adica asa am vb cu educatoarea ca martea au activitati. A doua zi dupa ce au facut mere din plastilinina, au invatat cum sar iepurasii, cum fac animalele padurii si alte cele, m-a dat jos din pat sa mergem la gradi. Asa de entuziasmat era. Apoi..iarasi a inceput sa planga.

Acasa este de groaza. Plange urla din orice, orice vrea eu trebuie sa fiu laanga/cu el, nici pipi nu face fara mine...nici pe maini nu se splala, tv-ul daca vrea mai tare EU trebuie sa i-l dau, sau de vrea cutiuta muzicala eu o pun, nu altcineva. Ma toaca marunt, marunt, marunt.
Si orice refuz al meu se termina cu o repriza dramatica de urlat. De fapt anticipeaza ca urmeaza un refuz si insasi cererea in sine este in stilul planso-urlatul. Asta seara a adormit suspinand dupa ce a urlat o vesnicie (adica vreo 10 minute, dar jur ca mi s-a parut un secol si m-am abtinut cu greu sa nu tip si eu la el) ca nu l-am spalat eu pe dinti si pe maini.

Amu trebuie sa inchid ca tuseste rau si-l deranjeaza tastatura.
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

la noi continua distractia, Stef de asta noapte face febra. Musai trebuie sa merg cu eln azi la dr sa vedem de-i vorba de otita ori b, de care mi-e cel mai frica.

ripley, te inteleg perfect, asa si la noi cu dormitul in pat in caz de febra, tot cu picioare in cap, coaste, etc, dar macar nu trebuie sa fac naveta intre camere. Sanatate multa!

pupici si sanatate generalizata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!!!
Ripley, sanatate multa fetelor si tie ! Sa va faceti bine cat mai curand!

Ioana, sanatate multa si voua!

Ma bucur ca apar vesti bune despre bolnaviorii colectiei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si noi aplicam la greu metoda cu luatul in pat la noi cand aveau febra, acum am mai renuntat la ea, o aplicam numai in caz naspa-naspa. Acum le lasam sa doarma in camera lor si lasam usile deschise sa le auzim in caz de ceva. Instinctul mamicesc vad ca nu m-a parasit, la cea mai mica miscare ma trezesc.

Ripley ai grija sa nu le dai antibiotice daca nu e absolut necesar, ca asa se ajunge la faza cea mai nasoala a virozelor dupa parerea mea, cand dai dintr-un antibiotic in altul. Am impresia ca si antib astea le scad imunitatea.

Eu nu le dau antibiotic pana cand febra nu dureaza cel putin 3 zile, mai repede doar daca e amigdalita cu puroi sau altceva evident bacterian care nu va trece.

Si la viroza actuala au avut ambele 39.2 si pusee de febra la 4 ore. Dar dupa 36 de ore n-au mai avut nimic, acum tusesc putin.

Joy la Vlad al tau era clar de la o posta ca se va adapta greu la gradi . Dar de ce fac activitati numai martea? Conform programei trebuie sa faca zilnic 2 activitati diferite a cate 20 sau 25 de minute cu pauza intre ele. Si asta conform planificarii, care e un registru mare cu tabel in care se scrie in fiecare zi ce activitati se fac. Planificarea sunt obligate sa o faca, trebuie sa o aiba in caz de inspectie. De ce nu o respecta???

-------------
Faza tare la capitolul ce ne asteapta si "numai maine nu-i poimaine"
Educatoarea Nataliei are o fetita in clasa a 4-a si mi-a povestit ca intr-o zi a simtit ca a inceput sa-i miroasa transpiratia. I-a zis sa se spele mai des si sa foloseasca deodorant la care fetita: "Uraaa! Transpir! Deci sunt adolescenta!"

Valeu mi-am zis, Silvia e clasa a 2-a deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana n-o lua si tu in tragic direct cu otita, poate o fi viroza Mariei.

Sanatate multa colectiei si recuperare rapida, sa fiti apti de suflat in lumanari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Am gonit bufnita la gradi, nu ca s-ar fi inghesuit in mod expres sa mearga, da' noroc ca azi e party la ei la gradi, ca implineste gradinita 2 ani de functionare (cu tort, alea-alea)!

Maine plecam la Bistrita la parastasul de 6 saptamani al bunicii mele, doar eu cu Sarah si mama, ca Adila a plecat in Germania. Urasc drumul ala ata de lung, darmite toamna-iarna cand nu stii ce vreme prinzi.

Sanatate muuulta de tot bolnaviorilor, sa se repare repede de tot!

Joy- ce ma bucur ca ai mai dat un semn! Zic si eu ca Lavi, ca era de asteptat sa fie mai dificl la voi cu adaptarea, dar nu mi se pare situatia foarte nasoala, din ce zici tu. Alex ce face? Nu ai pomenit nimic de el.Asta insa ma face sa cred ca e bine.

Roooxi- ce faci, nene, nu ne povestesti nimic de mica aniversata? Sau nu au trecut inca aburii sampaniei? Hi hi hi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Hello colectie draga !

Vreau sa ii urez Alexei " La multi ani !" , multa fericire si sanatate !Roxi sa te bucuri multi ani de minunile tale !

Toata ziua ieri m-am gandit la voi , sa intru si sa scriu dar fiind mercuri ( adica zi libera de la scoala ) am avut program artistic cu flacaii!

Va multumesc pentru primirea facuta lui Alexandre , multu' Andreeiei ca v-a tinut la curent !Pot sa spun sa este atat de frumos cu doi copii , Daniel nu a fost gelos deloc la venirea lui .Primul lucru pe care l-a spus cand l-a vazut " Dar de ce nu putem sa jucam fotbal ?"

Urez sanatate multa tuturor copilasilor ! si pentru ca nu stiu cand voi mai posta urez " La multi ani ! din toata inima tuturor copiilor !

va pup cu drag

Mergi la inceput