Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 10
xandra28 spune:
intru si eu cu urari de la multi ani!!!!!!
roxi, sa-ti traiasca pitica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de copilasi!
pupici!
xandra28 spune:
mai aveam ceva sa va spun, acum mi-am amintit: este vorba despre o actiune umanitara.
va trimit mai jos un link catre un site care descrie o problema de sanatate a unui tanar. Povestea e lunga, nu stiu daca aqeti timp sa cititi tot ce se scrie. concluzia: daca vreti sa ajutati, se poate trimite sms (fara text) la 890 – costul unui mesaj este 2 EURO.
nu-l cunosc personal pe tanarul cu probleme, dar m-a impresionat f mult.
multumesc.
http://forum.laicuza.ro/viewtopic.php?f=37&t=1920
madau spune:
La multi ani LEXI, sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!!!! 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
ilenutza spune:
Neata!
LA MULTI ANI ALEXIA SA FII SANATOASA SI IUBITA, mult noroc numai bine din partea noastra.

Pe mine ma apuca bocitul cand ma gandesc ca trecem la clubul scutecelor...
azi ratat plecarea de la gradi, am stat un minut mai mult si la apucat plansul pe andrei.oricum sunt draguti ca fac cu randul, o zi unul , o zi altul
, nu plang amandoi o data!
O zi buna si sa na trimiti si noua o felie de tort !
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
bb_alinus spune:
Cu un ultim semnal olandez, uram si noi La multi ani Alexutei!!! Speram cand ne intoarcem sa vizionam poze de la petrecere!
Chiar avem copii mari iar pe mine ma ia plansul de emotie....
Gata, inchidem tel, suntem la imbarcare, directia Madrid!!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
corap spune:
la multi ani, LEXI

sa traiesti si sa fii sanatoasa si sa te bucuri impreuna cu familia frumoasa pe care o ai.
(uah, asta-i tot ce-am reusi, chiar nu ma pricep la uraturi!)
Pupam bolnaviorii & mamele bolnavioare, sa se faca bine.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
madau spune:
Xandra nu pot sa cred ce-am citit in linkul tau...Doamne Dumnezeule, Zai (Razvan) e fostul meu coleg din liceu, baiatul profesoarei mele de economie, un tip super inteligent, castigator de olimpiade internationale si un om cu adevarat deosebit. Ne-am petrecut 4 ani impreuna, nu mai stiam nimic de el...ce nenorocire, nu pot sa cred 

. Nu mai sunt in stare de nimic

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
ilenutza spune:
eu una nu pot sa citesc astfel de pove.simt cum ma afecteaza f tare. si asa sunt atat de fricoasa cu privire la ai mei: daca e un cutremur cat sunt la gradi, daca se imbolnavesc de cine stie ce grozavie, daca, daca, daca....... voi aveti astfel de ganduri????
pe de alta parte nu e bine sa gandesti negativ, nu-i asa?
Mada, ce naspa si ce mica e lumea!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
xandra28 spune:
of, doamne, mada! imi pare rau, e mult mai nasol cand stii si despre cine e vorba 

intentia mea era sa popularizez povestea, sa se transmita cat mai multe sms-uri, sa se stranga cat mai multi bani.
imi pare tare rau ca te-am intristat 
Mihaelutat spune:
Roxi sa iti traisca mandretea de fata alturi de voi, sa fiti cu toti santosi si fericiti.
Titi e spre bine, nu a mai facut febra, face aerosoli cu mare finete, nu comenteaza si isi tine singur trompita la nas, nu prea mai muceste si nici nu tuseste fosrte tare. Inca stam acasa, pediatra a zis sa il mai tin cateva zile. Continuam cu anti termice la 8 ore azi, plus aerosoli, plus sinupret si picaturi. Deja le ia singur, ceea ce e un mare progres ca pana acum facea ca leul in turbare cand vedea picaturile de nas.
Mita